.

.

♥♥ Извинявай Кати Янакиева Янгьозова. Обичам те. Ти ще ми се извиниш ли някога за нещо на този свят ? Ще ме разбереш ли като човек на този свят ? ♥♥

Извинявам ти се Кати, извинявам ти се за всичко не правилно което съм правил към теб! Моля те за истински шанс да покажа себе си,а не постоянно по всякакъв начин да се подиграваш с мен като човек, с чувствата ми и начина по който съм избрал да ти ги показвам ! Извинявай за всяка обида, ако някога съм те обидил. С нищо никога не съм заслужил твойто гаднярско поведение като човек скъпа Кати Янгьозова! Надявам се за най - прекрасното момиче, просто се надявам на теб.

Ти винаги в мойте очи ще си косвенна част за причината за смъртта на баща ми ! Заради поведението си точно на първия ден от новата година ! Това неможе да се промени, но ти можеш да се поправиш предмен. И се надявам за това. Защото аз се тормозя всеки ден.
Ти винаги в мойте очи ще си човек който не дава шанс, незачита човек,
незачита обичта на човек, незачита семейството на човек и най - вече не зачита мечтите и надеждите , вярата на човек !
Ти заслужаваш всяка една дума тук която съм написал, ако мислиш че с нещо съм те обидил Извинявай ! Бих искал да поговорим за това, но ти никога не си говорила, а винаги точно обратаната си си измисляла за човек куп гадорий нарочно, за да се чувства цял живот неудобно и зле !

Мечтая да се съобразявам с теб, защото си жената с която искам да изживея живота си. Мечтая да се съобразявам цял живот с теб. Но първо моляте съобрази се с мен. Моля те съобразявай се и с мен на този свят като човек.

Извинявай искренно за всяка грешна дума тук или където и да било някога през живота ми. Всичко винаги е правилно към теб или поне така го виждам като човек ! Сигорно правя грешки извинявай, но ти като човек не си ми показала никога че зачиташ нещо на този свят освен своето !!! Просто мечтая за теб и се опитвам всеки ден да ти го покажа по най - милия начин, ако трябва всеки ден ще ти се извинявам. Естествено не винаги се получава да направя добро или да покажа добротата в сърцето си. Просто защото вече куп години просто ме незачиташ. Всеки ден мечтая да откривам нови мили неща само за теб и с това да ти се извиня и да поправя всичко между нас. Ти си най - специалния човек за мен и те пазя в сърцето си. Влюбен съм в теб Кати Янакиева Янгьозова и всичко е с много обич отправено точно към теб. Мечтая и се надявам за най - прекрасните неща на този свят само с теб.

Моля те обичай ме, съвсем малко дори да е. Моля те един път в живота ми постъпи нормално и спри да незачиташ така мечтите ми. Ти си всичко което аз обичам найстина и съвсем искренно!
Ако всеки човек има право да се бори за любовта си и да има правото да се надява поне за шанс да бъде правилно оценен... защо тогава ти си такъв човек към мен и цялото ми семейство ??????

Скъпа Кати Янакиева Янгьозова моля те бъди доста по - добър човек към мен !

Няма коментари:

Публикуване на коментар

Най - грозното нещо в живота е да се подиграваш на надеждата на човек.
На очите , който мечтаят да те видят.
На сълзите от думите и отношението ти.
Иска ми се един ден в живота да разбера , не е ли едно и също и за теб това Кати Янакиева Янгьозова ....

Незнам кое е по отвратителното нещо в живота. Да виждаш ясно надеждата на човек, на едно туптящо сърце. И да се подиграваш на нея, да я зачеркваш и унищожаваш, омаловажаваш с отношението си!
Или да си дала тази надежда на човек и впоследствие да си се отметнала, също да си я зачеркнала. Също да си я омаловажила, да си се подиграла на нея с отношението си.

Извинявай, за мен в живота е еднакво. За мен в живота надеждата е всичко...и от както те виждам каква жена си Кати Янакиева Янгьозова, няма да се спра. Няма и за миг да се замисля. Защото знам че един ден , ще се отнесеш правилно. Един ден ще започнеш да зачиташ сърцето на човек, ще цениш хората в живота си, много повече.

Обичам те Кати Янакиева Янгьозова, ти си всичко което обичам в деня си. И те моля да ме погледнеш, да искаш да ме чуеш. Всеки ден поведението ти, злепоставянето , възгледите ти за любовта ме тормозят и притесняват изключително в живота.Дано да виждаш, защото ти си момичето Катинке ,което искам да целувам по челото всеки ден, всяка утрин от живота си.

.

.

Просто един спомен, едни хубави думи.

Просто един спомен, едни хубави думи.
" От предаването с Марта Вачкова " ( За да видиш картинката прекрасна и толкова сладка Кати Янг, просто я свали, обичам те! С дясно копче на нея и Save Image.)

.

.
.

Обичам те Катинке Янакиева Янгьозова, ти си жената мечта за мен.

Обичам те Катинке Янакиева Янгьозова, ти си жената мечта за мен.

.

.

Цялата ми душа можеш да видиш тук, като отворена книга която е само за теб Кати Янгьозова.

Цялата ми душа можеш да видиш тук, като отворена книга която е само за теб Кати Янгьозова.
Любовта ми, обичта ми , вярата в живота и надеждите ми. Всичко е тук само за най - специалния ми човек на този свят. Това си точно ти, така съм избрал да го покажа! Защото не даваш възможност ? Какво искаш на този свят да призная че да е достатъчно ? Греша всеки ден в който не съм те чул ! Извинявай искренно отново ! Моля те дай ми възможност, бъди част от моя живот това само искам на света. Моля те бъди част от моето семейство, обичана си. Само това искам от живота си точно теб Кати Янакиева Янгьозова да обичам истински и по най - рамнтичния начин. "Романтиката няма нищо общо с комплиментите и подаръците. Тя се проявява в това, да се грижиш за някого, да споделяш с него своите надежди и мечти. Романтиката означава да бъдеш честен и много, много влюбен." Нора Робъртс

ღ обичкана си ღ

ღ обичкана си ღ

.

.

Най - сладкото мишленце на Земята ! Тук си толкова омацана и красива.

Най - сладкото мишленце на Земята ! Тук си толкова омацана и  красива.

Моя живот - писане/молене към една единствена жена неразрешаваща обичта,нежноста да се случи.

Моя живот - писане/молене към една единствена жена неразрешаваща обичта,нежноста да се случи.

.

.