.

.

♥♥ Картинки на най - прекрасните бебенца... специално за моето Кате. За да вижда мечтите ми, за семейство и куп дечица с нея само на този свят. За да усети че ми липсва безкрайно. И за да се засмисли за постъпките си, отношението и толкова грозното поведение към мен. ♥♥


Дано един ден осъзнаеш, че ме тормозиш заради отношението си от първата си дума. Заради възпитанието си, обидите и долните лъжи както на теб а и всички около теб ! Заради това ти пишех непрекъснато по скайп и навсякъде другаде. Пиша ти винаги , защото ме тормози всичко това което правиш точно ти като човек ! И заради това тук ти пиша ... мечтаейки за нещо. Когато те чуя, ще разбера че си го проумяла поне мъничко. Но ти дори не ме зачиташ. Никога няма да спра да ти показвам мечтите си, просто защото съм човешко същество. Мечтая един ден да си добра, мечтая един ден точно ти да искаш да поправиш всичко. Мечтая си за много неща,тревожат ме много неща, обичам в теб много неща.... но тук изписвам само съвсем малка част от всичко. И ако очакваш да си влюбена, за да даваш шанс на човек... си найстина толкова гадна. Толкова много време мина... мечтая още за семейство с теб нали го осъзнаваш ? Това не е фикс идея, това е моята обич на този свят към твоята личност !Толкова ли нищо незначи обичта , любовта на хората за твоята личност Кати Янгьозова.


  Всичко това не е за да те тормози, ами защото ти ме тормозиш с всяка твоя дума и безобразно действие. Изпитвам голяма мъка, заради това всеки ден ще ти пиша безсмислено. Мълчи си, аз ще си плача за теб и ще се надявам. Мълчанието ти ако е знак за голямо оскърбление, страх, тормоз , моето писане към теб също е такъв знак ! Моля те нека да се разбираме. Обичам те Кати Янгъозова.

Няма коментари:

Публикуване на коментар

Най - грозното нещо в живота е да се подиграваш на надеждата на човек.
На очите , който мечтаят да те видят.
На сълзите от думите и отношението ти.
Иска ми се един ден в живота да разбера , не е ли едно и също и за теб това Кати Янакиева Янгьозова ....

Незнам кое е по отвратителното нещо в живота. Да виждаш ясно надеждата на човек, на едно туптящо сърце. И да се подиграваш на нея, да я зачеркваш и унищожаваш, омаловажаваш с отношението си!
Или да си дала тази надежда на човек и впоследствие да си се отметнала, също да си я зачеркнала. Също да си я омаловажила, да си се подиграла на нея с отношението си.

Извинявай, за мен в живота е еднакво. За мен в живота надеждата е всичко...и от както те виждам каква жена си Кати Янакиева Янгьозова, няма да се спра. Няма и за миг да се замисля. Защото знам че един ден , ще се отнесеш правилно. Един ден ще започнеш да зачиташ сърцето на човек, ще цениш хората в живота си, много повече.

Обичам те Кати Янакиева Янгьозова, ти си всичко което обичам в деня си. И те моля да ме погледнеш, да искаш да ме чуеш. Всеки ден поведението ти, злепоставянето , възгледите ти за любовта ме тормозят и притесняват изключително в живота.Дано да виждаш, защото ти си момичето Катинке ,което искам да целувам по челото всеки ден, всяка утрин от живота си.

.

.

Просто един спомен, едни хубави думи.

Просто един спомен, едни хубави думи.
" От предаването с Марта Вачкова " ( За да видиш картинката прекрасна и толкова сладка Кати Янг, просто я свали, обичам те! С дясно копче на нея и Save Image.)

.

.
.

Обичам те Катинке Янакиева Янгьозова, ти си жената мечта за мен.

Обичам те Катинке Янакиева Янгьозова, ти си жената мечта за мен.

.

.

Цялата ми душа можеш да видиш тук, като отворена книга която е само за теб Кати Янгьозова.

Цялата ми душа можеш да видиш тук, като отворена книга която е само за теб Кати Янгьозова.
Любовта ми, обичта ми , вярата в живота и надеждите ми. Всичко е тук само за най - специалния ми човек на този свят. Това си точно ти, така съм избрал да го покажа! Защото не даваш възможност ? Какво искаш на този свят да призная че да е достатъчно ? Греша всеки ден в който не съм те чул ! Извинявай искренно отново ! Моля те дай ми възможност, бъди част от моя живот това само искам на света. Моля те бъди част от моето семейство, обичана си. Само това искам от живота си точно теб Кати Янакиева Янгьозова да обичам истински и по най - рамнтичния начин. "Романтиката няма нищо общо с комплиментите и подаръците. Тя се проявява в това, да се грижиш за някого, да споделяш с него своите надежди и мечти. Романтиката означава да бъдеш честен и много, много влюбен." Нора Робъртс

ღ обичкана си ღ

ღ обичкана си ღ

.

.

Най - сладкото мишленце на Земята ! Тук си толкова омацана и красива.

Най - сладкото мишленце на Земята ! Тук си толкова омацана и  красива.

Моя живот - писане/молене към една единствена жена неразрешаваща обичта,нежноста да се случи.

Моя живот - писане/молене към една единствена жена неразрешаваща обичта,нежноста да се случи.

.

.