.

.

събота, 26 май 2018 г.

ヾღ彡 Всеки ден мечтая за нашето семейство любима Кати Янакиева Янгьозова. Защото знам грозен човек си , защото не познаваш ! Не цениш и не обичаш , защото никога не си давала шанс на чувствата ! Знам винаги си си въобразявала и заради това цял живот пренебрегваш всичко това тук. Но аз искам да ти напомня, че мечтая за най - прекрасното семейство с теб ! Мечтая го всеки ден от моя живот скъпа Кати Янакиева Янгьозова.Като малък мечтаех да имаме три деца Кати Янг. Изглежда в живота доста време ще ти трябва, за да станеш нормален човек към моето семейство. В живота доста време мина, а си все същия гаднярски човек ... живеейки в измислиците си за хората , без да им даде шанс ,за да почувства нещо. Без дори да иска прошка или да се извини с години. Дори и да си имаш някого ...( неизбежно е ) знам че не е заради някакви особенни твой чувства Кати Янгьозова. И знаеш ли защо го знам това ? Защото съм усетил как цениш, как се влюбваш в хората и как зачиташ чуждата обич !!! А това е много важно в живота, колкото и да не ти пука ... колкото и да презираш вместо да го осъзнаеш !
Изглежда в живота докато те убедя , че аз съм правилния избор... мечтите ми за три деца и с тях ще трябва да се простя. Както с куп други мечтички, който разбира се твоят отвратителен характер зачеркна.
Мечтаех си Кати Янгьозова да се оженим още на 20 ( ти като беше на толкова ) ... но ти ... също като днес нямаш морала и нужните качества като човек , за да видиш грешките си , отвратителните си постъпки.
Мечтаех си да те запозная с прекрасния си брат ... с невероятния си баща.... но ти с годините просто не престана да се подиграваш Кати Янакиева Янгьозова. И не само на мен, ми на точно тези хора... като ги блокирваш, като си измисляш грозни неща и като непрекъснато мразиш. Като си точно ей такъв човек , какъвто си днес Кати Янг !
Всеки ден едно и също и след толкова години си мислиш , че ми е омръзнало или че нямам времето ? Не не е това.
Не съм влюбен достатъчно и заради това ли е проблема , че до ден днешен нямам шанс ? Ти Кати Янгьозова дори незнаеш колко съм влюбен , ти незнаеш собствените си чувства към мен... просто защото си измисляш неща, вместо да почувстваш хората. От малка си такава и осъзнавам го ... изобщо ама избщо не си се променила ... пак си една малка пикла, която незнае как да се държи с хората, как да ги чувства... как да ги цени !

Но аз имам толкова много мечти към теб. Да с времето Кати Янгьозова ще разрушиш всяка една от тях и тогава нядавам се да не съм жив. Защото би било толкова не честно в живота... след всичко което ми се е случило.

Не ми се вярва да станеш добър човек. Аз като човек всеки ден ще опитвам. Ще опитвам да сбъдна мечтите си и да създам моето най - прекрасно семейство с теб Кати Янакиева Янгьозова. Защото всеки ден го вярвам ! Всеки ден знам че имам възможност от теб, защото си днес толкова отвратителен човек. А знам какъв си към другите !
Ако ме познаваше и ако бях по - голяма част от живота ти. Със сигорност не би постъпила така с Баща ми... с Брат ми .... с цялото ми семейство. И никога не би постъпила така с чувствата ми. Но вмомента правиш каквото искаш в живота си, защото никога не си искала да цениш хората. Никога не си искала да чувстваш преди да кажеш нещо. Да разбираш , преди да искаш да си разбрана.


Всеки ден ще мечтая за купдеца от теб Кати Янакиева Янгьозова и всеки ден различно име ще избирам.
Просто те обичам искренно и повече от всеки на този свят.
Чакам те всеки ден в живота си.

Няма коментари:

Публикуване на коментар

Най - грозното нещо в живота е да се подиграваш на надеждата на човек.
На очите , който мечтаят да те видят.
На сълзите от думите и отношението ти.
Иска ми се един ден в живота да разбера , не е ли едно и също и за теб това Кати Янакиева Янгьозова ....

Незнам кое е по отвратителното нещо в живота. Да виждаш ясно надеждата на човек, на едно туптящо сърце. И да се подиграваш на нея, да я зачеркваш и унищожаваш, омаловажаваш с отношението си!
Или да си дала тази надежда на човек и впоследствие да си се отметнала, също да си я зачеркнала. Също да си я омаловажила, да си се подиграла на нея с отношението си.

Извинявай, за мен в живота е еднакво. За мен в живота надеждата е всичко...и от както те виждам каква жена си Кати Янакиева Янгьозова, няма да се спра. Няма и за миг да се замисля. Защото знам че един ден , ще се отнесеш правилно. Един ден ще започнеш да зачиташ сърцето на човек, ще цениш хората в живота си, много повече.

Обичам те Кати Янакиева Янгьозова, ти си всичко което обичам в деня си. И те моля да ме погледнеш, да искаш да ме чуеш. Всеки ден поведението ти, злепоставянето , възгледите ти за любовта ме тормозят и притесняват изключително в живота.Дано да виждаш, защото ти си момичето Катинке ,което искам да целувам по челото всеки ден, всяка утрин от живота си.

.

.

Просто един спомен, едни хубави думи.

Просто един спомен, едни хубави думи.
" От предаването с Марта Вачкова " ( За да видиш картинката прекрасна и толкова сладка Кати Янг, просто я свали, обичам те! С дясно копче на нея и Save Image.)

.

.
.

Обичам те Катинке Янакиева Янгьозова, ти си жената мечта за мен.

Обичам те Катинке Янакиева Янгьозова, ти си жената мечта за мен.

.

.

Цялата ми душа можеш да видиш тук, като отворена книга която е само за теб Кати Янгьозова.

Цялата ми душа можеш да видиш тук, като отворена книга която е само за теб Кати Янгьозова.
Любовта ми, обичта ми , вярата в живота и надеждите ми. Всичко е тук само за най - специалния ми човек на този свят. Това си точно ти, така съм избрал да го покажа! Защото не даваш възможност ? Какво искаш на този свят да призная че да е достатъчно ? Греша всеки ден в който не съм те чул ! Извинявай искренно отново ! Моля те дай ми възможност, бъди част от моя живот това само искам на света. Моля те бъди част от моето семейство, обичана си. Само това искам от живота си точно теб Кати Янакиева Янгьозова да обичам истински и по най - рамнтичния начин. "Романтиката няма нищо общо с комплиментите и подаръците. Тя се проявява в това, да се грижиш за някого, да споделяш с него своите надежди и мечти. Романтиката означава да бъдеш честен и много, много влюбен." Нора Робъртс

ღ обичкана си ღ

ღ обичкана си ღ

.

.

Най - сладкото мишленце на Земята ! Тук си толкова омацана и красива.

Най - сладкото мишленце на Земята ! Тук си толкова омацана и  красива.

Моя живот - писане/молене към една единствена жена неразрешаваща обичта,нежноста да се случи.

Моя живот - писане/молене към една единствена жена неразрешаваща обичта,нежноста да се случи.

.

.