.

.

петък, 25 май 2018 г.

ヾღ彡 Прелестна Катинке мечтая куп деца от теб само. Моля погледни ме , за теб мечтая обич ! ヾღ彡

Скъпа Кати Янакиева Янгьозова ти си най - отвратително постъпващия човек в моя живот и няма как да ти го обясня по друг начин ! Ти си най - ужасния и гаднярски човек, който аз съм познавал в живота си. Защото не спираш да тормозиш, не спираш да се преструваш, да си измисляш и внушаваш ... не ми пука каква си. Аз изпитвам чувства към теб, а ти ти не си такъв човек,който изобщо да си дава сметка към другите и околните ... заради това си толкова и отвратителна в живота !
Аз всеки ден ще продължавам да искам деца от теб и ще го виждаш по един или друг начин. Защото за това мечтая и към теб няма да спирам да се не съобразявам с поведението ти и начина на възприемане на всичко ! Защото ти не си адекватен и нормален човек !

През целия си живот само тормозиш и се подиграваш на мен и моето семейство ! Защото те обичам ? Жалък човек си Кати Янакиева Янгьозова и аз няма да спирам да изписвам името ти ! Точно заради това ... искам да се промениш всеки ден. Да бъдеш много по - добър човек от колкото си и се мислиш !
Твоето отношение , манталитет и маниери ми дават това право. Да искам обяснение от теб, да искам да променя всяко едно нещо свързано с теб в живота ти и в моя ! И аз като човек имам това право, имам правото на шанс да обичам и да изисквам от хората да се държат по - добре ! И това правя всеки ден към теб.
Всеки ден отстрани тук изглежда ,че ти си с психически проблеми или аз ? Повярвай ми ти със сигорност имаш такива ! Защото ти си човек-а който мрази ... недава шанс и си мисли,че всичко което прави не вреди на другите ! А точно обратното, незнаеш колко много хора си обидила, наранила с точно този манталитет .... твоя Кати Янакиева Янгьозова !
Защото аз съм от обикновенно и прекрасно семейство. А твоето ако те е възпитало на всичко това и цял живот заради това си такъв отвратителен човек ... значи просто не струва в живота !
С всяко подобно съобщение ти напомням , че заслужавам много повече от теб! Колкото и да не ти пука. И никога няма да се съобразя с това какъв човек искаш да бъдеш, докато ти не го правиш с мен !
Знаеш всяка една моя мечта и ще я виждаш докато дишам !

Няма коментари:

Публикуване на коментар

Най - грозното нещо в живота е да се подиграваш на надеждата на човек.
На очите , който мечтаят да те видят.
На сълзите от думите и отношението ти.
Иска ми се един ден в живота да разбера , не е ли едно и също и за теб това Кати Янакиева Янгьозова ....

Незнам кое е по отвратителното нещо в живота. Да виждаш ясно надеждата на човек, на едно туптящо сърце. И да се подиграваш на нея, да я зачеркваш и унищожаваш, омаловажаваш с отношението си!
Или да си дала тази надежда на човек и впоследствие да си се отметнала, също да си я зачеркнала. Също да си я омаловажила, да си се подиграла на нея с отношението си.

Извинявай, за мен в живота е еднакво. За мен в живота надеждата е всичко...и от както те виждам каква жена си Кати Янакиева Янгьозова, няма да се спра. Няма и за миг да се замисля. Защото знам че един ден , ще се отнесеш правилно. Един ден ще започнеш да зачиташ сърцето на човек, ще цениш хората в живота си, много повече.

Обичам те Кати Янакиева Янгьозова, ти си всичко което обичам в деня си. И те моля да ме погледнеш, да искаш да ме чуеш. Всеки ден поведението ти, злепоставянето , възгледите ти за любовта ме тормозят и притесняват изключително в живота.Дано да виждаш, защото ти си момичето Катинке ,което искам да целувам по челото всеки ден, всяка утрин от живота си.

.

.

Просто един спомен, едни хубави думи.

Просто един спомен, едни хубави думи.
" От предаването с Марта Вачкова " ( За да видиш картинката прекрасна и толкова сладка Кати Янг, просто я свали, обичам те! С дясно копче на нея и Save Image.)

.

.
.

Обичам те Катинке Янакиева Янгьозова, ти си жената мечта за мен.

Обичам те Катинке Янакиева Янгьозова, ти си жената мечта за мен.

.

.

Цялата ми душа можеш да видиш тук, като отворена книга която е само за теб Кати Янгьозова.

Цялата ми душа можеш да видиш тук, като отворена книга която е само за теб Кати Янгьозова.
Любовта ми, обичта ми , вярата в живота и надеждите ми. Всичко е тук само за най - специалния ми човек на този свят. Това си точно ти, така съм избрал да го покажа! Защото не даваш възможност ? Какво искаш на този свят да призная че да е достатъчно ? Греша всеки ден в който не съм те чул ! Извинявай искренно отново ! Моля те дай ми възможност, бъди част от моя живот това само искам на света. Моля те бъди част от моето семейство, обичана си. Само това искам от живота си точно теб Кати Янакиева Янгьозова да обичам истински и по най - рамнтичния начин. "Романтиката няма нищо общо с комплиментите и подаръците. Тя се проявява в това, да се грижиш за някого, да споделяш с него своите надежди и мечти. Романтиката означава да бъдеш честен и много, много влюбен." Нора Робъртс

ღ обичкана си ღ

ღ обичкана си ღ

.

.

Най - сладкото мишленце на Земята ! Тук си толкова омацана и красива.

Най - сладкото мишленце на Земята ! Тук си толкова омацана и  красива.

Моя живот - писане/молене към една единствена жена неразрешаваща обичта,нежноста да се случи.

Моя живот - писане/молене към една единствена жена неразрешаваща обичта,нежноста да се случи.

.

.