.

.

петък, 4 май 2018 г.

ヾღ彡 Скъпа Кати Янакиева Янгьозова и днес чувствата за наше семейство ме карат да ти пиша. И днес те обичам с всички сили и ми се иска да ти го покажа, иска ми се да го виждаш и почувстваш. Иска ми се да не си такъв човек към усилията на човек! Иска ми се да вярваше в хората , вместо да ги игнорираш и да си фантазираш. Аз вярвам за разлика от теб в свойте мечти и чувства , извинявай ! Днес съм такъв какъвто искам да бъда ! Пиша ти заради обичта ти, за обичта ти! ヾღ彡Питала ли си се как създадох този блог , от къде ми дойде тази идея като малък ? А ми много просто... мечтаех за обичта ти. И случайно попаднах на други блогове , където хората споделят мигове от живота си , спомени от семейството си и значими събития , дати , мигове.
И ми се искаше и аз да показвам мечтите си в един такъв сайт, мечтите си за семейство с теб Кати Янгьозова! Неможех да те чуя ,напук на личноста ми и това до ден днешен е същото. Не защото познаваш, не защото обичаш или си оценила любовта... ти си една неблагодарна жена. Да така си е. Лицемерна и гаднярска с чуждата обич. Аз никога няма да призная никого в когото ти си влюбена. Защото всеки ден чакам възможност от теб. И не ми пука за колко неприятен ме имаш. Ти никога не си ценяла , за да изпитваш някакви чувства. Някога смятала ли си да се извиниш на мен на моето семейство ... заради себе си ? Да... точно заради себе си , самата себе си и възгледите и възпитанието си, наглото и безочливо отношение и маниери Кати Янакиева Янгьозова ! Това ми е чудно.
Защото години наред виждаш как един човек те обича, а не спираш в живота да се подиграваш. Какъвто и човек да си , редно е да се засрамиш !
Аз никога не бих се засрамил от свойте чувства. НАПРОТИВ ! Бих всеки ден от живота си ти досаждал ... докато се ожениш за мен, докато започнеш да даваш шансове ! Защото съм влюбен в теб.


Няма коментари:

Публикуване на коментар

Най - грозното нещо в живота е да се подиграваш на надеждата на човек.
На очите , който мечтаят да те видят.
На сълзите от думите и отношението ти.
Иска ми се един ден в живота да разбера , не е ли едно и също и за теб това Кати Янакиева Янгьозова ....

Незнам кое е по отвратителното нещо в живота. Да виждаш ясно надеждата на човек, на едно туптящо сърце. И да се подиграваш на нея, да я зачеркваш и унищожаваш, омаловажаваш с отношението си!
Или да си дала тази надежда на човек и впоследствие да си се отметнала, също да си я зачеркнала. Също да си я омаловажила, да си се подиграла на нея с отношението си.

Извинявай, за мен в живота е еднакво. За мен в живота надеждата е всичко...и от както те виждам каква жена си Кати Янакиева Янгьозова, няма да се спра. Няма и за миг да се замисля. Защото знам че един ден , ще се отнесеш правилно. Един ден ще започнеш да зачиташ сърцето на човек, ще цениш хората в живота си, много повече.

Обичам те Кати Янакиева Янгьозова, ти си всичко което обичам в деня си. И те моля да ме погледнеш, да искаш да ме чуеш. Всеки ден поведението ти, злепоставянето , възгледите ти за любовта ме тормозят и притесняват изключително в живота.Дано да виждаш, защото ти си момичето Катинке ,което искам да целувам по челото всеки ден, всяка утрин от живота си.

.

.

Просто един спомен, едни хубави думи.

Просто един спомен, едни хубави думи.
" От предаването с Марта Вачкова " ( За да видиш картинката прекрасна и толкова сладка Кати Янг, просто я свали, обичам те! С дясно копче на нея и Save Image.)

.

.
.

Обичам те Катинке Янакиева Янгьозова, ти си жената мечта за мен.

Обичам те Катинке Янакиева Янгьозова, ти си жената мечта за мен.

.

.

Цялата ми душа можеш да видиш тук, като отворена книга която е само за теб Кати Янгьозова.

Цялата ми душа можеш да видиш тук, като отворена книга която е само за теб Кати Янгьозова.
Любовта ми, обичта ми , вярата в живота и надеждите ми. Всичко е тук само за най - специалния ми човек на този свят. Това си точно ти, така съм избрал да го покажа! Защото не даваш възможност ? Какво искаш на този свят да призная че да е достатъчно ? Греша всеки ден в който не съм те чул ! Извинявай искренно отново ! Моля те дай ми възможност, бъди част от моя живот това само искам на света. Моля те бъди част от моето семейство, обичана си. Само това искам от живота си точно теб Кати Янакиева Янгьозова да обичам истински и по най - рамнтичния начин. "Романтиката няма нищо общо с комплиментите и подаръците. Тя се проявява в това, да се грижиш за някого, да споделяш с него своите надежди и мечти. Романтиката означава да бъдеш честен и много, много влюбен." Нора Робъртс

ღ обичкана си ღ

ღ обичкана си ღ

.

.

Най - сладкото мишленце на Земята ! Тук си толкова омацана и красива.

Най - сладкото мишленце на Земята ! Тук си толкова омацана и  красива.

Моя живот - писане/молене към една единствена жена неразрешаваща обичта,нежноста да се случи.

Моя живот - писане/молене към една единствена жена неразрешаваща обичта,нежноста да се случи.

.

.

Котенца за моето мошмороче