.

.

събота, 28 април 2018 г.

ヾღ彡 Скъпа Кати Янакиева Янгьозова всеки ден в който съм ти писал, е защото се тормозя заради теб ! Всеки ден те обичам, а ти всеки ден прекаляваш с отношението, възпитанието и мислите си. Вместо просто да спреш да мразиш , а да обичаш. Вместо просто да спреш да гледаш с лошо , а с добро. Вместо просто да спреш да мразиш , а да прощаваш. Вместо просто ти Кати Янакиева Янгьозова спреш да си измисляш и всяваш на себе си някакви чувства и мнения , а да дадеш истински и реален шанс. Просто за да усетиш човек, това ти е много чуждо в живота. Усещането на хората ! ヾღ彡

Смяташ ли някога да искаш да се запознаеш със семейството ми ?
Какво е , какви са били и така да бъдеш поне малко спокойна. Знам с това ще бъдеш спокойна. Знам ако познаваше нещо в мен и моето семейство , щеше да си друг човек. А не толкова злобен и изпълнен с гнява и неприязъм, отвращение към обичта на друг !

Винаги си се хващала за думата тормоз. Винаги си искала ти да си тормозената. Защо просто не погледнеш нещата и по по друг начин ?
Защо не се запиташ как тормозиш ти мен , моето семейство ? Знам никога не те е било грижа, винаги си мислела само за себе си.
Когато цял живот не зачиташ и ясно показваш че мразиш някого. Усилията на човек трябва да спрат или да бъдат зачеркнати ? Защо това да е правилно ? Защо усилията на човек да бъде обичан да са тормоз Кати Янг ?  Само защото един човек се е тормозел години наред, не му е било даден шанс и не е получил любов... напротив а унижение и омраза от теб. Трябва и с това да се примири ?

Не смятам че някога съм губил шанс-а си с теб. С измислиците си за мен може би. Но аз всеки ден този шанс го имам, нося го в сърцето си обична ! Дори ти Кати Янакиева Янгьозова да мразиш толкова че да се ожениш за друг , напук ще го направиш. Всеки ден аз избирам теб... и то не заради тормоз, а от любов. Мойте чувства , думи не са заради тормоз, а заради любов! А думата тормоз я изразяваш ти напук човек, напук мечтите , напук това че никога ти не си си дала сметка , че непознаваш, че незаслужено ти си тази която налага своето, без значение какъв е човек !

 Аз се тормозя от мнението ти много, от измислиците ти и искам да ги променя. Виждам че това е правилния и единствен начин и го правя всеки ден, защото вярвам в себе си. В това че заслужавам те и че заслужавам съвсем друго от теб Кати Янгьозова, от тази омраза.
Аз не смятам че те тормозя. Това че искам да те чуя, да ти пиша и да изразя чувства, мнение. Ти това го знаеш , виждаш го ... нещо нормално е. Нещо напълно социално. Гледам естествено колкото се може по - малко да ти пиша, когато не го желаеш. Но никога да не спирам и заради това , това да бъде наречено тормоз ? Защото така изразявам себе си, колкото и мразен да бъда, колкото и как да го наречем ... зачеркнат напук на личността ми и това което съм. Всеки ден мечтая да те спечеля и дори да има една дума тук , която да го направи бих бил щастлив и бих се трудил много за да успея да я сътворя.
Не смятам че с нещо това тук те обижда. Дори ти сама си казвала , че ти харесва. И недей да отричаш , защото помня всяко едно нещо което си ми казвала, обидно или хубаво.
Днес осъзнаваш че примерно си влюбена и искаш аз да спра да се надявам ? Такъв шанс няма. Аз всеки ден ще искам ръката ти Кати Янакиева Янгьозова.
Това ми се иска да ти кажа, че и днес мечтая за твоята ръка , колкото и грозно да ти изглежда моето поведение. Повярвай когато нямаш вяра в хората лесно е да ги мразиш... когато не изпитваш обич лесно е да си измисляш. Кога ще обичаш , ти кога ще обичаш, за да може да започнеш да прощаваш ? Когато започнеш да прощаваш , смятам че тази омразна дума тормоз... ще я преглътнеш. Ще усетиш Човек-а , вместо да го мразиш !

Няма коментари:

Публикуване на коментар

Най - грозното нещо в живота е да се подиграваш на надеждата на човек.
На очите , който мечтаят да те видят.
На сълзите от думите и отношението ти.
Иска ми се един ден в живота да разбера , не е ли едно и също и за теб това Кати Янакиева Янгьозова ....

Незнам кое е по отвратителното нещо в живота. Да виждаш ясно надеждата на човек, на едно туптящо сърце. И да се подиграваш на нея, да я зачеркваш и унищожаваш, омаловажаваш с отношението си!
Или да си дала тази надежда на човек и впоследствие да си се отметнала, също да си я зачеркнала. Също да си я омаловажила, да си се подиграла на нея с отношението си.

Извинявай, за мен в живота е еднакво. За мен в живота надеждата е всичко...и от както те виждам каква жена си Кати Янакиева Янгьозова, няма да се спра. Няма и за миг да се замисля. Защото знам че един ден , ще се отнесеш правилно. Един ден ще започнеш да зачиташ сърцето на човек, ще цениш хората в живота си, много повече.

Обичам те Кати Янакиева Янгьозова, ти си всичко което обичам в деня си. И те моля да ме погледнеш, да искаш да ме чуеш. Всеки ден поведението ти, злепоставянето , възгледите ти за любовта ме тормозят и притесняват изключително в живота.Дано да виждаш, защото ти си момичето Катинке ,което искам да целувам по челото всеки ден, всяка утрин от живота си.

.

.

Просто един спомен, едни хубави думи.

Просто един спомен, едни хубави думи.
" От предаването с Марта Вачкова " ( За да видиш картинката прекрасна и толкова сладка Кати Янг, просто я свали, обичам те! С дясно копче на нея и Save Image.)

.

.
.

Обичам те Катинке Янакиева Янгьозова, ти си жената мечта за мен.

Обичам те Катинке Янакиева Янгьозова, ти си жената мечта за мен.

.

.

Цялата ми душа можеш да видиш тук, като отворена книга която е само за теб Кати Янгьозова.

Цялата ми душа можеш да видиш тук, като отворена книга която е само за теб Кати Янгьозова.
Любовта ми, обичта ми , вярата в живота и надеждите ми. Всичко е тук само за най - специалния ми човек на този свят. Това си точно ти, така съм избрал да го покажа! Защото не даваш възможност ? Какво искаш на този свят да призная че да е достатъчно ? Греша всеки ден в който не съм те чул ! Извинявай искренно отново ! Моля те дай ми възможност, бъди част от моя живот това само искам на света. Моля те бъди част от моето семейство, обичана си. Само това искам от живота си точно теб Кати Янакиева Янгьозова да обичам истински и по най - рамнтичния начин. "Романтиката няма нищо общо с комплиментите и подаръците. Тя се проявява в това, да се грижиш за някого, да споделяш с него своите надежди и мечти. Романтиката означава да бъдеш честен и много, много влюбен." Нора Робъртс

ღ обичкана си ღ

ღ обичкана си ღ

.

.

Най - сладкото мишленце на Земята ! Тук си толкова омацана и красива.

Най - сладкото мишленце на Земята ! Тук си толкова омацана и  красива.

Моя живот - писане/молене към една единствена жена неразрешаваща обичта,нежноста да се случи.

Моя живот - писане/молене към една единствена жена неразрешаваща обичта,нежноста да се случи.

.

.

Котенца за моето мошмороче