.

.

четвъртък, 25 януари 2018 г.

ヾღ彡 Кате Янакиева Янгьозова мечтая за най - прекрасните бебета само от теб. Моля те повярвай в мечтите ми за нас. Моля те пристани да си такъв човек в живота си , в моя живот ... в живота! ヾღ彡

Няма нищо друго по - силно от вярата , освен любовта ... а аз съм изпълнен и с двете към теб Кате Янг. Колкото и да се правиш, колкото и да призираш, колкото и да мразиш в живота си. Колкото и да зачеркваш и да си измисляш несъществуващи чувства. Колкото и да плюеш по чувствата и характера на другия. Колкото и да си мислиш че си права... никога не си била за нищо! Колкото и глупости да направиш, аз пак ще съм тук и пак ще искам теб! Докато ме има аз ще вярвам в себе си и в теб. В теб че ще си много повече от това! За мен, за родителите ми и за любимите ми хора. Знам някой ден ще си добра, не днес.. някой ден когато осъзнаеш какво причиняваш.
 Някой ден в който сама се погледнеш в огледалото,сама усетиш това чувство някой без причина да е зъл. Аз ще вярвам и ако ме обичаш. Ако ме обичаш днес щях да съм друг човек... много по - добър, много по - можещ и уверен във всичко. Това съм сигорен че би било така. Но аз винаги ще съм такъв, обичащ те и даряващ всеки ден топлина и обич ! Понякога ти изписвам думи и неща за отминали твой грешки, глупости. Просто за да се замислиш, за да се засрамиш. За да намериш начин да се извиниш. Или понякога пък просто те предизвиквам, за да видя колко откачен човек може да бъдеш. Но ме боли от възпитанието ти, от мисленето ти за хората, от начина ти на възприемане на елементарни неща. В повечето случай ти винаги искаш да бъдеш права... никога не си била права! И никога няма да бъдеш , докато не дадеш възможност.Няма коментари:

Публикуване на коментар

Най - грозното нещо в живота е да се подиграваш на надеждата на човек.
На очите , който мечтаят да те видят.
На сълзите от думите и отношението ти.
Иска ми се един ден в живота да разбера , не е ли едно и също и за теб това Кати Янакиева Янгьозова ....

Незнам кое е по отвратителното нещо в живота. Да виждаш ясно надеждата на човек, на едно туптящо сърце. И да се подиграваш на нея, да я зачеркваш и унищожаваш, омаловажаваш с отношението си!
Или да си дала тази надежда на човек и впоследствие да си се отметнала, също да си я зачеркнала. Също да си я омаловажила, да си се подиграла на нея с отношението си.

Извинявай, за мен в живота е еднакво. За мен в живота надеждата е всичко...и от както те виждам каква жена си Кати Янакиева Янгьозова, няма да се спра. Няма и за миг да се замисля. Защото знам че един ден , ще се отнесеш правилно. Един ден ще започнеш да зачиташ сърцето на човек, ще цениш хората в живота си, много повече.

Обичам те Кати Янакиева Янгьозова, ти си всичко което обичам в деня си. И те моля да ме погледнеш, да искаш да ме чуеш. Всеки ден поведението ти, злепоставянето , възгледите ти за любовта ме тормозят и притесняват изключително в живота.Дано да виждаш, защото ти си момичето Катинке ,което искам да целувам по челото всеки ден, всяка утрин от живота си.

.

.

Просто един спомен, едни хубави думи.

Просто един спомен, едни хубави думи.
" От предаването с Марта Вачкова " ( За да видиш картинката прекрасна и толкова сладка Кати Янг, просто я свали, обичам те! С дясно копче на нея и Save Image.)

.

.
.

Обичам те Катинке Янакиева Янгьозова, ти си жената мечта за мен.

Обичам те Катинке Янакиева Янгьозова, ти си жената мечта за мен.

.

.

Цялата ми душа можеш да видиш тук, като отворена книга която е само за теб Кати Янгьозова.

Цялата ми душа можеш да видиш тук, като отворена книга която е само за теб Кати Янгьозова.
Любовта ми, обичта ми , вярата в живота и надеждите ми. Всичко е тук само за най - специалния ми човек на този свят. Това си точно ти, така съм избрал да го покажа! Защото не даваш възможност ? Какво искаш на този свят да призная че да е достатъчно ? Греша всеки ден в който не съм те чул ! Извинявай искренно отново ! Моля те дай ми възможност, бъди част от моя живот това само искам на света. Моля те бъди част от моето семейство, обичана си. Само това искам от живота си точно теб Кати Янакиева Янгьозова да обичам истински и по най - рамнтичния начин. "Романтиката няма нищо общо с комплиментите и подаръците. Тя се проявява в това, да се грижиш за някого, да споделяш с него своите надежди и мечти. Романтиката означава да бъдеш честен и много, много влюбен." Нора Робъртс

ღ обичкана си ღ

ღ обичкана си ღ

.

.

Най - сладкото мишленце на Земята ! Тук си толкова омацана и красива.

Най - сладкото мишленце на Земята ! Тук си толкова омацана и  красива.

Моя живот - писане/молене към една единствена жена неразрешаваща обичта,нежноста да се случи.

Моя живот - писане/молене към една единствена жена неразрешаваща обичта,нежноста да се случи.

.

.