.

.

понеделник, 16 октомври 2017 г.

Обичам те Кате Янакиева Янгьозова... най - прекрасните бебенца към най - гушканото момиченце на този свят ! Мечтая някога да бъдеш нормална жена към мен, към моето семейство. Моля те пристани да си толкова голяма гаднярка в живота !


С теб само Кати Янгьозова мечтая за деца на този свят. От теб само сладка и прелестна Кате. Защото си и днес всичко което обичам на този свят, всяка моя мечта е с теб. И всеки ден ми се иска да те държа за ръка. Да бъда до теб и с теб в живота си. Моля те пристани да си толкова отвратителна жена. Никога не си познавала , за да можеш някога да осъзнаеш любовта на човек. Аз вярвам в свойте чувства и не вярвам в твойте ! Знам разликата между нас е в това, че ти никога не си можела да се държиш нормално в живота.
Чудно ми е кога ли аз ще заслужа твоята нормалност скъпа Кати Янакиева Янгьозова ? Знаеш чудесно , винаги съм се надявал на това , още от първата думичка ... когато ти казах и първото си чувство към теб. Но ти никога на този свят не си искала да се държиш нормално с мен , с моето семейство. Просто заради всичко това тук, заради мечтите ми за семейство... напук на тях... не заради това че си ги почувствала някога. Ти Кати Янгьозова и до ден днешен не си почувствала нищото от това, защото просто не му даваш шанс. Всяко чувство съществува заради теб и всеки ден ще ти го напомням... че искам точно теб в живота си Кате !
Няма коментари:

Публикуване на коментар

Най - грозното нещо в живота е да се подиграваш на надеждата на човек.
На очите , който мечтаят да те видят.
На сълзите от думите и отношението ти.
Иска ми се един ден в живота да разбера , не е ли едно и също и за теб това Кати Янакиева Янгьозова ....

Незнам кое е по отвратителното нещо в живота. Да виждаш ясно надеждата на човек, на едно туптящо сърце. И да се подиграваш на нея, да я зачеркваш и унищожаваш, омаловажаваш с отношението си!
Или да си дала тази надежда на човек и впоследствие да си се отметнала, също да си я зачеркнала. Също да си я омаловажила, да си се подиграла на нея с отношението си.

Извинявай, за мен в живота е еднакво. За мен в живота надеждата е всичко...и от както те виждам каква жена си Кати Янакиева Янгьозова, няма да се спра. Няма и за миг да се замисля. Защото знам че един ден , ще се отнесеш правилно. Един ден ще започнеш да зачиташ сърцето на човек, ще цениш хората в живота си, много повече.

Обичам те Кати Янакиева Янгьозова, ти си всичко което обичам в деня си. И те моля да ме погледнеш, да искаш да ме чуеш. Всеки ден поведението ти, злепоставянето , възгледите ти за любовта ме тормозят и притесняват изключително в живота.Дано да виждаш, защото ти си момичето Катинке ,което искам да целувам по челото всеки ден, всяка утрин от живота си.

.

.

Просто един спомен, едни хубави думи.

Просто един спомен, едни хубави думи.
" От предаването с Марта Вачкова " ( За да видиш картинката прекрасна и толкова сладка Кати Янг, просто я свали, обичам те! С дясно копче на нея и Save Image.)

.

.
.

Обичам те Катинке Янакиева Янгьозова, ти си жената мечта за мен.

Обичам те Катинке Янакиева Янгьозова, ти си жената мечта за мен.

.

.

Цялата ми душа можеш да видиш тук, като отворена книга която е само за теб Кати Янгьозова.

Цялата ми душа можеш да видиш тук, като отворена книга която е само за теб Кати Янгьозова.
Любовта ми, обичта ми , вярата в живота и надеждите ми. Всичко е тук само за най - специалния ми човек на този свят. Това си точно ти, така съм избрал да го покажа! Защото не даваш възможност ? Какво искаш на този свят да призная че да е достатъчно ? Греша всеки ден в който не съм те чул ! Извинявай искренно отново ! Моля те дай ми възможност, бъди част от моя живот това само искам на света. Моля те бъди част от моето семейство, обичана си. Само това искам от живота си точно теб Кати Янакиева Янгьозова да обичам истински и по най - рамнтичния начин. "Романтиката няма нищо общо с комплиментите и подаръците. Тя се проявява в това, да се грижиш за някого, да споделяш с него своите надежди и мечти. Романтиката означава да бъдеш честен и много, много влюбен." Нора Робъртс

ღ обичкана си ღ

ღ обичкана си ღ

.

.

Най - сладкото мишленце на Земята ! Тук си толкова омацана и красива.

Най - сладкото мишленце на Земята ! Тук си толкова омацана и  красива.

Моя живот - писане/молене към една единствена жена неразрешаваща обичта,нежноста да се случи.

Моя живот - писане/молене към една единствена жена неразрешаваща обичта,нежноста да се случи.

.

.