.

.

събота, 30 септември 2017 г.

ヾღ彡 Пожелавам на най - гаднярското момиче на света една прекрасна вечер ! Намерих няколко снимки на бебенца и мисля да ти ги публикувам тук, дано се зарадваш. Кога ще започнеш да цениш хората и ще ми дадеш възможности ? Не не тези , който искаш ти... ами хората... който искат теб! Грозен човек си от първия ден в който някога ти казах нещо, дано си го спомняш. И днес тук ти пиша... искам да си част от моето семейство. Но ти неможеш да оцениш човек, семейството му и образуванието му... ти не се влюбваш в хората заради нещо в тях. Ами се влюбваш заради свойте собствени представи за тях ! В това съм обеден към теб Кати Янакиева Янгьозова и до ден днешен знам че ти никога не си давала шанс на чувствата... само за да познаваш. А какво ли би било ако дадеш шанс да се обичаме ? Това ти никога не би го усетила. Защото знаеш в живота,само да се подиграваш и да зачиташ този на който на теб ти е УГОДЕН. Моето семейство винаги е чакало, да простиш точно ти Кати Янакиева Янгьозова и след толкова много години, ти си все една и съща жена... Просто защото такова ти е възпитанието. ヾღ彡

Meчтая ти да си майка на нашите деца. Мечтая го защото искам най - прекрасните бебенца от теб Кати Янакиева Янгьозова. Дано се усмихнеш. Знам че си много проклета, но не си ли се замисляла със своето поведение, какво си причинила на семейството ми и хората който са около мен ? Ти знаеш едно и също ..само да бягаш , да се криеш, да мълчиш , да си измисляш и да си фантазираш... фантазията ти е голяма... но никога не си се срамувала, да говориш глупости и да ги мислиш за другите хора ? Никога нищо не си правила от любов към някого... това е разликата между нас. Защото аз си мисля за теб ... само неща свързани с любовта... не ми пука каква си. Знам че никога няма да те познавам така както ми се иска. И след 100 години няма да мога да те познавам толкова добре колкото ми се иска. Аз всеки ден те обичам и го казвам на целия свят... дори и да не го виждаш ти въобще... аз продължавам в живота си просто защото те мечтая и защото те мисля с любов. Просто искам да ти кажа... искам да бъда с теб. Ти си жената за която мечтая и твоето поведение е отвратително в живота !Няма коментари:

Публикуване на коментар

Най - грозното нещо в живота е да се подиграваш на надеждата на човек.
На очите , който мечтаят да те видят.
На сълзите от думите и отношението ти.
Иска ми се един ден в живота да разбера , не е ли едно и също и за теб това Кати Янакиева Янгьозова ....

Незнам кое е по отвратителното нещо в живота. Да виждаш ясно надеждата на човек, на едно туптящо сърце. И да се подиграваш на нея, да я зачеркваш и унищожаваш, омаловажаваш с отношението си!
Или да си дала тази надежда на човек и впоследствие да си се отметнала, също да си я зачеркнала. Също да си я омаловажила, да си се подиграла на нея с отношението си.

Извинявай, за мен в живота е еднакво. За мен в живота надеждата е всичко...и от както те виждам каква жена си Кати Янакиева Янгьозова, няма да се спра. Няма и за миг да се замисля. Защото знам че един ден , ще се отнесеш правилно. Един ден ще започнеш да зачиташ сърцето на човек, ще цениш хората в живота си, много повече.

Обичам те Кати Янакиева Янгьозова, ти си всичко което обичам в деня си. И те моля да ме погледнеш, да искаш да ме чуеш. Всеки ден поведението ти, злепоставянето , възгледите ти за любовта ме тормозят и притесняват изключително в живота.Дано да виждаш, защото ти си момичето Катинке ,което искам да целувам по челото всеки ден, всяка утрин от живота си.

.

.

Просто един спомен, едни хубави думи.

Просто един спомен, едни хубави думи.
" От предаването с Марта Вачкова " ( За да видиш картинката прекрасна и толкова сладка Кати Янг, просто я свали, обичам те! С дясно копче на нея и Save Image.)

.

.
.

Обичам те Катинке Янакиева Янгьозова, ти си жената мечта за мен.

Обичам те Катинке Янакиева Янгьозова, ти си жената мечта за мен.

.

.

Цялата ми душа можеш да видиш тук, като отворена книга която е само за теб Кати Янгьозова.

Цялата ми душа можеш да видиш тук, като отворена книга която е само за теб Кати Янгьозова.
Любовта ми, обичта ми , вярата в живота и надеждите ми. Всичко е тук само за най - специалния ми човек на този свят. Това си точно ти, така съм избрал да го покажа! Защото не даваш възможност ? Какво искаш на този свят да призная че да е достатъчно ? Греша всеки ден в който не съм те чул ! Извинявай искренно отново ! Моля те дай ми възможност, бъди част от моя живот това само искам на света. Моля те бъди част от моето семейство, обичана си. Само това искам от живота си точно теб Кати Янакиева Янгьозова да обичам истински и по най - рамнтичния начин. "Романтиката няма нищо общо с комплиментите и подаръците. Тя се проявява в това, да се грижиш за някого, да споделяш с него своите надежди и мечти. Романтиката означава да бъдеш честен и много, много влюбен." Нора Робъртс

ღ обичкана си ღ

ღ обичкана си ღ

.

.

Най - сладкото мишленце на Земята ! Тук си толкова омацана и красива.

Най - сладкото мишленце на Земята ! Тук си толкова омацана и  красива.

Моя живот - писане/молене към една единствена жена неразрешаваща обичта,нежноста да се случи.

Моя живот - писане/молене към една единствена жена неразрешаваща обичта,нежноста да се случи.

.

.