.

.

вторник, 4 юли 2017 г.

Кате Янакиева Янгьозова скъпа гаднярке кога ли смяташ да си достойна жена в живота ? Кога ли смяташ да зачиташ мен и моята обич и любов точно ? Теб обичам и теб винаги ще искам.

Обичам те ... кога ли ще престанеш да си толкова ограничена и гаднярска жена в живота си. Кога ли ще покажеш повече от възпитанието си и морала отколкото да плюеш по любовта на човек и по семейството му. Когато не дадеш шанс на човек , виждайки че е влюбен ... когато просто си скалъпиш една несподелена любов преди някога да си дала миг от времето си ! Показва че не заслужаваш нищо.И на ум не те клеветя , дори да заслужаваш само това в живота... казвам и днес директно право всичко както си му е реда... ти си гадина, която никога не е чувствала нещо значимо. Всичко което си правила винаги е било долно и днес искам да те видя с цялото си сърце ! Всичко което си правила не е било заради някого или нещо... ами от собствено чувство ! Но знам че само можеш да се криеш, да си измисляш, да не даваш шанс и да нараняваш с обидите си , с възгледите и представите си за любовта и живота !!! Заради това и аз изписвам тези думи към теб, просто за да се засрамиш от СЕБЕ СИ ! Пък ако не го направиш, какво пък... аз ще продължавам да те искам , а ти да се преструваш че нищо между нас не е възможно. 

Гледаш сладко водопада и си мислиш колко е прекрасен ли ? Няма по прекрасно нещо на Земята от теб прекрасна Кате за мен , за моя живот. Помни това и всичките красоти на земята , немога да се сравнят с това какво ще направиш ти и какво ще кажеш ти. Но за теб това не ти пука.


Винаги съм искал да те заведа някъде , да ли било на екскурзия или в природата ... винаги съм искал да те опозная като човек и да те обичам с всичко. Но ти просто не цениш това от малка. Какво ли цениш ? Както казах цениш свойте собствени чувства повече, отколкото това да дадеш шанс на някого когото си обиждала в продължение на толкова години. Пред когото неможеш и едно извинявай да обелиш ! Пред когото само може да рониш крокодилски сълзи и цял живот да си позволи , той с това да те помни.
И накрая любовта се свежда до това което ти изпитваш днес. А не аз или ние. Любовта не се среща на улицата... за нея се изисква време между хората един към друг.  Всеки ден чакам да спреш да гледаш себе си и да ми дадеш това време. И повярвай аз ще бъда достатъчно нахален,, за да си го искам и за да ти покажа колко много те обичам на този свят ! И достатъчно истински , че да направя всичко към теб значимо дори обикновенното ! Целувана си Кати Янакиева Янгьозова и си толкова мечтана на този свят.

Няма коментари:

Публикуване на коментар

Най - грозното нещо в живота е да се подиграваш на надеждата на човек.
На очите , който мечтаят да те видят.
На сълзите от думите и отношението ти.
Иска ми се един ден в живота да разбера , не е ли едно и също и за теб това Кати Янакиева Янгьозова ....

Незнам кое е по отвратителното нещо в живота. Да виждаш ясно надеждата на човек, на едно туптящо сърце. И да се подиграваш на нея, да я зачеркваш и унищожаваш, омаловажаваш с отношението си!
Или да си дала тази надежда на човек и впоследствие да си се отметнала, също да си я зачеркнала. Също да си я омаловажила, да си се подиграла на нея с отношението си.

Извинявай, за мен в живота е еднакво. За мен в живота надеждата е всичко...и от както те виждам каква жена си Кати Янакиева Янгьозова, няма да се спра. Няма и за миг да се замисля. Защото знам че един ден , ще се отнесеш правилно. Един ден ще започнеш да зачиташ сърцето на човек, ще цениш хората в живота си, много повече.

Обичам те Кати Янакиева Янгьозова, ти си всичко което обичам в деня си. И те моля да ме погледнеш, да искаш да ме чуеш. Всеки ден поведението ти, злепоставянето , възгледите ти за любовта ме тормозят и притесняват изключително в живота.Дано да виждаш, защото ти си момичето Катинке ,което искам да целувам по челото всеки ден, всяка утрин от живота си.

.

.

Просто един спомен, едни хубави думи.

Просто един спомен, едни хубави думи.
" От предаването с Марта Вачкова " ( За да видиш картинката прекрасна и толкова сладка Кати Янг, просто я свали, обичам те! С дясно копче на нея и Save Image.)

.

.
.

Обичам те Катинке Янакиева Янгьозова, ти си жената мечта за мен.

Обичам те Катинке Янакиева Янгьозова, ти си жената мечта за мен.

.

.

Цялата ми душа можеш да видиш тук, като отворена книга която е само за теб Кати Янгьозова.

Цялата ми душа можеш да видиш тук, като отворена книга която е само за теб Кати Янгьозова.
Любовта ми, обичта ми , вярата в живота и надеждите ми. Всичко е тук само за най - специалния ми човек на този свят. Това си точно ти, така съм избрал да го покажа! Защото не даваш възможност ? Какво искаш на този свят да призная че да е достатъчно ? Греша всеки ден в който не съм те чул ! Извинявай искренно отново ! Моля те дай ми възможност, бъди част от моя живот това само искам на света. Моля те бъди част от моето семейство, обичана си. Само това искам от живота си точно теб Кати Янакиева Янгьозова да обичам истински и по най - рамнтичния начин. "Романтиката няма нищо общо с комплиментите и подаръците. Тя се проявява в това, да се грижиш за някого, да споделяш с него своите надежди и мечти. Романтиката означава да бъдеш честен и много, много влюбен." Нора Робъртс

ღ обичкана си ღ

ღ обичкана си ღ

.

.

Най - сладкото мишленце на Земята ! Тук си толкова омацана и красива.

Най - сладкото мишленце на Земята ! Тук си толкова омацана и  красива.

Моя живот - писане/молене към една единствена жена неразрешаваща обичта,нежноста да се случи.

Моя живот - писане/молене към една единствена жена неразрешаваща обичта,нежноста да се случи.

.

.