.

.

събота, 22 юли 2017 г.

ヾღ彡 Кати Янакиева Янгьозова ти си най - безобразната жена, която някога съм познавал и срещал в живота си ! Най - голямата гадина на този свят, която се държи с хората пренебрегващо , която си позволява да се държи по подобен начин с чуждите семейства и хора. Която семейството й я е научило само да лъже , да завижда и да се преструва в живота ! Винаги заставам зад думите си и те питам, кога ще си нормален човек и днес ??? Чудно ми е в годините колко грозен човек трябва да си , за да се държиш с някого който незаслужава това по - подобен начин. Виждаш го , усещаш го но си винаги една и съща отвратителна личност в живота си ! ヾღ彡


Аз те познавам от всички глупости, който си позволяваш някога и си правила, който продължаваш да правиш към моето семейство и мен Кате Янакиева Янгьозова. Аз никога не съм правил нещо с което да излъжа за това какъв човек си, ти винаги сама си го показвала с думите и действията си. И днес искам да ти напомня тези думи , който винаги ги чувствам към теб точно ! Знаеш го отлично и ще го виждаш през целия си живот, докато не се научиш да прощаваш на хората по истински начин. Защото само когато познаваш някого , преди да си измислиш за него нещо... можеш и да го разбереш и да го обикнеш. Твоята любов е изкуствена ! Илюзия към хората... защо смятам така ли ? Защото си човек който неможе да прощава !
Който не го прави както трябва и който умее да лъже за такива неща отлично. Човек който си позволява да злепоставя някого по такъв елементарен начин, който и образованието не ти го позволява. Жалко е всичко което някога в живота си си правила, за да избегнеш това да се познаваме. Показва само колко грозен човек си!
Аз всеки ден те обичам и те искам за жена на мойте деца , на нашите деца. Но никога в живота няма да се съобразя с това какъв човек си днес, какъв човек си била... и какъв човек ще бъдеш с това си поведение !
Разликата между нас е , че аз толкова години никога не бих си позволил да наранявам човек, да го карам да се чувства по този начин , който аз се чувствам. Да го карам да изписва всичко това и да има повод да го мисли за мен като човек в живота си. Разликата между нас Кати Янгьозова е доста голяма , аз никога не бих си позволил да се държа с хората както теб  в живота си ! И бих прощавал, бих се държал добре и бих бил истински на твое място. Но ти не си добър човек , нито някога си искал да бъдеш истински, да си държала на това пред хората, в живота си !
Твойте ценности се свеждат до нещо по елементарно ? В това съм обеден !
Мислиш ли че държиш на семейството си , че не го злепоставяш с всичко това отношение към хората , любовта им и възгледите им ???
За теб е най - важно семейството ли ? Защо си толкова нагъл човек в живота и си позволяваш да се държиш с моето и мен по този начин тогава ?
И си избрала един начин от малка и до ден днешен си един и същ човек.
Това показва само колко си слаб човек. Колко си елементарен човек. За да неможеш да простиш на някого и да го обичаш въпреки това , което не ти харесва на теб.
И аз ...Да ,,, не бих се съобразил с теб никога! С никой в твоя живот ! Бих ти казал всяко нещо в очичките, така  както го чувствам ! Без да ме интересува от последствията или начина по който ти ще реагираш... винаги е било така. Без да ме интересува с кого си или за кого мечтаеш. Аз мечтая за теб цял живот и ще бъда през целия си живот такъв към теб!
Това никога няма да ме направи лош човек,аз знам от какво семейство съм и какъв човек съм. Защото те обичам и никога не бих помислил със злоба към теб. Обиждай се , но никога няма да намериш начин да простиш на човек, който си обиждала толкова много , преди да почувстваш болката на другите ! А това ти не го умееш Кати Янакиева Янгьозова. Умееш единствено да гледаш себе си и да мислиш за себе си.

Няма коментари:

Публикуване на коментар

Най - грозното нещо в живота е да се подиграваш на надеждата на човек.
На очите , който мечтаят да те видят.
На сълзите от думите и отношението ти.
Иска ми се един ден в живота да разбера , не е ли едно и също и за теб това Кати Янакиева Янгьозова ....

Незнам кое е по отвратителното нещо в живота. Да виждаш ясно надеждата на човек, на едно туптящо сърце. И да се подиграваш на нея, да я зачеркваш и унищожаваш, омаловажаваш с отношението си!
Или да си дала тази надежда на човек и впоследствие да си се отметнала, също да си я зачеркнала. Също да си я омаловажила, да си се подиграла на нея с отношението си.

Извинявай, за мен в живота е еднакво. За мен в живота надеждата е всичко...и от както те виждам каква жена си Кати Янакиева Янгьозова, няма да се спра. Няма и за миг да се замисля. Защото знам че един ден , ще се отнесеш правилно. Един ден ще започнеш да зачиташ сърцето на човек, ще цениш хората в живота си, много повече.

Обичам те Кати Янакиева Янгьозова, ти си всичко което обичам в деня си. И те моля да ме погледнеш, да искаш да ме чуеш. Всеки ден поведението ти, злепоставянето , възгледите ти за любовта ме тормозят и притесняват изключително в живота.Дано да виждаш, защото ти си момичето Катинке ,което искам да целувам по челото всеки ден, всяка утрин от живота си.

.

.

Просто един спомен, едни хубави думи.

Просто един спомен, едни хубави думи.
" От предаването с Марта Вачкова " ( За да видиш картинката прекрасна и толкова сладка Кати Янг, просто я свали, обичам те! С дясно копче на нея и Save Image.)

.

.
.

Обичам те Катинке Янакиева Янгьозова, ти си жената мечта за мен.

Обичам те Катинке Янакиева Янгьозова, ти си жената мечта за мен.

.

.

Цялата ми душа можеш да видиш тук, като отворена книга която е само за теб Кати Янгьозова.

Цялата ми душа можеш да видиш тук, като отворена книга която е само за теб Кати Янгьозова.
Любовта ми, обичта ми , вярата в живота и надеждите ми. Всичко е тук само за най - специалния ми човек на този свят. Това си точно ти, така съм избрал да го покажа! Защото не даваш възможност ? Какво искаш на този свят да призная че да е достатъчно ? Греша всеки ден в който не съм те чул ! Извинявай искренно отново ! Моля те дай ми възможност, бъди част от моя живот това само искам на света. Моля те бъди част от моето семейство, обичана си. Само това искам от живота си точно теб Кати Янакиева Янгьозова да обичам истински и по най - рамнтичния начин. "Романтиката няма нищо общо с комплиментите и подаръците. Тя се проявява в това, да се грижиш за някого, да споделяш с него своите надежди и мечти. Романтиката означава да бъдеш честен и много, много влюбен." Нора Робъртс

ღ обичкана си ღ

ღ обичкана си ღ

.

.

Най - сладкото мишленце на Земята ! Тук си толкова омацана и красива.

Най - сладкото мишленце на Земята ! Тук си толкова омацана и  красива.

Моя живот - писане/молене към една единствена жена неразрешаваща обичта,нежноста да се случи.

Моя живот - писане/молене към една единствена жена неразрешаваща обичта,нежноста да се случи.

.

.