.

.

събота, 6 май 2017 г.

Dear Kati Yangyozova някога замисляла ли си се за всичко това ? И как живота ни на нас двамата би се променил, ако бяхме заедно ? Сигорен съм винаги в живота , че ти щеше да си доста по - щастлива от днес ! А за мен ... щях да съм постигнал най - голямата си мечта... това да те печеля всеки ден и да бъда с теб, грижейки се за теб Кати Янакиева Янгьозова !

И днес искам да се оженя за теб с цялото си сърце.
И Днес искам деца от теб , прекрасни точно като теб. И да се грижа за теб докато те има на този свят.
Спомням си времето когато бях 17-18 годишен, съучениците ми си хващаха гаджета постоянно и бяха толкова противоположни в доста от случайте. Бяха толкова различни.
А ти от някакъв си сайт Кати Янакиева Янгьозова ми изкара душата през гъза образно казано. И днес ме тормозиш всеки ден по един и същ начин с години, но най - лошото, е че не ти пука и на семейството ти му е все тая. Как разбираш че с някой не си допадате , не е ли като прекараш време с него ? Ти всичко винаги си правила на инат и от злоба. Не си била зла в живота , ами толкова ли си добра днес ? Имала си си приятел и това е всичко , заради което да не те мечтая да си част от моето семейство ?


Никога съм нямал намерение да те оставя и за миг, за да си с друг и това те дразни, че постоянно те искам. Просто ми се иска , по скоро да настъби деня, в който просто да мога да ти кажа нормално, че си най - обичаното момиче. Това е клише " остави някого , ако се върне при теб завинаги е твой/твоя " толкова изтъркано клише, което в живота е пълна заблуда! Човек се влюбва и живее цял живот с тези си чувства, дори понякога неможе да ги превъзмогне дори и да трябва. Има хора с далече по лоши съдби от нашата, но ти правиш всичко невъзможно нарочно. Не заради нещо което не ти харесва или отблъсква! Хората като теб просто лишават другите от миговете на живота им ! Мислейки че си избрала правилния, а той по нищо не се различава от всеки втори човек ! Толкова си зла Кати Янгьозова... неможеш да го усетиш нали ?  Заблуждаваш се с някакви измислици и се тревожиш какъв ли съм бил , с два ножа , с десет ножа ... а за реалните неща не си даваш никаква сметка ! За нещата от живота и това което причиняваш на чуждия човек , чуждото семейство ! Никога не си мислила за това , защото ако беше , щеше да искаш сама да дадеш шанс и повече от един истински шанс. Като цяло никога не съм имал такъв реално погледнато, ти винаги си била с внушения за нещо към мен. Питам те след толкова много време , кога ще ми дадеш истински шанс Кати Янакеива Янгьозова ??? Кога моля те ?! Иска ми се да се държа с теб с като жената на всичките ми мечти, но тук е трудно.. всичко изглежда просто еднообразно и студено. Повярвай сърцето ми е топло за теб.


Знам че си измисляш за мен много неща, защото ако беше толкова обикновенна жена и нормална , до сеге щеше да простиш, да искаш да си добър човек в очите на семейството ми. Поне това семейството на чужд човек да се чувства добре, но ти никога в живота непожела, понякога си мисля че никога неможеш да стъпиш на малкия пръст на истински добра и стойностна жена. Но знам , не те познавам толкова добре колко винаги ми се е искало. Но това няма как да обезмисли мойте мечти и чувства. Просто ги прави по трудни за осъществяване и на куп компромиси. 

Блокирала си ме от толкова години, а за да се случи нещо по - добро между нас трябват ситуаций. И ако само се надявам би минала през живота ми просто ей така. Е аз не приемам това в живота и ти го показвам ясно всеки ден ! Дори и да си толкова различна и да не си подхождаме има решение за всичко, добро решение и нормални взаимоотношения ! Аз искам да съм с теб и всеки ден това ми тежи, искам да си добре. Не мисля че някога ще намеря по стойностна жена от теб Кати Янакиева Янгьозова , която да не искам просто за приятел ! А и с всяка която съм опитал да опозная или да бъда за кратко в днешно време... просто не ми е харесвала като стойност, като това кое и как обича. А ти за мен и днес си толкова интересна , толкова забележителна и начетена , интелигентна , толкова много съм и влюбен в твойте черти точно... че не искам да съм с друга. За мен отстрани си жена мечта.
Всичко в теб ме кара да съм още по влюбен и да искам да ти покажа че заслужавам доброто в теб.

 Мойте мечти не са нещо грозно, винаги са целели да те направят щастлива. Но ти никога не си осъзнавала това и колко щастлива можеш да бъдеш отколкото си днес с някого си измислен герой.
След всички трагедий който ми се случиха , ти винаги си била най - голямата ! Вианги си била толкова трагична жена в това да показваш чувствата си, да даваш шанс, да цениш жестовете , да си добромерена и истински добър човек, да цениш хората , да имаш доверие , да цениш семейството на другия и подобни неща.
Защото отдавна можеше да имаме всичко това и ти Кати Янакиева Янгьозова да си много по щастлива от днес ! В това съм обеден.

Баща ми Бог да го прости, щеше да е много по - щастлив в живота и щеше да е постигнал и той една голяма своя мечта. Мен да види оженен и с дете. И днес се обвинявам в живота понякакъв начин , че всичките ми мечти продължават да ме карат да те следвам, но няма да отстъпя никога от своето мнение и възгледи в живота Кати Янакиева Янгьозова ! Никога няма да престана да настоявам толкова упорито, а ти си мисли за моята обич каквото искаш... тя найстина е много стойностна и реална.


Много неща биха били коренно по различни ако ти Кати Янакиева Янгьозова би подходила още преди доста години по друг начин. Не те обвинявам, просто ти го споделям, защото е факт , найстина е така и това те прави зъл човек понякакъв начин. Ако даваше по често прошка и шанс към хората ... ако ти Кати Яанкиева Янгьозова даваше повече любов и обич и разбирателство към мен и моето семейство.... щеше и мен да промениш доста като човек, щеше и доста по щастливи хора да ни направиш в живота ! Но избираш всеки ден да си такъв човек , толквоа грозен и отвратителен в живота !

Пиша ти го за да видиш колко болка има в сърцето ми. А не да си казваш постоянно някакви неща. Просто се почувствай обичана колкото и да е трудно от тук.


Няма коментари:

Публикуване на коментар

Най - грозното нещо в живота е да се подиграваш на надеждата на човек.
На очите , който мечтаят да те видят.
На сълзите от думите и отношението ти.
Иска ми се един ден в живота да разбера , не е ли едно и също и за теб това Кати Янакиева Янгьозова ....

Незнам кое е по отвратителното нещо в живота. Да виждаш ясно надеждата на човек, на едно туптящо сърце. И да се подиграваш на нея, да я зачеркваш и унищожаваш, омаловажаваш с отношението си!
Или да си дала тази надежда на човек и впоследствие да си се отметнала, също да си я зачеркнала. Също да си я омаловажила, да си се подиграла на нея с отношението си.

Извинявай, за мен в живота е еднакво. За мен в живота надеждата е всичко...и от както те виждам каква жена си Кати Янакиева Янгьозова, няма да се спра. Няма и за миг да се замисля. Защото знам че един ден , ще се отнесеш правилно. Един ден ще започнеш да зачиташ сърцето на човек, ще цениш хората в живота си, много повече.

Обичам те Кати Янакиева Янгьозова, ти си всичко което обичам в деня си. И те моля да ме погледнеш, да искаш да ме чуеш. Всеки ден поведението ти, злепоставянето , възгледите ти за любовта ме тормозят и притесняват изключително в живота.Дано да виждаш, защото ти си момичето Катинке ,което искам да целувам по челото всеки ден, всяка утрин от живота си.

.

.

Просто един спомен, едни хубави думи.

Просто един спомен, едни хубави думи.
" От предаването с Марта Вачкова " ( За да видиш картинката прекрасна и толкова сладка Кати Янг, просто я свали, обичам те! С дясно копче на нея и Save Image.)

.

.
.

Обичам те Катинке Янакиева Янгьозова, ти си жената мечта за мен.

Обичам те Катинке Янакиева Янгьозова, ти си жената мечта за мен.

.

.

Цялата ми душа можеш да видиш тук, като отворена книга която е само за теб Кати Янгьозова.

Цялата ми душа можеш да видиш тук, като отворена книга която е само за теб Кати Янгьозова.
Любовта ми, обичта ми , вярата в живота и надеждите ми. Всичко е тук само за най - специалния ми човек на този свят. Това си точно ти, така съм избрал да го покажа! Защото не даваш възможност ? Какво искаш на този свят да призная че да е достатъчно ? Греша всеки ден в който не съм те чул ! Извинявай искренно отново ! Моля те дай ми възможност, бъди част от моя живот това само искам на света. Моля те бъди част от моето семейство, обичана си. Само това искам от живота си точно теб Кати Янакиева Янгьозова да обичам истински и по най - рамнтичния начин. "Романтиката няма нищо общо с комплиментите и подаръците. Тя се проявява в това, да се грижиш за някого, да споделяш с него своите надежди и мечти. Романтиката означава да бъдеш честен и много, много влюбен." Нора Робъртс

ღ обичкана си ღ

ღ обичкана си ღ

.

.

Най - сладкото мишленце на Земята ! Тук си толкова омацана и красива.

Най - сладкото мишленце на Земята ! Тук си толкова омацана и  красива.

Моя живот - писане/молене към една единствена жена неразрешаваща обичта,нежноста да се случи.

Моя живот - писане/молене към една единствена жена неразрешаваща обичта,нежноста да се случи.

.

.

Котенца за моето мошмороче