.

.

петък, 5 май 2017 г.

ヾღ彡 Цял живот ли няма да искаш да познаваш ? Никога няма да ме интересува с кого си днес или утре, защото те искам за моя жена винаги и постоянно в живота си! Исками се ти да си с мен обичайки ме, теб да обичам и да радвам, за теб точно да се грижа през целия си живот и да обгръщам винаги с доброта и обичта си. И на всеки един от твойте въпроси отговора е един и същ ... Мечтая с теб Кати Янакиева Янгьозова да създам семейство, да имам деца единствено от теб, още от миг-а в който се влюбих лудо в твойте красиво незабравими кафеви очички. Мечтая деца точно като теб и ти да си майката само на тези деца, защото всичките ми мечти си и от теб започват и с теб приключват. Всеки ден се надявам за шанс, в който да мога нормално да ти казвам , показвам и доказвам как се чувства и как те обичам. Никога не си разрешавала това и никога не си познавала човек и чувствата му , за да изпиташ нещо истинско в този живот. Цял живот ти Кати Янакиева Янгьозова знаеш единствено да зачеркваш и да си самозаблуждаваш, за това всеки ден се надявам... защото знам че ще съм по добър от всеки, който и сега и винаги е бил до теб обичайки те ! Аз никога не бих те оставил и за миг от обич. Аз съм от прекрасно семейство , дано някога започнеш да цениш и него и мен и обичта и чувствата и мечтите на човек в този живот. ヾღ彡

                     Обичкам те Кати Янакиева Янгьозова !

Няма коментари:

Публикуване на коментар

Най - грозното нещо в живота е да се подиграваш на надеждата на човек.
На очите , който мечтаят да те видят.
На сълзите от думите и отношението ти.
Иска ми се един ден в живота да разбера , не е ли едно и също и за теб това Кати Янакиева Янгьозова ....

Незнам кое е по отвратителното нещо в живота. Да виждаш ясно надеждата на човек, на едно туптящо сърце. И да се подиграваш на нея, да я зачеркваш и унищожаваш, омаловажаваш с отношението си!
Или да си дала тази надежда на човек и впоследствие да си се отметнала, също да си я зачеркнала. Също да си я омаловажила, да си се подиграла на нея с отношението си.

Извинявай, за мен в живота е еднакво. За мен в живота надеждата е всичко...и от както те виждам каква жена си Кати Янакиева Янгьозова, няма да се спра. Няма и за миг да се замисля. Защото знам че един ден , ще се отнесеш правилно. Един ден ще започнеш да зачиташ сърцето на човек, ще цениш хората в живота си, много повече.

Обичам те Кати Янакиева Янгьозова, ти си всичко което обичам в деня си. И те моля да ме погледнеш, да искаш да ме чуеш. Всеки ден поведението ти, злепоставянето , възгледите ти за любовта ме тормозят и притесняват изключително в живота.Дано да виждаш, защото ти си момичето Катинке ,което искам да целувам по челото всеки ден, всяка утрин от живота си.

.

.

Просто един спомен, едни хубави думи.

Просто един спомен, едни хубави думи.
" От предаването с Марта Вачкова " ( За да видиш картинката прекрасна и толкова сладка Кати Янг, просто я свали, обичам те! С дясно копче на нея и Save Image.)

.

.
.

Обичам те Катинке Янакиева Янгьозова, ти си жената мечта за мен.

Обичам те Катинке Янакиева Янгьозова, ти си жената мечта за мен.

.

.

Цялата ми душа можеш да видиш тук, като отворена книга която е само за теб Кати Янгьозова.

Цялата ми душа можеш да видиш тук, като отворена книга която е само за теб Кати Янгьозова.
Любовта ми, обичта ми , вярата в живота и надеждите ми. Всичко е тук само за най - специалния ми човек на този свят. Това си точно ти, така съм избрал да го покажа! Защото не даваш възможност ? Какво искаш на този свят да призная че да е достатъчно ? Греша всеки ден в който не съм те чул ! Извинявай искренно отново ! Моля те дай ми възможност, бъди част от моя живот това само искам на света. Моля те бъди част от моето семейство, обичана си. Само това искам от живота си точно теб Кати Янакиева Янгьозова да обичам истински и по най - рамнтичния начин. "Романтиката няма нищо общо с комплиментите и подаръците. Тя се проявява в това, да се грижиш за някого, да споделяш с него своите надежди и мечти. Романтиката означава да бъдеш честен и много, много влюбен." Нора Робъртс

ღ обичкана си ღ

ღ обичкана си ღ

.

.

Най - сладкото мишленце на Земята ! Тук си толкова омацана и красива.

Най - сладкото мишленце на Земята ! Тук си толкова омацана и  красива.

Моя живот - писане/молене към една единствена жена неразрешаваща обичта,нежноста да се случи.

Моя живот - писане/молене към една единствена жена неразрешаваща обичта,нежноста да се случи.

.

.

Котенца за моето мошмороче