.

.

събота, 22 април 2017 г.

ヾღ彡 Моля те Кати Янакиева Янгьозова мечтая да бъда с теб точно . ヾღ彡

Скъпа Катинке кога ще искаш , заедно да мечтаем ? Мечтая за семейство с теб, мечтая за достатъчно време ... за да обикнеш, за да цениш нещата, за да ме имаш за нещо повече... моля те. ОТ години искам да те  гушна , да погледна в прекрасните ти очички и да ти кажа ... че си всичко за което съм мечтал и мечтая и днес в живота.
Всичките ми мечти си Кати Янакиева Янгьозова !
Кога ще искаш да простиш , за да може поне да си говорим ? От колко време не искаш да познаваш, просто не да си говорим, а ми да познаваш. Мислиш си че от един чат и си разбрала човек от какво семейство е и какъв е в живота ? Кати Янгьозова това ли заслужавам от живота ? Цял живот момичето на мечтите ми да ме игнорира , просто заради едно първо впечатление ??? Не смятам че ти си права за нещо в живота. Смятам точно обратното , че от теб точно заслужавам много, пъти повече ! Не само заради това че съм от невероятно семейство, толкова умно и интелигентно. Не само защото толкова тежки неща и събития ми се случиха в живота. Ами не просто и защото с теб винаги съм искрен, влюбен и изпълнен с мечти. Защото заслужавам много повече като човек на този свят. С животните сигорно не се отнасяш по зле в живота си !
И грам не се замисляш , когато четеш всичко това... моля те пристани.
Мечтая вече за 3 деца от теб и дори съм им измислил имена. Имам достатъчно средства, за да се грижа за теб. За да ти осигоря всичко на този свят, за да ти е добре. Да щастието ти е съвсем различно и ако се цупиш цял живот , никога не бих могъл да те направя щастливичка. Но да се грижа за теб в това съм обеден че мога ! Да те радвам колкото и време да измине , всеки ден ще мечтая точно това .... да си щастлива с мен и да ме искаш ти поне колкото аз.
Моля те Кати Янакиева Янгьозова разреши да си обичана от мен , от моето семейство.
Никога ли няма да успея да те накарам да ме цениш като човек ?
С нищо което правя ? Което мисля ? За което живея ?
От малка точно теб си харесах и днес пак съм влюбен абсолютно по същия начин. Никога не си била права за мойте чувства в сърцето ми ! И никога не си давала шанс за тях.
Моля те пристани... какво ? Колко време ще искаш още да ти се моля и моля ?  Не ти ли  стана неудобно ? Не те ли е срам за нещо което си казвала и правила ? Моля те всеки ден плача за теб и всеки ден се чувствам по един и същ начин от първата ти дума !
Не бих забравил в живота си нищо от това което ти си правила. Кога ще започнеш да си добра към мен и моето семейство ??? Кога си била добра ??? Докато аз ти показвах колко съм влюбен в теб , за какво мечтая с теб и исках да те познавам ли ????
Няма коментари:

Публикуване на коментар

Най - грозното нещо в живота е да се подиграваш на надеждата на човек.
На очите , който мечтаят да те видят.
На сълзите от думите и отношението ти.
Иска ми се един ден в живота да разбера , не е ли едно и също и за теб това Кати Янакиева Янгьозова ....

Незнам кое е по отвратителното нещо в живота. Да виждаш ясно надеждата на човек, на едно туптящо сърце. И да се подиграваш на нея, да я зачеркваш и унищожаваш, омаловажаваш с отношението си!
Или да си дала тази надежда на човек и впоследствие да си се отметнала, също да си я зачеркнала. Също да си я омаловажила, да си се подиграла на нея с отношението си.

Извинявай, за мен в живота е еднакво. За мен в живота надеждата е всичко...и от както те виждам каква жена си Кати Янакиева Янгьозова, няма да се спра. Няма и за миг да се замисля. Защото знам че един ден , ще се отнесеш правилно. Един ден ще започнеш да зачиташ сърцето на човек, ще цениш хората в живота си, много повече.

Обичам те Кати Янакиева Янгьозова, ти си всичко което обичам в деня си. И те моля да ме погледнеш, да искаш да ме чуеш. Всеки ден поведението ти, злепоставянето , възгледите ти за любовта ме тормозят и притесняват изключително в живота.Дано да виждаш, защото ти си момичето Катинке ,което искам да целувам по челото всеки ден, всяка утрин от живота си.

.

.

Просто един спомен, едни хубави думи.

Просто един спомен, едни хубави думи.
" От предаването с Марта Вачкова " ( За да видиш картинката прекрасна и толкова сладка Кати Янг, просто я свали, обичам те! С дясно копче на нея и Save Image.)

.

.
.

Обичам те Катинке Янакиева Янгьозова, ти си жената мечта за мен.

Обичам те Катинке Янакиева Янгьозова, ти си жената мечта за мен.

.

.

Цялата ми душа можеш да видиш тук, като отворена книга която е само за теб Кати Янгьозова.

Цялата ми душа можеш да видиш тук, като отворена книга която е само за теб Кати Янгьозова.
Любовта ми, обичта ми , вярата в живота и надеждите ми. Всичко е тук само за най - специалния ми човек на този свят. Това си точно ти, така съм избрал да го покажа! Защото не даваш възможност ? Какво искаш на този свят да призная че да е достатъчно ? Греша всеки ден в който не съм те чул ! Извинявай искренно отново ! Моля те дай ми възможност, бъди част от моя живот това само искам на света. Моля те бъди част от моето семейство, обичана си. Само това искам от живота си точно теб Кати Янакиева Янгьозова да обичам истински и по най - рамнтичния начин. "Романтиката няма нищо общо с комплиментите и подаръците. Тя се проявява в това, да се грижиш за някого, да споделяш с него своите надежди и мечти. Романтиката означава да бъдеш честен и много, много влюбен." Нора Робъртс

ღ обичкана си ღ

ღ обичкана си ღ

.

.

Най - сладкото мишленце на Земята ! Тук си толкова омацана и красива.

Най - сладкото мишленце на Земята ! Тук си толкова омацана и  красива.

Моя живот - писане/молене към една единствена жена неразрешаваща обичта,нежноста да се случи.

Моя живот - писане/молене към една единствена жена неразрешаваща обичта,нежноста да се случи.

.

.