.

.

четвъртък, 16 март 2017 г.

ヾღ彡 Прекрасен ден обичкана си Кати Янг ! Обичам те с цялото си сърце и всеки ден те чакам , да бъдеш истинска жена ,а не толкова подиграващ се човек ! ヾღ彡


Сигорно си мислиш , че постоянно гледам миналото и трябва да гледам бъдещето ... човек като теб Кати Янгьозова би мислил постоянно това в живота. Би си мислила че имам голямо его и че постоянно съм обсебен от теб. Не приемам нищо от теб като за нормално и човечно, точно заради измислиците ти който сама си натякваш за хората. Аз всеки ден следвам мечтите си и ти си всичките ми мечти и днес и утре и докогато ме има ! Не смятам че ти някога си ме познавала, за да знаеш нещо истинско за мен. Не смятам че ти някога си изпитвала любов , да ... с това поведение ти няма как да видиш любовта в сърцата на хората Кати Янакиева Янгьозова ! Няма и как да излезеш от предрасъдаците си и манията в която живееш. И до ден днешен не си простила нормално и до ден днешен ти обиждаш моето семейство и мен , всеки ден с поведението и отношението което демонстрираш нарочно и напук на това че непознаваш достатъчно и истински !
Аз прощавам винаги прощавам , но на теб никога не бих искал да ти простя ... заради времето, в което си просто такъв човек и такава жена! Неможеш да се видиш отстрани колко грозно постъпваш и никога не си усещала думите си какъв ефект имат, отношението ти и това зачеркване преди всичко. Всеки ден те чакам да простиш , за да мога да съм до теб, за да те обичам повече от всеки в живота ми ! Обичана си въпреки всичко, въпреки това че си толкова гаднярски човек.

Една прекрасна песен за един невероятен ден. Усмихвай се повече Кати Янакиева Янгьозова, заслужаваш най - хубавите цветя ... обичам очите ти , мечтая да те целуна всеки ден... най - прегръщаната жена си на света !
Ето и една снимка на прекрасно бебенце , ако не съм успял да те усмихна. Усмихни се , искам те, искам те до мен и те искам за цял живот.

Няма коментари:

Публикуване на коментар

Най - грозното нещо в живота е да се подиграваш на надеждата на човек.
На очите , който мечтаят да те видят.
На сълзите от думите и отношението ти.
Иска ми се един ден в живота да разбера , не е ли едно и също и за теб това Кати Янакиева Янгьозова ....

Незнам кое е по отвратителното нещо в живота. Да виждаш ясно надеждата на човек, на едно туптящо сърце. И да се подиграваш на нея, да я зачеркваш и унищожаваш, омаловажаваш с отношението си!
Или да си дала тази надежда на човек и впоследствие да си се отметнала, също да си я зачеркнала. Също да си я омаловажила, да си се подиграла на нея с отношението си.

Извинявай, за мен в живота е еднакво. За мен в живота надеждата е всичко...и от както те виждам каква жена си Кати Янакиева Янгьозова, няма да се спра. Няма и за миг да се замисля. Защото знам че един ден , ще се отнесеш правилно. Един ден ще започнеш да зачиташ сърцето на човек, ще цениш хората в живота си, много повече.

Обичам те Кати Янакиева Янгьозова, ти си всичко което обичам в деня си. И те моля да ме погледнеш, да искаш да ме чуеш. Всеки ден поведението ти, злепоставянето , възгледите ти за любовта ме тормозят и притесняват изключително в живота.Дано да виждаш, защото ти си момичето Катинке ,което искам да целувам по челото всеки ден, всяка утрин от живота си.

.

.

Просто един спомен, едни хубави думи.

Просто един спомен, едни хубави думи.
" От предаването с Марта Вачкова " ( За да видиш картинката прекрасна и толкова сладка Кати Янг, просто я свали, обичам те! С дясно копче на нея и Save Image.)

.

.
.

Обичам те Катинке Янакиева Янгьозова, ти си жената мечта за мен.

Обичам те Катинке Янакиева Янгьозова, ти си жената мечта за мен.

.

.

Цялата ми душа можеш да видиш тук, като отворена книга която е само за теб Кати Янгьозова.

Цялата ми душа можеш да видиш тук, като отворена книга която е само за теб Кати Янгьозова.
Любовта ми, обичта ми , вярата в живота и надеждите ми. Всичко е тук само за най - специалния ми човек на този свят. Това си точно ти, така съм избрал да го покажа! Защото не даваш възможност ? Какво искаш на този свят да призная че да е достатъчно ? Греша всеки ден в който не съм те чул ! Извинявай искренно отново ! Моля те дай ми възможност, бъди част от моя живот това само искам на света. Моля те бъди част от моето семейство, обичана си. Само това искам от живота си точно теб Кати Янакиева Янгьозова да обичам истински и по най - рамнтичния начин. "Романтиката няма нищо общо с комплиментите и подаръците. Тя се проявява в това, да се грижиш за някого, да споделяш с него своите надежди и мечти. Романтиката означава да бъдеш честен и много, много влюбен." Нора Робъртс

ღ обичкана си ღ

ღ обичкана си ღ

.

.

Най - сладкото мишленце на Земята ! Тук си толкова омацана и красива.

Най - сладкото мишленце на Земята ! Тук си толкова омацана и  красива.

Моя живот - писане/молене към една единствена жена неразрешаваща обичта,нежноста да се случи.

Моя живот - писане/молене към една единствена жена неразрешаваща обичта,нежноста да се случи.

.

.