.

.

вторник, 27 декември 2016 г.

ヾღ彡 В мигът когато искаш да спра да ти пиша, ще искаш да си до мен да ме чувстваш и усещаш истински. В миг-а в който искаш да престана да мечтая за теб.... ще искаш Кати Янакиева Янгьозова да сбъднеш тези мечти. Мечтая за най - невероятното семейство създадено с твоя помощ ! Мечтая за куп деца от теб само Кати Янгьозова. ヾღ彡

По Коледа казват става ли чудеса нали ..... по всяко време мога да ти кажа всичко това как го чувствам в очите. По всяко време аз мога да ти кажа че те обичам и че моя живот го искам до теб.   Кати Янгьозова за теб съм толкова чужд човек вече, ти напук го направи с непрекъснатото си блокирване. С непрекъснатото си мълчене и цупене, незачитане. Просто така са те възпитали хората около теб. Да бягаш и да нараняваш, обиждаш , да не цениш хората, когато просто не ти се харесат от първия миг. Първия миг любима Кати Янакиева Янгьозова не е важен, аз никога в живота не съм разчитал на него... за да се харесам на някого... освен когато кандидатствам за работа. А ти в един прост чат си позволи толкова много, показа ми как един човек може да се подиграва на всичко. Как един човек може да игнорира това какъв си , какво чувства, от какво семейство си. И да ти сложи етикет за цял живот, сред приятелите си , в сърцето си. И в годините просто да те лишава от възможност да бъдеш близък с тази жена. Да те лишава от възможностите на живота , да я накараш да се влюби. Скъпа Кати Янакиева Янгьозова това твоето е грозно ! Аз никога в живота си от първия миг не го приемам, заради това и ти писах непрекъснато с нов акаунт. Заради това и вмомента имаш 3 блог-а , 1 фейсбук страница и по всяко време мога да си пиша където искам.... за да се надявам !За да се надявам ти точно да ме погледнеш със свойте невиждащи очички. Кати Янакиева Янгьозова кога ще искаш да си част от моето семейство ? Кога ще искаш да те запозная с майка ми ? Само тя ми остана. Помниш ли миг-а в който блокира брат ми по скайп. " За да не съм ти писал от неговия " . ЗНаеш ли колко много исках да те запозная с него ? Знам ще ше да го обикнеш, защото той беше невероятен човек, също като баща ми. Освен че съм ти толкова чужд, понякога си мисля ... че вече нямам семейство с което да те запозная и това ме натъжава. Но майка ми е също толкова прекрасен човек и заслужава... това да простиш. Да така ще го напиша. Заслужава това да се държиш по стойностно. Твойте родители да се държат много по стойностно и значимо в живота си ! Жалко е това което правиш с човек в годините , с всичките си подигравания и мълчене !И днес предполагам не съм заслужил да ме отблокираш от всякъде ? Не съм заслужил да те чуя как си ? Да те пообичам искренно и да ти кажа някоя мила дума в изключителните ти очички ? Моля те , моля те по Коледа , моля те преди Новата година , замисли се !И ако не прочетеш това днес... знай и следващата година ще си най - обичаната и желана жена в моя живот. Защото за теб искам да се грижа, да топля и храня. Исками се да живея с теб, да създам дом с теб Кати Янакиева Янгьозова и семейство .... деца точно като теб и от теб само. 


Много неща ми се събраха на главата, просто нямах време за чувствата си и за себе си. А нямам жена която да ме обича и да иска да бъде до мен. Но и на мен не ми трябва , защото съм влюбен в теб Кати Янакиева Янгьозова. За какво да съм с жена на която да немога да предоставя достатъчно любов ? ТОва би било лицемерно и бих се възползвал от нейните чувства. За това и днес ти пиша , за да чуеш че си обичана от мен искренно и много ... значимо ! 

Обичана си. Моля те пиши.


Няма коментари:

Публикуване на коментар

Най - грозното нещо в живота е да се подиграваш на надеждата на човек.
На очите , който мечтаят да те видят.
На сълзите от думите и отношението ти.
Иска ми се един ден в живота да разбера , не е ли едно и също и за теб това Кати Янакиева Янгьозова ....

Незнам кое е по отвратителното нещо в живота. Да виждаш ясно надеждата на човек, на едно туптящо сърце. И да се подиграваш на нея, да я зачеркваш и унищожаваш, омаловажаваш с отношението си!
Или да си дала тази надежда на човек и впоследствие да си се отметнала, също да си я зачеркнала. Също да си я омаловажила, да си се подиграла на нея с отношението си.

Извинявай, за мен в живота е еднакво. За мен в живота надеждата е всичко...и от както те виждам каква жена си Кати Янакиева Янгьозова, няма да се спра. Няма и за миг да се замисля. Защото знам че един ден , ще се отнесеш правилно. Един ден ще започнеш да зачиташ сърцето на човек, ще цениш хората в живота си, много повече.

Обичам те Кати Янакиева Янгьозова, ти си всичко което обичам в деня си. И те моля да ме погледнеш, да искаш да ме чуеш. Всеки ден поведението ти, злепоставянето , възгледите ти за любовта ме тормозят и притесняват изключително в живота.Дано да виждаш, защото ти си момичето Катинке ,което искам да целувам по челото всеки ден, всяка утрин от живота си.

.

.

Просто един спомен, едни хубави думи.

Просто един спомен, едни хубави думи.
" От предаването с Марта Вачкова " ( За да видиш картинката прекрасна и толкова сладка Кати Янг, просто я свали, обичам те! С дясно копче на нея и Save Image.)

.

.
.

Обичам те Катинке Янакиева Янгьозова, ти си жената мечта за мен.

Обичам те Катинке Янакиева Янгьозова, ти си жената мечта за мен.

.

.

Цялата ми душа можеш да видиш тук, като отворена книга която е само за теб Кати Янгьозова.

Цялата ми душа можеш да видиш тук, като отворена книга която е само за теб Кати Янгьозова.
Любовта ми, обичта ми , вярата в живота и надеждите ми. Всичко е тук само за най - специалния ми човек на този свят. Това си точно ти, така съм избрал да го покажа! Защото не даваш възможност ? Какво искаш на този свят да призная че да е достатъчно ? Греша всеки ден в който не съм те чул ! Извинявай искренно отново ! Моля те дай ми възможност, бъди част от моя живот това само искам на света. Моля те бъди част от моето семейство, обичана си. Само това искам от живота си точно теб Кати Янакиева Янгьозова да обичам истински и по най - рамнтичния начин. "Романтиката няма нищо общо с комплиментите и подаръците. Тя се проявява в това, да се грижиш за някого, да споделяш с него своите надежди и мечти. Романтиката означава да бъдеш честен и много, много влюбен." Нора Робъртс

ღ обичкана си ღ

ღ обичкана си ღ

.

.

Най - сладкото мишленце на Земята ! Тук си толкова омацана и красива.

Най - сладкото мишленце на Земята ! Тук си толкова омацана и  красива.

Моя живот - писане/молене към една единствена жена неразрешаваща обичта,нежноста да се случи.

Моя живот - писане/молене към една единствена жена неразрешаваща обичта,нежноста да се случи.

.

.

Котенца за моето мошмороче