.

.

неделя, 4 декември 2016 г.

ヾღ彡 В този миг мечтая да зарадвам момичето на всичките ми мечти. Честит Рожден Ден любима Кати Янакиева Янгьозова ! Ти си всичко, което искам в живота си да обичам, да топля и обгрижвам. Мечтая да ти поднеса най - невероятните пожелания, за да се чувстваш толкова много обичана и желана. Моля зарадвай се, ти си винаги в моето сърце и всеки ден мечтая своето семейство с теб Кате ! ヾღ彡За мен винаги си най - хубавата жена Кати Янгьозова, от малко момиченце си в сърцето ми и те помня винаги колко прекрасна и умна си била тогава. Както и да се промениш моята обич към теб е една и съща в живота. И винаги ще те искам за своя жена. Пожелавам ти на да имаш на невероятния рожден ден мила. Бъди обичана от всички, от семейството си, от приятелите си , от колегите и колежките си... дори и от тези който не те харесват ! Ти си най - обичаното момиче Катинке Янгьозова.

Честит Рожден Ден Обич Мечтана ! Кати Янакиева Янгьозова ти си жената, с която искам да бъда постоянно от живота си.
Meчтая си в този миг да те зарадвам с нещо мило, което да те стопли. Което да те усмихне, защото обичам усмивката ти Кате.

Кате пожелавам ти да си винаги усмихната в  живота пред каквото и да се изправиш. Не не си мисли, че някога ще ти простя, за това че си такава жена към мен. Знаеш чудесно че не е правилно. Пожелавам ти да си здрава , за да мога да се надявам ... да видя очичките ти. Тези невероятни очи който имаш Кати Янгьозова.  Пожелавам ти да си обичана повече от това, както си позволяваш да се държиш с мен и моето семейство в живота си. Споменавам го и винаги ще го споменавам, защото никога не си направи усилието да искаш да познаваш, но знаеше и чувстваше че си обичана ! Пожелавам ти да се държиш с хората който те обичат правилно. Да не ги нараняваш, за да не страдаш. Пожелавам ти и да си обичана от всички , който ти харесваш и на който ти искаш обичта им. Пожелавам ти късмет и успехи, дано да имаш прекрасна работа. Дано да си щастлива сред хората около себе си ! Дано си доволна от себе си всеки ден, да си успял човек. Иска ми се да те помоля да спреш да се подиграваш и дадеш шанс-а , който чакам цял живот.

Моля се за теб Кати Янакиева Янгьозова, моля се да си добре, да си щастлива и обгрижвана с обич. Моля се да простиш и да ме искаш, както аз теб всеки ден от живота си.


Няма коментари:

Публикуване на коментар

Най - грозното нещо в живота е да се подиграваш на надеждата на човек.
На очите , който мечтаят да те видят.
На сълзите от думите и отношението ти.
Иска ми се един ден в живота да разбера , не е ли едно и също и за теб това Кати Янакиева Янгьозова ....

Незнам кое е по отвратителното нещо в живота. Да виждаш ясно надеждата на човек, на едно туптящо сърце. И да се подиграваш на нея, да я зачеркваш и унищожаваш, омаловажаваш с отношението си!
Или да си дала тази надежда на човек и впоследствие да си се отметнала, също да си я зачеркнала. Също да си я омаловажила, да си се подиграла на нея с отношението си.

Извинявай, за мен в живота е еднакво. За мен в живота надеждата е всичко...и от както те виждам каква жена си Кати Янакиева Янгьозова, няма да се спра. Няма и за миг да се замисля. Защото знам че един ден , ще се отнесеш правилно. Един ден ще започнеш да зачиташ сърцето на човек, ще цениш хората в живота си, много повече.

Обичам те Кати Янакиева Янгьозова, ти си всичко което обичам в деня си. И те моля да ме погледнеш, да искаш да ме чуеш. Всеки ден поведението ти, злепоставянето , възгледите ти за любовта ме тормозят и притесняват изключително в живота.Дано да виждаш, защото ти си момичето Катинке ,което искам да целувам по челото всеки ден, всяка утрин от живота си.

.

.

Просто един спомен, едни хубави думи.

Просто един спомен, едни хубави думи.
" От предаването с Марта Вачкова " ( За да видиш картинката прекрасна и толкова сладка Кати Янг, просто я свали, обичам те! С дясно копче на нея и Save Image.)

.

.
.

.

.

Цялата ми душа можеш да видиш тук, като отворена книга която е само за теб Кати Янгьозова.

Цялата ми душа можеш да видиш тук, като отворена книга която е само за теб Кати Янгьозова.
Любовта ми, обичта ми , вярата в живота и надеждите ми. Всичко е тук само за най - специалния ми човек на този свят. Това си точно ти, така съм избрал да го покажа! Защото не даваш възможност ? Какво искаш на този свят да призная че да е достатъчно ? Греша всеки ден в който не съм те чул ! Извинявай искренно отново ! Моля те дай ми възможност, бъди част от моя живот това само искам на света. Моля те бъди част от моето семейство, обичана си. Само това искам от живота си точно теб Кати Янакиева Янгьозова да обичам истински и по най - рамнтичния начин. "Романтиката няма нищо общо с комплиментите и подаръците. Тя се проявява в това, да се грижиш за някого, да споделяш с него своите надежди и мечти. Романтиката означава да бъдеш честен и много, много влюбен." Нора Робъртс

ღ обичкана си ღ

ღ обичкана си ღ

.

.

Най - сладкото мишленце на Земята ! Тук си толкова омацана и красива.

Най - сладкото мишленце на Земята ! Тук си толкова омацана и  красива.

.

.