.

.

неделя, 1 януари 2017 г.

ヾღ彡 Честита НОВА 2017 година любов моя на име Кати Янгьозова. Мечтичке пожелавам ти най - прекрасните неща само на теб. Пожелавам ти да си много по добър човек и през тази година. Да си много здрава и все щастлива ! Помни че си винаги много изключително обичана. ヾღ彡


Обещавам ти през новата 2017-та ще съм доста по опорит към теб и твоето семейство. Каквото и да се случва в живота ми. Обещавам ти че ще те обичам много , колкото мога и то от сърце ! Че винаги всичко с любов ще правя и каквото ми отредиш, не бих ти се сърдил. Просто бих ти показвал винаги , че си най - желаната жена в моя живот. И те очаквам Кати Янакиева Янгьозова и през новата 2017 година, да простиш, да размислиш, да цениш .... да си дадеш сметка и да постъпваш много по значимо и стойностно като човек ! Да спреш да се подиграваш по този начин по който сама си си избрала напук на човек и какъв е или какъв иска да бъде. Напук мечтите и обичта ! Моля те обичана си. Мечтая да си щастлива с мен , до мен ... Честита Нова Година любов мечтана.

Казват че малките ключове, отключват големи врати.
Че простите думи отразяват велики мисли.
Нашите усмивки да отешават и лекуват.
Чудно ми е кога ти Кати Янакиева Янгьозова ще се разчувстваш от нещо тук, за да си много по различен човек. Отколкото някога си показвала ? Виждаш чудесно , не приемам това което ти винаги си показвала. Мечтая всеки ден да се сещаш за мен... да си казваш. " Тоя пак сигорно иска да ме изненада. " Защото всеки ден мечтая с нещо да те изненадам. С нещо мило или любимо. С нещо обично и красиво. С нещо с което ще се влюбиш до живот в мен, както аз в теб !


Няма коментари:

Публикуване на коментар

Най - грозното нещо в живота е да се подиграваш на надеждата на човек.
На очите , който мечтаят да те видят.
На сълзите от думите и отношението ти.
Иска ми се един ден в живота да разбера , не е ли едно и също и за теб това Кати Янакиева Янгьозова ....

Незнам кое е по отвратителното нещо в живота. Да виждаш ясно надеждата на човек, на едно туптящо сърце. И да се подиграваш на нея, да я зачеркваш и унищожаваш, омаловажаваш с отношението си!
Или да си дала тази надежда на човек и впоследствие да си се отметнала, също да си я зачеркнала. Също да си я омаловажила, да си се подиграла на нея с отношението си.

Извинявай, за мен в живота е еднакво. За мен в живота надеждата е всичко...и от както те виждам каква жена си Кати Янакиева Янгьозова, няма да се спра. Няма и за миг да се замисля. Защото знам че един ден , ще се отнесеш правилно. Един ден ще започнеш да зачиташ сърцето на човек, ще цениш хората в живота си, много повече.

Обичам те Кати Янакиева Янгьозова, ти си всичко което обичам в деня си. И те моля да ме погледнеш, да искаш да ме чуеш. Всеки ден поведението ти, злепоставянето , възгледите ти за любовта ме тормозят и притесняват изключително в живота.Дано да виждаш, защото ти си момичето Катинке ,което искам да целувам по челото всеки ден, всяка утрин от живота си.

.

.

Просто един спомен, едни хубави думи.

Просто един спомен, едни хубави думи.
" От предаването с Марта Вачкова " ( За да видиш картинката прекрасна и толкова сладка Кати Янг, просто я свали, обичам те! С дясно копче на нея и Save Image.)

.

.
.

Обичам те Катинке Янакиева Янгьозова, ти си жената мечта за мен.

Обичам те Катинке Янакиева Янгьозова, ти си жената мечта за мен.

.

.

Цялата ми душа можеш да видиш тук, като отворена книга която е само за теб Кати Янгьозова.

Цялата ми душа можеш да видиш тук, като отворена книга която е само за теб Кати Янгьозова.
Любовта ми, обичта ми , вярата в живота и надеждите ми. Всичко е тук само за най - специалния ми човек на този свят. Това си точно ти, така съм избрал да го покажа! Защото не даваш възможност ? Какво искаш на този свят да призная че да е достатъчно ? Греша всеки ден в който не съм те чул ! Извинявай искренно отново ! Моля те дай ми възможност, бъди част от моя живот това само искам на света. Моля те бъди част от моето семейство, обичана си. Само това искам от живота си точно теб Кати Янакиева Янгьозова да обичам истински и по най - рамнтичния начин. "Романтиката няма нищо общо с комплиментите и подаръците. Тя се проявява в това, да се грижиш за някого, да споделяш с него своите надежди и мечти. Романтиката означава да бъдеш честен и много, много влюбен." Нора Робъртс

ღ обичкана си ღ

ღ обичкана си ღ

.

.

Най - сладкото мишленце на Земята ! Тук си толкова омацана и красива.

Най - сладкото мишленце на Земята ! Тук си толкова омацана и  красива.

Моя живот - писане/молене към една единствена жена неразрешаваща обичта,нежноста да се случи.

Моя живот - писане/молене към една единствена жена неразрешаваща обичта,нежноста да се случи.

.

.