.

.

неделя, 20 ноември 2016 г.

ღ Мечтана си Кати Янакиева Янгьозова , мечтана си всеки ден и си толкова обичана ? Кога ще искаш да познаваш , вместо нарочно и напук човек да мразиш ? Разбирам чудесно какво се опитваш да направиш. Но ти си жената която искам в живота си и никога няма да се примеря с друго положение към теб ! Дано да четеш всичко това, защото цял живот ще те следват мойте думи. Цял живот ще искам да те обичам, за цял живот. ღ

Кате Янгьозова нали знаеш че искам да се оженя за теб ?
Нали знаеш че мечтая за семейство с теб и деца прекрасни само като теб и от теб ???
Напомня, ти го, защото знам колко грозно можеш да постъпваш в живота си.
Чудно ми е когато мислиш за собственото си семейство, да ли осъзнаваш какво си причинила на моето ? Да ли осъзнаваш как си се подиграла на мойто възпитание и мойте родители ? Чудно ми е да ли се замисляш как и до ден днешен се подиграваш на мечтите ми за семейство с теб ?
Добре беше 16 годишно леке.... но и дне продължава всичко по един и същ начин. Твоето мислене си е пак на 16 годишно леке , което неможе да цени чувствата на другите и живее за свойте пеперудки в коремчето си ! Не мога да разбера как успяваш така искренно да се подиграваш на хората с години и да не ти пука.
Аз никога в моя живот докато съм жив няма да спра, да те искам , да ти пиша , да си спомянм за теб и да мечтая за това семейство с теб Кати Янакиева Янгьозова.
Чудно ми е когато мечтаеш за някого. Или не дай се боже както си ходила на сватба , решиш да се омъжваш за някого. Да ли ще си спомниш , че аз искам в живота си да се оженя за теб ?
Все още не познаваш въобще за да обичаш, за да знаеш какво ще се получи между нас. Но от един чат , от една снимка ... ти успя да направиш всичко за да обидиш човек в продължение на толкова много години в живота.
Дори и да сме гаджета утре, за което силно се надявам естествено. Няма да ти простя, това не значи че ще ти правя неща напук или гадни. Просто ще го виждаш в очите ми, разбира се ако някога имаш сили за това и характер ! Защото ти КАти Янакива Янгьозова нямаш характер от 16 годишна.  За теб още тогава беше важно привличането и то моментното , не привличането с времето и споделените мигове.
Отвращаваш ме когато си мисля за любов. Отвращаваме това , че с един можеш да бъдеш . А с друг можеш да се подграеш и да го накараш цял живот да те чака. Но въпреки всичко да не знаеш нищо за човек-а , да не си била никога стойностна към него и достойна за това да усетиш любовта му. Скъпа КАти Янгьозова любовта се чувства. И дано някога да го проумееш в живота си.
Аз всеки ден през всичките години съм влюбен в теб. Когато погрознееш пак ще съм влюбен в теб. Искам да знаеш че съм ти обиден и до ден днешен и всеки ден ще ти пиша. Искам да знаеш че за моето семейство ти беше грозен човек. Незнам как ще се извиняваш , но искам да ти кажа постъпваш грозно в живота си , толкова грозно.
Много неща ми се събраха на главата, просто нямах време за чувствата си и за себе си. А нямам жена която да ме обича и да иска да бъде до мен. Но и на мен не ми трябва , защото съм влюбен в теб Кати Янакиева Янгьозова. За какво да съм с жена на която да немога да предоставя достатъчно любов ? ТОва би било лицемерно и бих се възползвал от нейните чувства. За това и днес ти пиша , за да чуеш че си обичана от мен искренно и много ... значимо !

Кога ще искаш да си добър човек и стойностен в моя живот КатиЯнакиева Янгьозова ?
Защото аз всеки ден искам да бъда такъв за теб.
Моля те прости ми каквото и да съм ти направил и бъди с мен. Нека да имаме свое семейство. И 1000 годежни пръстена да сложеш на ръката си, аз пак ще мечтая за теб и ще те искам за своя жена. Това неможеш да го промениш в който и да се влюбиш, който и да те спечели на този свят или с който и да имаш нещо днес.
Аз никога не бих закъснял за теб. Защото си всеки ден в моето сърце и душа.

Няма коментари:

Публикуване на коментар

Най - грозното нещо в живота е да се подиграваш на надеждата на човек.
На очите , който мечтаят да те видят.
На сълзите от думите и отношението ти.
Иска ми се един ден в живота да разбера , не е ли едно и също и за теб това Кати Янакиева Янгьозова ....

Незнам кое е по отвратителното нещо в живота. Да виждаш ясно надеждата на човек, на едно туптящо сърце. И да се подиграваш на нея, да я зачеркваш и унищожаваш, омаловажаваш с отношението си!
Или да си дала тази надежда на човек и впоследствие да си се отметнала, също да си я зачеркнала. Също да си я омаловажила, да си се подиграла на нея с отношението си.

Извинявай, за мен в живота е еднакво. За мен в живота надеждата е всичко...и от както те виждам каква жена си Кати Янакиева Янгьозова, няма да се спра. Няма и за миг да се замисля. Защото знам че един ден , ще се отнесеш правилно. Един ден ще започнеш да зачиташ сърцето на човек, ще цениш хората в живота си, много повече.

Обичам те Кати Янакиева Янгьозова, ти си всичко което обичам в деня си. И те моля да ме погледнеш, да искаш да ме чуеш. Всеки ден поведението ти, злепоставянето , възгледите ти за любовта ме тормозят и притесняват изключително в живота.Дано да виждаш, защото ти си момичето Катинке ,което искам да целувам по челото всеки ден, всяка утрин от живота си.

.

.

Просто един спомен, едни хубави думи.

Просто един спомен, едни хубави думи.
" От предаването с Марта Вачкова " ( За да видиш картинката прекрасна и толкова сладка Кати Янг, просто я свали, обичам те! С дясно копче на нея и Save Image.)

.

.
.

.

.

Цялата ми душа можеш да видиш тук, като отворена книга която е само за теб Кати Янгьозова.

Цялата ми душа можеш да видиш тук, като отворена книга която е само за теб Кати Янгьозова.
Любовта ми, обичта ми , вярата в живота и надеждите ми. Всичко е тук само за най - специалния ми човек на този свят. Това си точно ти, така съм избрал да го покажа! Защото не даваш възможност ? Какво искаш на този свят да призная че да е достатъчно ? Греша всеки ден в който не съм те чул ! Извинявай искренно отново ! Моля те дай ми възможност, бъди част от моя живот това само искам на света. Моля те бъди част от моето семейство, обичана си. Само това искам от живота си точно теб Кати Янакиева Янгьозова да обичам истински и по най - рамнтичния начин. "Романтиката няма нищо общо с комплиментите и подаръците. Тя се проявява в това, да се грижиш за някого, да споделяш с него своите надежди и мечти. Романтиката означава да бъдеш честен и много, много влюбен." Нора Робъртс

ღ обичкана си ღ

ღ обичкана си ღ

.

.

Най - сладкото мишленце на Земята ! Тук си толкова омацана и красива.

Най - сладкото мишленце на Земята ! Тук си толкова омацана и  красива.

.

.