.

.

вторник, 4 октомври 2016 г.

През всичките години, в който си такава Кати Янгьозова разбрах няколко неща за теб идеално. На теб не ти пука за хората, който мечтаят и те обичат или поне искат да го правят, не ти пука за техните семейство и какво причиняваш с това си поведение, когато си точно такава жена ! Пука ти за хората само който харесваш ти. Цениш повече животните и повече любов показваш към тях, отколкото към хората в живота, хора дали било нежелани или желани от теб Кати Янакиева Янгьозова в живота! Предпочиташ цял живот да незнаеш какви чувства може да изпиташ с някого. Да се подиграваш на времето на човек и чувствата в сърцето му. Предпочиташ да обиждаш всеки ден от живота с това че си влюбена в нещо друго , че си осъзнала какъв е човек, какво би ти предпожил или от какво семейството е и какво уважение заслужава в живота !!! Предпочиташ да се подиграваш , вместо да си стойностна и да гледаш човек в очите, когато го лишаваш от всичко любимо , от всичко за което копнее и иска ! Предпочиташ да плюеш по чуждото семейство, отколкото да приемеш тези думи и да искаш да ги поправиш в очите на хората ! Предпочиташ да плюеш и да не даваш шанс на хората , отколкото за познаваш и да обичаш това което ти хареса ! Обидена си от името си тук, от думите който по някакъв начин не ти се харесват по някога... но никога не би искала да се извиниш ТИ ! Никога не би искала да познаваш ти. И да обичаш точно ТИ Кати Янакиева Янгьозова, за това че просто човек го заслужава ! Никога не би поискала да обичаш , за да поправиш всичко това по някакъв начин. Тази мъка от теб създадена към мен и моето прекрасно семейство Кати Янгьозова, мислиш ли че скоро ще можеш и ще имаш сила да я спреш ??? Разбрах че това, което иска да постигне човек, за теб незначи нищо ! Въпреки че не съм част от семейството ти или толкова близък че да се съобразяваш с мен или да приемаш думите ми като искренни и оценка за това каква си отстрани . Аз директно никога не бих за нищо ти простил, дори от утре да си точно такава за каквато се мислиш или толкова добра колкото ми се иска в живота ! Мечтая в живота да си много по стойностен човек и добър. Ще видим какво ще направиш след години, аз пак ще те искам за своя жена и пак бих ти казал всичко това по същия начин !!!

Няма коментари:

Публикуване на коментар

Най - грозното нещо в живота е да се подиграваш на надеждата на човек.
На очите , който мечтаят да те видят.
На сълзите от думите и отношението ти.
Иска ми се един ден в живота да разбера , не е ли едно и също и за теб това Кати Янакиева Янгьозова ....

Незнам кое е по отвратителното нещо в живота. Да виждаш ясно надеждата на човек, на едно туптящо сърце. И да се подиграваш на нея, да я зачеркваш и унищожаваш, омаловажаваш с отношението си!
Или да си дала тази надежда на човек и впоследствие да си се отметнала, също да си я зачеркнала. Също да си я омаловажила, да си се подиграла на нея с отношението си.

Извинявай, за мен в живота е еднакво. За мен в живота надеждата е всичко...и от както те виждам каква жена си Кати Янакиева Янгьозова, няма да се спра. Няма и за миг да се замисля. Защото знам че един ден , ще се отнесеш правилно. Един ден ще започнеш да зачиташ сърцето на човек, ще цениш хората в живота си, много повече.

Обичам те Кати Янакиева Янгьозова, ти си всичко което обичам в деня си. И те моля да ме погледнеш, да искаш да ме чуеш. Всеки ден поведението ти, злепоставянето , възгледите ти за любовта ме тормозят и притесняват изключително в живота.Дано да виждаш, защото ти си момичето Катинке ,което искам да целувам по челото всеки ден, всяка утрин от живота си.

.

.

Просто един спомен, едни хубави думи.

Просто един спомен, едни хубави думи.
" От предаването с Марта Вачкова " ( За да видиш картинката прекрасна и толкова сладка Кати Янг, просто я свали, обичам те! С дясно копче на нея и Save Image.)

.

.
.

Обичам те Катинке Янакиева Янгьозова, ти си жената мечта за мен.

Обичам те Катинке Янакиева Янгьозова, ти си жената мечта за мен.

.

.

Цялата ми душа можеш да видиш тук, като отворена книга която е само за теб Кати Янгьозова.

Цялата ми душа можеш да видиш тук, като отворена книга която е само за теб Кати Янгьозова.
Любовта ми, обичта ми , вярата в живота и надеждите ми. Всичко е тук само за най - специалния ми човек на този свят. Това си точно ти, така съм избрал да го покажа! Защото не даваш възможност ? Какво искаш на този свят да призная че да е достатъчно ? Греша всеки ден в който не съм те чул ! Извинявай искренно отново ! Моля те дай ми възможност, бъди част от моя живот това само искам на света. Моля те бъди част от моето семейство, обичана си. Само това искам от живота си точно теб Кати Янакиева Янгьозова да обичам истински и по най - рамнтичния начин. "Романтиката няма нищо общо с комплиментите и подаръците. Тя се проявява в това, да се грижиш за някого, да споделяш с него своите надежди и мечти. Романтиката означава да бъдеш честен и много, много влюбен." Нора Робъртс

ღ обичкана си ღ

ღ обичкана си ღ

.

.

Най - сладкото мишленце на Земята ! Тук си толкова омацана и красива.

Най - сладкото мишленце на Земята ! Тук си толкова омацана и  красива.

Моя живот - писане/молене към една единствена жена неразрешаваща обичта,нежноста да се случи.

Моя живот - писане/молене към една единствена жена неразрешаваща обичта,нежноста да се случи.

.

.

Котенца за моето мошмороче