.

.

четвъртък, 4 август 2016 г.

ヾღ彡 Прелестна Катинке Янакиева Янгьозова ако отделиш същото време, с което зачеркваш човек и семейството му, мечтите и любовта му. Би се влюбила ! Би изживяла много по хубави чувства в сърцето си , отколкото да причиняваш такава мъка на мен и хората който обичам. Искам те , всеки ден теб съм избрал за жената на мойте мечти ! Обичам те и за теб ми се иска да се оженя и днес. ヾღ彡

Kati Yangyozova: "Всяка любов е възможна, щом извира дълбоко от сърцето!! :))) "Повярвай Кати Янакиева Янгьозова , моята любов е чиста и искренна като на дете ! Ти си моята първа любов и всеки ден ще те искам.
Никога не ме е интересувало какво не харесваш в мен. Защото никога не си познавала за да цениш нещо , за да ти хареса нещо. В живота знаеш единствено да си лицемерен човек ! Не ми пука , какво ще кажеш за любовта. Защото знам че , ще те обичам достатъчно , за да се влюбиш на този свят Кати Янакиева Янгьозова !Вярвам повече от теб в любовта на хората ! В техните чувства и сърца и думи , в това съм обеден от живота. Не ме интересува и кого обичаш днес, кого си обичала... каквото и да мислиш за това. Защото аз постоянно ще се опитвам да съм част от твоя живот, независимо какви са твойте чувства.Независимо и колко деца имаш от някой друг ? Аз искам деца от теб , чудесно го осъзнаваш. Знам чудесно как се подиграваш на чувствата,,, минаха повече от 9 години. А ти дори нямаш капка срам в себе си, за да кажеш , че не си била права за нещо и да деш шанс на човек.
Цитата е хубав, думите са хубави и красиви. Но за мен винаги с поведението си ще бъдеш ненормален човек ! Замисли се защо, дано някога да искаш да си обичана. Просто обичана, въпреки лицемерието което кипи от теб.
Въжможна ли е обичта ми ? Виждам постоянно как се подиграваш с поведението си. Едни хора ги приемаш, а други цял живот плюеш ? И това без да познаваш, без да си имала нещо с човек ! Срамно е , дано някога в живота се засрамиш, заради точно това си действие към хората.
Моето семейство те чака и аз те чакам , за да те обичаме. Няма коментари:

Публикуване на коментар

Най - грозното нещо в живота е да се подиграваш на надеждата на човек.
На очите , който мечтаят да те видят.
На сълзите от думите и отношението ти.
Иска ми се един ден в живота да разбера , не е ли едно и също и за теб това Кати Янакиева Янгьозова ....

Незнам кое е по отвратителното нещо в живота. Да виждаш ясно надеждата на човек, на едно туптящо сърце. И да се подиграваш на нея, да я зачеркваш и унищожаваш, омаловажаваш с отношението си!
Или да си дала тази надежда на човек и впоследствие да си се отметнала, също да си я зачеркнала. Също да си я омаловажила, да си се подиграла на нея с отношението си.

Извинявай, за мен в живота е еднакво. За мен в живота надеждата е всичко...и от както те виждам каква жена си Кати Янакиева Янгьозова, няма да се спра. Няма и за миг да се замисля. Защото знам че един ден , ще се отнесеш правилно. Един ден ще започнеш да зачиташ сърцето на човек, ще цениш хората в живота си, много повече.

Обичам те Кати Янакиева Янгьозова, ти си всичко което обичам в деня си. И те моля да ме погледнеш, да искаш да ме чуеш. Всеки ден поведението ти, злепоставянето , възгледите ти за любовта ме тормозят и притесняват изключително в живота.Дано да виждаш, защото ти си момичето Катинке ,което искам да целувам по челото всеки ден, всяка утрин от живота си.

.

.

Просто един спомен, едни хубави думи.

Просто един спомен, едни хубави думи.
" От предаването с Марта Вачкова " ( За да видиш картинката прекрасна и толкова сладка Кати Янг, просто я свали, обичам те! С дясно копче на нея и Save Image.)

.

.
.

Обичам те Катинке Янакиева Янгьозова, ти си жената мечта за мен.

Обичам те Катинке Янакиева Янгьозова, ти си жената мечта за мен.

.

.

Цялата ми душа можеш да видиш тук, като отворена книга която е само за теб Кати Янгьозова.

Цялата ми душа можеш да видиш тук, като отворена книга която е само за теб Кати Янгьозова.
Любовта ми, обичта ми , вярата в живота и надеждите ми. Всичко е тук само за най - специалния ми човек на този свят. Това си точно ти, така съм избрал да го покажа! Защото не даваш възможност ? Какво искаш на този свят да призная че да е достатъчно ? Греша всеки ден в който не съм те чул ! Извинявай искренно отново ! Моля те дай ми възможност, бъди част от моя живот това само искам на света. Моля те бъди част от моето семейство, обичана си. Само това искам от живота си точно теб Кати Янакиева Янгьозова да обичам истински и по най - рамнтичния начин. "Романтиката няма нищо общо с комплиментите и подаръците. Тя се проявява в това, да се грижиш за някого, да споделяш с него своите надежди и мечти. Романтиката означава да бъдеш честен и много, много влюбен." Нора Робъртс

ღ обичкана си ღ

ღ обичкана си ღ

.

.

Най - сладкото мишленце на Земята ! Тук си толкова омацана и красива.

Най - сладкото мишленце на Земята ! Тук си толкова омацана и  красива.

Моя живот - писане/молене към една единствена жена неразрешаваща обичта,нежноста да се случи.

Моя живот - писане/молене към една единствена жена неразрешаваща обичта,нежноста да се случи.

.

.

Котенца за моето мошмороче