.

.

петък, 2 декември 2016 г.

ヾღ彡 Катинке Янгьозова обичкана любима , мечтая всеки ден за теб. Мечтая всеки ден неспирно, за нашето семейство. За куп дечица само от теб Катинке мечтана. Моля те прости ми , моля те бъди с мен. Мечтая да бъда обичан от теб и дано някога го заслужа. Аз всеки ден избирам теб, дано да го виждаш. Ти си жената която искам да целувам късно вечер или рано сутрин. Мечтая да те гушкам цял ден Кате Янгьозова. Мечтая с теб всичко прекрасно на този ден и всеки час те чакам.ヾღ彡Всеки ден избираш да се подиграваш на мен и на моето семейство. Всеки ден от както се запознахме , от както разбра чувствата ми. Чудесно виждаш всичко това. Чудно ми е кога ще дадеш възможности , а не напук да зачеркваш хората в живота си по точно този гаднярски начин! Знаеш отлично в живота - аз няма да приема това от теб. Това плюене по всичко човешко, това подиграване на всичко човешко... на това безобразно отношение всеки ден. На това твое напук мълчание и измисленото ти и безпочвено презиране ! Налагаш си неща който нечувстваш или който въобще никога не би чувствала , ако познаваше истински ! Но ти си точно това , за теб всяка една дума тук винаги ти е прилягала ! Прилягала е на поведениео , морала и възпитанието ти. Не се учудвай , ако продължавам по един и същ начин винаги, цял живот ! Не виждаш и в теб променя , да си доста по - добър човек, а напротив показваш единствено лошото.

Дано понякога в живота да успявам, да успявам да ти показвам че си най - обичаната жена в моя живот ! Защото е така. Теб искам , с теб искам всяко едно нещо на този свят. Колкото и да ти е неприятно това, пак ще продължавам да го искам. Защото знам ти никога не си познавала ! Всяко едно чувство в живота в теб е било плод на въображението ти или на това че си имала някого до себе си. Просто се подиграваш толкова години, не смяташ ли някога да спреш Кати Янакиева Янгьозова и днес те питам , както вчера и по вчера !


Няма коментари:

Публикуване на коментар

Най - грозното нещо в живота е да се подиграваш на надеждата на човек.
На очите , който мечтаят да те видят.
На сълзите от думите и отношението ти.
Иска ми се един ден в живота да разбера , не е ли едно и също и за теб това Кати Янакиева Янгьозова ....

Незнам кое е по отвратителното нещо в живота. Да виждаш ясно надеждата на човек, на едно туптящо сърце. И да се подиграваш на нея, да я зачеркваш и унищожаваш, омаловажаваш с отношението си!
Или да си дала тази надежда на човек и впоследствие да си се отметнала, също да си я зачеркнала. Също да си я омаловажила, да си се подиграла на нея с отношението си.

Извинявай, за мен в живота е еднакво. За мен в живота надеждата е всичко...и от както те виждам каква жена си Кати Янакиева Янгьозова, няма да се спра. Няма и за миг да се замисля. Защото знам че един ден , ще се отнесеш правилно. Един ден ще започнеш да зачиташ сърцето на човек, ще цениш хората в живота си, много повече.

Обичам те Кати Янакиева Янгьозова, ти си всичко което обичам в деня си. И те моля да ме погледнеш, да искаш да ме чуеш. Всеки ден поведението ти, злепоставянето , възгледите ти за любовта ме тормозят и притесняват изключително в живота.Дано да виждаш, защото ти си момичето Катинке ,което искам да целувам по челото всеки ден, всяка утрин от живота си.

.

.

Просто един спомен, едни хубави думи.

Просто един спомен, едни хубави думи.
" От предаването с Марта Вачкова " ( За да видиш картинката прекрасна и толкова сладка Кати Янг, просто я свали, обичам те! С дясно копче на нея и Save Image.)

.

.
.

Обичам те Катинке Янакиева Янгьозова, ти си жената мечта за мен.

Обичам те Катинке Янакиева Янгьозова, ти си жената мечта за мен.

.

.

Цялата ми душа можеш да видиш тук, като отворена книга която е само за теб Кати Янгьозова.

Цялата ми душа можеш да видиш тук, като отворена книга която е само за теб Кати Янгьозова.
Любовта ми, обичта ми , вярата в живота и надеждите ми. Всичко е тук само за най - специалния ми човек на този свят. Това си точно ти, така съм избрал да го покажа! Защото не даваш възможност ? Какво искаш на този свят да призная че да е достатъчно ? Греша всеки ден в който не съм те чул ! Извинявай искренно отново ! Моля те дай ми възможност, бъди част от моя живот това само искам на света. Моля те бъди част от моето семейство, обичана си. Само това искам от живота си точно теб Кати Янакиева Янгьозова да обичам истински и по най - рамнтичния начин. "Романтиката няма нищо общо с комплиментите и подаръците. Тя се проявява в това, да се грижиш за някого, да споделяш с него своите надежди и мечти. Романтиката означава да бъдеш честен и много, много влюбен." Нора Робъртс

ღ обичкана си ღ

ღ обичкана си ღ

.

.

Най - сладкото мишленце на Земята ! Тук си толкова омацана и красива.

Най - сладкото мишленце на Земята ! Тук си толкова омацана и  красива.

Моя живот - писане/молене към една единствена жена неразрешаваща обичта,нежноста да се случи.

Моя живот - писане/молене към една единствена жена неразрешаваща обичта,нежноста да се случи.

.

.