.

.

сряда, 25 май 2016 г.

ヾღ彡 Moля те да бъдеш доста по - добър човек Кати Янакиева Янгьозова в живота. Моля те да спреш с това зачеркване всеки дневно , към мен и моето семейство. Мечтая да имам деца и семейство точно и само с теб и от теб мечтичке. Мечтая си някога ако простиш в живота и успеем да имаме всичко това. Нашето първо дете да носи името на брат ми. Мечтая всичко с теб , а ти колко грозно си позволяваш и отвратително да се държиш в продължение на толкова години. Не те ли е срам за нещо на този свят ? Не смяташ ли някога да познаваш и да обичаш без причина ? ヾღ彡


Цял живот измислено обвиняваш за какво ли не в живота. Злепоставям те пред приятелите ти ? Цял живот за това се хвана, защото няма за какво. Заслужаваш всеки ден да те злепоставям и то не е незаслужено. Знам че не съм единствения човек в живота , който мисли всичко това към теб, каква си и колко отвратително постъпваш. Не си въобще добър човек за доста хора ! Особенно след като постъпваш така ! Виж заглавието , погледни го пак и отново. Аз това мисля и бих ти дал най - скъпото си , бих ти дарил всичкото си време и обич, просто ей така да не бъдеш такъв отвратителен човек в живота !!! Показала си много пъти каква интригантка си, каква лъжлива лисичка си, какъв лицемерен човек. Е аз никога не съм бил такъв. Обиждай се ! Но директно винаги съм ти го казвал и цял свят да го прочете... да те опреква за нещо ... аз пак ще те искам и ще те обичам. И директно да ми се обиждаш на преките думи смисъл няма, обичана си.

Цял живот ме обвиняваш че прекалявам с всичко, че ти натяквам някаква любов насила. Измислено си мислиш че трябва да съм смирен, а въобще не познаваш какъв човек съм. Четеш всичко това и те хваща яд. Знам за теб че се държиш отвратително , с хората, който искат да са в живота ти и да те обичат с цялото си сърце ! Виждам го и усещам го години наред, как се държиш като с боклук с хората, който искат просто обичта ти да заслужат, да са до теб и да правят усмивки в живота ти. Meчтая те всеки ден за жена ! Дори и да не го виждаш често и да него чуваш от мен често... обичам те.


Днес си припомних едни думи към теб от една моя приятелка. Моя приятелка която познавам от доста малък, която си спомням съм я защитавал от побойници 2/3-ти клас. Забележително момиче с което израстнах.

"          ami vij ..ne iskam da te razo4arovam,no moqt priqtel ne se ima s tova momi4е,predi godini sa bili v ne6to kato ob6ta kompaniq,no sega vyob6te ne si govorqt,ne sa se vijdali i toi ne bi se navil da q tyrsi...syjalqvam mnogo ,4e taka se polu4ava,no naistina ne znam kakvo da ti kaja...prosto ne si zaslujava,ti si mlado mom4e,zabravi tazi istoriq i si izjivei mladostta,povqrvai mi sled vreme i godini 6t esyjalqva6,4e si si gubil vremeto
 ne si zaslujava tova momi4e d ate typ4e                                                   " 

Няма коментари:

Публикуване на коментар

Най - грозното нещо в живота е да се подиграваш на надеждата на човек.
На очите , който мечтаят да те видят.
На сълзите от думите и отношението ти.
Иска ми се един ден в живота да разбера , не е ли едно и също и за теб това Кати Янакиева Янгьозова ....

Незнам кое е по отвратителното нещо в живота. Да виждаш ясно надеждата на човек, на едно туптящо сърце. И да се подиграваш на нея, да я зачеркваш и унищожаваш, омаловажаваш с отношението си!
Или да си дала тази надежда на човек и впоследствие да си се отметнала, също да си я зачеркнала. Също да си я омаловажила, да си се подиграла на нея с отношението си.

Извинявай, за мен в живота е еднакво. За мен в живота надеждата е всичко...и от както те виждам каква жена си Кати Янакиева Янгьозова, няма да се спра. Няма и за миг да се замисля. Защото знам че един ден , ще се отнесеш правилно. Един ден ще започнеш да зачиташ сърцето на човек, ще цениш хората в живота си, много повече.

Обичам те Кати Янакиева Янгьозова, ти си всичко което обичам в деня си. И те моля да ме погледнеш, да искаш да ме чуеш. Всеки ден поведението ти, злепоставянето , възгледите ти за любовта ме тормозят и притесняват изключително в живота.Дано да виждаш, защото ти си момичето Катинке ,което искам да целувам по челото всеки ден, всяка утрин от живота си.

.

.

Просто един спомен, едни хубави думи.

Просто един спомен, едни хубави думи.
" От предаването с Марта Вачкова " ( За да видиш картинката прекрасна и толкова сладка Кати Янг, просто я свали, обичам те! С дясно копче на нея и Save Image.)

.

.
.

Обичам те Катинке Янакиева Янгьозова, ти си жената мечта за мен.

Обичам те Катинке Янакиева Янгьозова, ти си жената мечта за мен.

.

.

Цялата ми душа можеш да видиш тук, като отворена книга която е само за теб Кати Янгьозова.

Цялата ми душа можеш да видиш тук, като отворена книга която е само за теб Кати Янгьозова.
Любовта ми, обичта ми , вярата в живота и надеждите ми. Всичко е тук само за най - специалния ми човек на този свят. Това си точно ти, така съм избрал да го покажа! Защото не даваш възможност ? Какво искаш на този свят да призная че да е достатъчно ? Греша всеки ден в който не съм те чул ! Извинявай искренно отново ! Моля те дай ми възможност, бъди част от моя живот това само искам на света. Моля те бъди част от моето семейство, обичана си. Само това искам от живота си точно теб Кати Янакиева Янгьозова да обичам истински и по най - рамнтичния начин. "Романтиката няма нищо общо с комплиментите и подаръците. Тя се проявява в това, да се грижиш за някого, да споделяш с него своите надежди и мечти. Романтиката означава да бъдеш честен и много, много влюбен." Нора Робъртс

ღ обичкана си ღ

ღ обичкана си ღ

.

.

Най - сладкото мишленце на Земята ! Тук си толкова омацана и красива.

Най - сладкото мишленце на Земята ! Тук си толкова омацана и  красива.

Моя живот - писане/молене към една единствена жена неразрешаваща обичта,нежноста да се случи.

Моя живот - писане/молене към една единствена жена неразрешаваща обичта,нежноста да се случи.

.

.

Котенца за моето мошмороче