.

.

четвъртък, 14 април 2016 г.

ヾღ彡 Скъпа Кати Янакиева Янгьозова мислиш ли, че всеки ден не злепоставяш моето семейство и мен ? Във всеки ден от както си избрала да си точно такава жена , толкова зачеркваща всичко, толкова грозна в действията и думите си. Дано през целия си живот да виждаш този блог по някакъв начин. Дано през целия си живот, да мога да ти пиша и да искам. Кога мислиш да простиш на този свят, както нормалните хора прощават ?! Нали си толкова добричка , а години наред си толкова безобразен човек, безобразен ! Не си мисли че в живота с нещо си права. Не си мисли въобще , че аз постъпвам грешно , а ти правилно... защото докато ти си такава жена със семействата и чувствата на хората ... е долно. Мислила ли си някога , да ли въобще можеш да се извиниш за нещо ? Говориш за достойнство, а в теб като човек няма никакво такова и никога дори не си го показвала и най - малко ! В годините съм го разбрал, чудесно. В това как лицемерничиш, как лъжиш , как мълчиш и се приструваш... как не ти пука и живееш с това че нищо не е станало. Не ти приляга цял живот да си такава жена, това иска ми се да ти кажа. Грозно е, дано да го чувстваш някой ден по начина по който аз го изпитвам. Отвращаваме това в теб. Но те обичам въпреки всичко. Въпреки тези думи се чувствай най - обичаното момиче ! Аз бих ти се извинил по всяко време, за грешките си... но заслужаваш ли въобще за нещо извинение в живота ? Години наред ли ще обиждаш по най - гаднярските начини ?! Всеки ден те чакам, аз съм тук и те чакам Кати Янакиева Янгьозова. ヾღ彡

Няма коментари:

Публикуване на коментар

Най - грозното нещо в живота е да се подиграваш на надеждата на човек.
На очите , който мечтаят да те видят.
На сълзите от думите и отношението ти.
Иска ми се един ден в живота да разбера , не е ли едно и също и за теб това Кати Янакиева Янгьозова ....

Незнам кое е по отвратителното нещо в живота. Да виждаш ясно надеждата на човек, на едно туптящо сърце. И да се подиграваш на нея, да я зачеркваш и унищожаваш, омаловажаваш с отношението си!
Или да си дала тази надежда на човек и впоследствие да си се отметнала, също да си я зачеркнала. Също да си я омаловажила, да си се подиграла на нея с отношението си.

Извинявай, за мен в живота е еднакво. За мен в живота надеждата е всичко...и от както те виждам каква жена си Кати Янакиева Янгьозова, няма да се спра. Няма и за миг да се замисля. Защото знам че един ден , ще се отнесеш правилно. Един ден ще започнеш да зачиташ сърцето на човек, ще цениш хората в живота си, много повече.

Обичам те Кати Янакиева Янгьозова, ти си всичко което обичам в деня си. И те моля да ме погледнеш, да искаш да ме чуеш. Всеки ден поведението ти, злепоставянето , възгледите ти за любовта ме тормозят и притесняват изключително в живота.Дано да виждаш, защото ти си момичето Катинке ,което искам да целувам по челото всеки ден, всяка утрин от живота си.

.

.

Просто един спомен, едни хубави думи.

Просто един спомен, едни хубави думи.
" От предаването с Марта Вачкова " ( За да видиш картинката прекрасна и толкова сладка Кати Янг, просто я свали, обичам те! С дясно копче на нея и Save Image.)

.

.
.

.

.

Цялата ми душа можеш да видиш тук, като отворена книга която е само за теб Кати Янгьозова.

Цялата ми душа можеш да видиш тук, като отворена книга която е само за теб Кати Янгьозова.
Любовта ми, обичта ми , вярата в живота и надеждите ми. Всичко е тук само за най - специалния ми човек на този свят. Това си точно ти, така съм избрал да го покажа! Защото не даваш възможност ? Какво искаш на този свят да призная че да е достатъчно ? Греша всеки ден в който не съм те чул ! Извинявай искренно отново ! Моля те дай ми възможност, бъди част от моя живот това само искам на света. Моля те бъди част от моето семейство, обичана си. Само това искам от живота си точно теб Кати Янакиева Янгьозова да обичам истински и по най - рамнтичния начин. "Романтиката няма нищо общо с комплиментите и подаръците. Тя се проявява в това, да се грижиш за някого, да споделяш с него своите надежди и мечти. Романтиката означава да бъдеш честен и много, много влюбен." Нора Робъртс

ღ обичкана си ღ

ღ обичкана си ღ

.

.

Най - сладкото мишленце на Земята ! Тук си толкова омацана и красива.

Най - сладкото мишленце на Земята ! Тук си толкова омацана и  красива.

.

.