.

.

петък, 18 март 2016 г.

ヾღ彡 Във Всяка вечер си мечтая ти Кати Янакиева Янгьозова да зачетеш мечтите ми. Защото всичките са свързани само с теб. Мечтая за най - невероятното семейство с теб. Мечтая всеки ден да си част от моето семейство, да си до мен и да си най - обичаната жена от мен на света ! Прекрасна вечер, ти си всичко за което мисля и в тази нощ. ヾღ彡
Към момичето на моя живот ...


Mечтая си по-често да ти показвам колко много те мечтая. Колко много мечтая да създам своето семейство с теб точно Кати Янакиева Янгьозова ! Да ти показвам неспирно, колко значима част си за мен, колко си специална жена в очите ми и с обич.. да те накарам да спреш така да зачеркваш в живота ! Дано никога да не спираш да се тревожиш , както аз към теб !Чудно ми е да ли осъзнаваш колко тормоз всяваш с години наред в живота на човек ? Просто ей така, просто защото си решила да го зачеркнеш, въпреки мечтите на сърцето му.
Обичам те Кати Янгьозова и мечтая ти да си майката на нашите деца.
Всяка моя мечта е насочена точно към теб и в този миг мечтая , най - великолепните очички ( твойте ) да ме погледнат.. да ми простят и да имам времето , да те печеля в деня си.Всеки ден ще ти пиша, независимо какво е желанието ти или какво е мнението ти. Защото с теб ми се иска да бъда , всеки миг от живота си. Исками се да го виждаш , преди да зачеркваш по този начин , по който цял живот го правиш !

Няма коментари:

Публикуване на коментар

Най - грозното нещо в живота е да се подиграваш на надеждата на човек.
На очите , който мечтаят да те видят.
На сълзите от думите и отношението ти.
Иска ми се един ден в живота да разбера , не е ли едно и също и за теб това Кати Янакиева Янгьозова ....

Незнам кое е по отвратителното нещо в живота. Да виждаш ясно надеждата на човек, на едно туптящо сърце. И да се подиграваш на нея, да я зачеркваш и унищожаваш, омаловажаваш с отношението си!
Или да си дала тази надежда на човек и впоследствие да си се отметнала, също да си я зачеркнала. Също да си я омаловажила, да си се подиграла на нея с отношението си.

Извинявай, за мен в живота е еднакво. За мен в живота надеждата е всичко...и от както те виждам каква жена си Кати Янакиева Янгьозова, няма да се спра. Няма и за миг да се замисля. Защото знам че един ден , ще се отнесеш правилно. Един ден ще започнеш да зачиташ сърцето на човек, ще цениш хората в живота си, много повече.

Обичам те Кати Янакиева Янгьозова, ти си всичко което обичам в деня си. И те моля да ме погледнеш, да искаш да ме чуеш. Всеки ден поведението ти, злепоставянето , възгледите ти за любовта ме тормозят и притесняват изключително в живота.Дано да виждаш, защото ти си момичето Катинке ,което искам да целувам по челото всеки ден, всяка утрин от живота си.

.

.

Просто един спомен, едни хубави думи.

Просто един спомен, едни хубави думи.
" От предаването с Марта Вачкова " ( За да видиш картинката прекрасна и толкова сладка Кати Янг, просто я свали, обичам те! С дясно копче на нея и Save Image.)

.

.
.

Обичам те Катинке Янакиева Янгьозова, ти си жената мечта за мен.

Обичам те Катинке Янакиева Янгьозова, ти си жената мечта за мен.

.

.

Цялата ми душа можеш да видиш тук, като отворена книга която е само за теб Кати Янгьозова.

Цялата ми душа можеш да видиш тук, като отворена книга която е само за теб Кати Янгьозова.
Любовта ми, обичта ми , вярата в живота и надеждите ми. Всичко е тук само за най - специалния ми човек на този свят. Това си точно ти, така съм избрал да го покажа! Защото не даваш възможност ? Какво искаш на този свят да призная че да е достатъчно ? Греша всеки ден в който не съм те чул ! Извинявай искренно отново ! Моля те дай ми възможност, бъди част от моя живот това само искам на света. Моля те бъди част от моето семейство, обичана си. Само това искам от живота си точно теб Кати Янакиева Янгьозова да обичам истински и по най - рамнтичния начин. "Романтиката няма нищо общо с комплиментите и подаръците. Тя се проявява в това, да се грижиш за някого, да споделяш с него своите надежди и мечти. Романтиката означава да бъдеш честен и много, много влюбен." Нора Робъртс

ღ обичкана си ღ

ღ обичкана си ღ

.

.

Най - сладкото мишленце на Земята ! Тук си толкова омацана и красива.

Най - сладкото мишленце на Земята ! Тук си толкова омацана и  красива.

Моя живот - писане/молене към една единствена жена неразрешаваща обичта,нежноста да се случи.

Моя живот - писане/молене към една единствена жена неразрешаваща обичта,нежноста да се случи.

.

.