.

.

петък, 26 февруари 2016 г.

ヾღ彡 Скъпа Катинке Янакиева Янгьозова всеки ден мечтая да съм до теб. Теб ми се иска да радвам и да целувам. Всяка мисъл за любовта в живота ми е с теб само ! Обичкана си изключително и безкрайно на този свят. Усмихни се мечтано момиче. ヾღ彡Заклевам те 
" Заклевам те,
За всичките ми сълзи да си платиш,
За всяка рана, издълбана с думи.
Да съжаляваш, че със замах рушиш,
И стреляш със скрити куршуми.

Заклевам те,
Да усетиш болката ­дето причиняваш,
Вечер да си самa в самотното легло.
До костите себе си да обвиняваш,
Че съвсем нищо не бе, а би могло.

Заклевам те,
Да ти подарят света и любовта,
Да вярваш, че винаги ще е така.
И от нищо – ножа със кръвта,
И безследната протегната ръка.

Накрая те заклевам,
Нещичко все за мен да спомняш,
Да се молиш пак да бъда тук.
И без думи тихо да припомняш –
Ти ме пусна да съм с другa! "Скъпа Кати Янакиева Янгьозова , дано да усетиш колко често в годините ще ти пиша ! Дано да виждап колко често те търся във Фейсбук. Колко често ти напомням че си най - обичаното момиченце в моя ден. Какъвто и човек да си. Колкото и смотано да се държиш , колкото и безразлична да си в живота ... чисто и просто ... напук човек ! Искам да ти кажа , че за мен и моето семейство не ни е безразлично като на теб. Може да се мислиш за всичко на този свят, но дано някога да осъзнаеш колко грозно е поведението ти, особенно когато непознаваш човек.
А си позволяваш толкова много да обиждаш в годините , в живота.
Мечтая един ден да те прегръщам както на снимката ! Да точно теб Кати Янакиева Янгьозова, мечтая за това от както се запознах с теб. Мечтая да излезем на пикник някога, само аз и ти и да те целувам по най - любимите ти начини. Мечтая да видя очите ти и след още десет години, пак ще мечтая за същото.. и след 100 може би!


Няма коментари:

Публикуване на коментар

Най - грозното нещо в живота е да се подиграваш на надеждата на човек.
На очите , който мечтаят да те видят.
На сълзите от думите и отношението ти.
Иска ми се един ден в живота да разбера , не е ли едно и също и за теб това Кати Янакиева Янгьозова ....

Незнам кое е по отвратителното нещо в живота. Да виждаш ясно надеждата на човек, на едно туптящо сърце. И да се подиграваш на нея, да я зачеркваш и унищожаваш, омаловажаваш с отношението си!
Или да си дала тази надежда на човек и впоследствие да си се отметнала, също да си я зачеркнала. Също да си я омаловажила, да си се подиграла на нея с отношението си.

Извинявай, за мен в живота е еднакво. За мен в живота надеждата е всичко...и от както те виждам каква жена си Кати Янакиева Янгьозова, няма да се спра. Няма и за миг да се замисля. Защото знам че един ден , ще се отнесеш правилно. Един ден ще започнеш да зачиташ сърцето на човек, ще цениш хората в живота си, много повече.

Обичам те Кати Янакиева Янгьозова, ти си всичко което обичам в деня си. И те моля да ме погледнеш, да искаш да ме чуеш. Всеки ден поведението ти, злепоставянето , възгледите ти за любовта ме тормозят и притесняват изключително в живота.Дано да виждаш, защото ти си момичето Катинке ,което искам да целувам по челото всеки ден, всяка утрин от живота си.

.

.

Просто един спомен, едни хубави думи.

Просто един спомен, едни хубави думи.
" От предаването с Марта Вачкова " ( За да видиш картинката прекрасна и толкова сладка Кати Янг, просто я свали, обичам те! С дясно копче на нея и Save Image.)

.

.
.

Обичам те Катинке Янакиева Янгьозова, ти си жената мечта за мен.

Обичам те Катинке Янакиева Янгьозова, ти си жената мечта за мен.

.

.

Цялата ми душа можеш да видиш тук, като отворена книга която е само за теб Кати Янгьозова.

Цялата ми душа можеш да видиш тук, като отворена книга която е само за теб Кати Янгьозова.
Любовта ми, обичта ми , вярата в живота и надеждите ми. Всичко е тук само за най - специалния ми човек на този свят. Това си точно ти, така съм избрал да го покажа! Защото не даваш възможност ? Какво искаш на този свят да призная че да е достатъчно ? Греша всеки ден в който не съм те чул ! Извинявай искренно отново ! Моля те дай ми възможност, бъди част от моя живот това само искам на света. Моля те бъди част от моето семейство, обичана си. Само това искам от живота си точно теб Кати Янакиева Янгьозова да обичам истински и по най - рамнтичния начин. "Романтиката няма нищо общо с комплиментите и подаръците. Тя се проявява в това, да се грижиш за някого, да споделяш с него своите надежди и мечти. Романтиката означава да бъдеш честен и много, много влюбен." Нора Робъртс

ღ обичкана си ღ

ღ обичкана си ღ

.

.

Най - сладкото мишленце на Земята ! Тук си толкова омацана и красива.

Най - сладкото мишленце на Земята ! Тук си толкова омацана и  красива.

Моя живот - писане/молене към една единствена жена неразрешаваща обичта,нежноста да се случи.

Моя живот - писане/молене към една единствена жена неразрешаваща обичта,нежноста да се случи.

.

.

Котенца за моето мошмороче