.

.

петък, 25 декември 2015 г.

ヾღ彡 Честита и весела Коледа обична Кати Янакиева Янгъозова на теб и на цялото ти семейство. Моля те прости истински на този свят. Честито Рождество Христово! На Коледа бъди най - усмихнатото момиче, защото си най - обичканата в моя живот. За Коледа мечтая само теб, до теб да бъда, друго не ми трябва. ヾღ彡

Пожелавам на теб и на твоето семейство най - вече здраве, по добри да сте, с повече късмет във всичко и куп успехи ! Не спирно щастие и нови и нови мечти в сърцата ви винаги да има. Весела Коледа от все сърце.
На всеки празник тръпна да простиш Кати Янгьозова, на абсолютно всеки ! На всеки празник ми се иска да си до мен , с мен точно, а не с някого друг ! От 16 годишна просто зачеркваш и до ден днешен никога не си показвала, че си нормален човек, истински, че реагираш правилно и нормално на нещата !
Един ден мечтая моето семейство да е с теб Кати Янакиева Янгьозова, да го създам с теб. За Коледа само това мечтая... теб. Ти си всичко обичкано в моя живот във всеки миг момиче. И тази Коледа избра друг или просто избра да не простиш, и на тази Коледа избра вместо да простиш... да се подиграваш безмилостно. Но аз във всяка Коледа в която съм жив, ще те искам и ще ти показвам това - колко много си желана, мечтана и обичана на този свят! Зашото всяка една моя мечта е с твоето присъствие само, само за твоето сърце, само за твойте прекрасни очички.

Мечтая на Коледа да се оженя за теб Кати Янакиева Янгьозова.
Толкова ли е лесно да се подиграваш с човек в годините по такъв безобразен начин ?
Моля те на следващата Коледа дано да простиш. Моля те на Нова година ще искаш ли да простиш ? 

Няма коментари:

Публикуване на коментар

Най - грозното нещо в живота е да се подиграваш на надеждата на човек.
На очите , който мечтаят да те видят.
На сълзите от думите и отношението ти.
Иска ми се един ден в живота да разбера , не е ли едно и също и за теб това Кати Янакиева Янгьозова ....

Незнам кое е по отвратителното нещо в живота. Да виждаш ясно надеждата на човек, на едно туптящо сърце. И да се подиграваш на нея, да я зачеркваш и унищожаваш, омаловажаваш с отношението си!
Или да си дала тази надежда на човек и впоследствие да си се отметнала, също да си я зачеркнала. Също да си я омаловажила, да си се подиграла на нея с отношението си.

Извинявай, за мен в живота е еднакво. За мен в живота надеждата е всичко...и от както те виждам каква жена си Кати Янакиева Янгьозова, няма да се спра. Няма и за миг да се замисля. Защото знам че един ден , ще се отнесеш правилно. Един ден ще започнеш да зачиташ сърцето на човек, ще цениш хората в живота си, много повече.

Обичам те Кати Янакиева Янгьозова, ти си всичко което обичам в деня си. И те моля да ме погледнеш, да искаш да ме чуеш. Всеки ден поведението ти, злепоставянето , възгледите ти за любовта ме тормозят и притесняват изключително в живота.Дано да виждаш, защото ти си момичето Катинке ,което искам да целувам по челото всеки ден, всяка утрин от живота си.

.

.

Просто един спомен, едни хубави думи.

Просто един спомен, едни хубави думи.
" От предаването с Марта Вачкова " ( За да видиш картинката прекрасна и толкова сладка Кати Янг, просто я свали, обичам те! С дясно копче на нея и Save Image.)

.

.
.

Обичам те Катинке Янакиева Янгьозова, ти си жената мечта за мен.

Обичам те Катинке Янакиева Янгьозова, ти си жената мечта за мен.

.

.

Цялата ми душа можеш да видиш тук, като отворена книга която е само за теб Кати Янгьозова.

Цялата ми душа можеш да видиш тук, като отворена книга която е само за теб Кати Янгьозова.
Любовта ми, обичта ми , вярата в живота и надеждите ми. Всичко е тук само за най - специалния ми човек на този свят. Това си точно ти, така съм избрал да го покажа! Защото не даваш възможност ? Какво искаш на този свят да призная че да е достатъчно ? Греша всеки ден в който не съм те чул ! Извинявай искренно отново ! Моля те дай ми възможност, бъди част от моя живот това само искам на света. Моля те бъди част от моето семейство, обичана си. Само това искам от живота си точно теб Кати Янакиева Янгьозова да обичам истински и по най - рамнтичния начин. "Романтиката няма нищо общо с комплиментите и подаръците. Тя се проявява в това, да се грижиш за някого, да споделяш с него своите надежди и мечти. Романтиката означава да бъдеш честен и много, много влюбен." Нора Робъртс

ღ обичкана си ღ

ღ обичкана си ღ

.

.

Най - сладкото мишленце на Земята ! Тук си толкова омацана и красива.

Най - сладкото мишленце на Земята ! Тук си толкова омацана и  красива.

Моя живот - писане/молене към една единствена жена неразрешаваща обичта,нежноста да се случи.

Моя живот - писане/молене към една единствена жена неразрешаваща обичта,нежноста да се случи.

.

.