.

.

петък, 4 декември 2015 г.

ヾღ彡 Днес най - обичканото, най - гушканото и специално момиче в моя живот Кати Янакиева Янгьозова става на цели 25 годинки. Честит рожден ден любима, ти си момичето на живота ми. Мечтая да те зарадвам в този миг, с куп прекрасни думи и пожелания. Иска ми се да стопля сърцето ти, макар и толкова далеко от теб... ти си всичко което искам от живота. Подарявам ти всичката си обич на този свят, защото си моето всичко в очите ми винаги! ヾღ彡
Пожелавам ти най - хубавия рожден ден, изпълнен с толкова много подаръци, щастие, доброта и любов. Честит рожден ден скъпа Кати Янгьозова! Бъди винаги толкова усмихната, винаги бъди добре и здрава. Нека винаги да пазиш детското в себе си. Ти винаги в мойте очи , ще си останеш на 16 години и от момента, в който се влюбих за първи път в теб.
Дано нежните черти на прекрасното ти лице Катинке , да се набраздяват с годините единствено от гримаси на радост и сълзи от щастие! Моето сърце винаги те чака, ти си моята най-голяма любов. Бих те дарил с всичката обич на този свят. Мечтая за най - прекрасното семейство на този свят с теб. И за най - невероятните деца , който да приличат само и точно на теб Кати Янакиева Янгьозова. Защото си всичко обичкано в деня ми, дано да го усещаш и виждаш. Пожелавам ти всичката любов на Земята. Никога да не се чувстваш сама или тъжна заради нещо.
Дано това да е само първият от поредицата рожденни дни, в който да мога да имам възможността, да ти казвам колко мноого си обичана!

Няма коментари:

Публикуване на коментар

Най - грозното нещо в живота е да се подиграваш на надеждата на човек.
На очите , който мечтаят да те видят.
На сълзите от думите и отношението ти.
Иска ми се един ден в живота да разбера , не е ли едно и също и за теб това Кати Янакиева Янгьозова ....

Незнам кое е по отвратителното нещо в живота. Да виждаш ясно надеждата на човек, на едно туптящо сърце. И да се подиграваш на нея, да я зачеркваш и унищожаваш, омаловажаваш с отношението си!
Или да си дала тази надежда на човек и впоследствие да си се отметнала, също да си я зачеркнала. Също да си я омаловажила, да си се подиграла на нея с отношението си.

Извинявай, за мен в живота е еднакво. За мен в живота надеждата е всичко...и от както те виждам каква жена си Кати Янакиева Янгьозова, няма да се спра. Няма и за миг да се замисля. Защото знам че един ден , ще се отнесеш правилно. Един ден ще започнеш да зачиташ сърцето на човек, ще цениш хората в живота си, много повече.

Обичам те Кати Янакиева Янгьозова, ти си всичко което обичам в деня си. И те моля да ме погледнеш, да искаш да ме чуеш. Всеки ден поведението ти, злепоставянето , възгледите ти за любовта ме тормозят и притесняват изключително в живота.Дано да виждаш, защото ти си момичето Катинке ,което искам да целувам по челото всеки ден, всяка утрин от живота си.

.

.

Просто един спомен, едни хубави думи.

Просто един спомен, едни хубави думи.
" От предаването с Марта Вачкова " ( За да видиш картинката прекрасна и толкова сладка Кати Янг, просто я свали, обичам те! С дясно копче на нея и Save Image.)

.

.
.

Обичам те Катинке Янакиева Янгьозова, ти си жената мечта за мен.

Обичам те Катинке Янакиева Янгьозова, ти си жената мечта за мен.

.

.

Цялата ми душа можеш да видиш тук, като отворена книга която е само за теб Кати Янгьозова.

Цялата ми душа можеш да видиш тук, като отворена книга която е само за теб Кати Янгьозова.
Любовта ми, обичта ми , вярата в живота и надеждите ми. Всичко е тук само за най - специалния ми човек на този свят. Това си точно ти, така съм избрал да го покажа! Защото не даваш възможност ? Какво искаш на този свят да призная че да е достатъчно ? Греша всеки ден в който не съм те чул ! Извинявай искренно отново ! Моля те дай ми възможност, бъди част от моя живот това само искам на света. Моля те бъди част от моето семейство, обичана си. Само това искам от живота си точно теб Кати Янакиева Янгьозова да обичам истински и по най - рамнтичния начин. "Романтиката няма нищо общо с комплиментите и подаръците. Тя се проявява в това, да се грижиш за някого, да споделяш с него своите надежди и мечти. Романтиката означава да бъдеш честен и много, много влюбен." Нора Робъртс

ღ обичкана си ღ

ღ обичкана си ღ

.

.

Най - сладкото мишленце на Земята ! Тук си толкова омацана и красива.

Най - сладкото мишленце на Земята ! Тук си толкова омацана и  красива.

Моя живот - писане/молене към една единствена жена неразрешаваща обичта,нежноста да се случи.

Моя живот - писане/молене към една единствена жена неразрешаваща обичта,нежноста да се случи.

.

.

Котенца за моето мошмороче