.

.

понеделник, 30 ноември 2015 г.

ヾღ彡 И днес ме караш да ти се моля цял ден. С теб ми се иска да бъда Кати Янакиева Янгьозова и ако трябва ще виждаш всеки ден, как ти искам прошка. Как се надявам за обичта ти , нежноста ти, добротата и разбирателството ти. Дори когато не ти пиша, когато не виждаш че те обичам.. се надявам за теб. Мечтая да си жената която целувам безкрайно много пъти , която гушкам всеки ден по няколко пъти в деня си. За теб копнея и всички мечтички мой са отправени само към теб момиче обичкано. ヾღ彡


Всеки Божи ден ме нараняваш с това мълчание, това ли е разбирането ти за прошката на този свят ? Oт давна искаш да ме убиеш с това мълчание, отдавна наказваш толкова жестоко в живота, просто защото така ти се иска, не смяташ ли че заслужавам нещо повече ? Нещо повече като любовта ти например, да твоята любов точно Кати Янг , не на друга жена?! Когато простиш , найстина истински... мечтая да те заведа някъде, за да хапнем. Нещо любимо, което найстина обичкаш да похапваш. Просто защото ми се иска да прекарам време с теб, радвайки те. Ако можех , щях да ти посветя всяка секунда от живота си,  за да бъда до теб. Но ти постоянно в живота се подиграваш уж прощавайки, но реално толкова време унищожи в интриги, заблуждения и подиравки. Вместо просто да познаваш на този свят Кати Янгьозова! Вместо поне малко да цениш на този свят , преди да плюеш и нападаш!

Аз всеки ден копнея да живея с теб, за да съм до моето всичко на този свят Ти Кати Янакиева Янгьозова ! За да знам какво обичаш, от какво се радваш, нуждаеш, усмихваш и да се опитвам да ти го давам всекидневно. Усмихни се любов моя,усмихни ми се пред компютърчето си. Колкото и далеко да си, си в мислите ми, в сърцето ми. Иска ми се да те чуя, дори нищо да не си говорим... да чуя гласа ти. Иска ми се да видя очите ти, просто това би ме направило истински щастлив в живота, да те виждам в деня си. Моля прости ми.

"Днес имам възрастен пациент, който страда от тежък случай на болестта Алцхаймер. Той рядко може да си спомни своето собствено име, както и често забравя къде е и какво е казал преди няколко минути.
Но благодарение на някакво чудо (може би чудото на любовта) той си спомня коя е съпругата му всяка сутрин, когато тя се появи, за да прекара няколко часа с него. Той обикновено я посреща с думите: "Здравей, моя красива Ирина". Линк
                     

Няма коментари:

Публикуване на коментар

Най - грозното нещо в живота е да се подиграваш на надеждата на човек.
На очите , който мечтаят да те видят.
На сълзите от думите и отношението ти.
Иска ми се един ден в живота да разбера , не е ли едно и също и за теб това Кати Янакиева Янгьозова ....

Незнам кое е по отвратителното нещо в живота. Да виждаш ясно надеждата на човек, на едно туптящо сърце. И да се подиграваш на нея, да я зачеркваш и унищожаваш, омаловажаваш с отношението си!
Или да си дала тази надежда на човек и впоследствие да си се отметнала, също да си я зачеркнала. Също да си я омаловажила, да си се подиграла на нея с отношението си.

Извинявай, за мен в живота е еднакво. За мен в живота надеждата е всичко...и от както те виждам каква жена си Кати Янакиева Янгьозова, няма да се спра. Няма и за миг да се замисля. Защото знам че един ден , ще се отнесеш правилно. Един ден ще започнеш да зачиташ сърцето на човек, ще цениш хората в живота си, много повече.

Обичам те Кати Янакиева Янгьозова, ти си всичко което обичам в деня си. И те моля да ме погледнеш, да искаш да ме чуеш. Всеки ден поведението ти, злепоставянето , възгледите ти за любовта ме тормозят и притесняват изключително в живота.Дано да виждаш, защото ти си момичето Катинке ,което искам да целувам по челото всеки ден, всяка утрин от живота си.

.

.

Просто един спомен, едни хубави думи.

Просто един спомен, едни хубави думи.
" От предаването с Марта Вачкова " ( За да видиш картинката прекрасна и толкова сладка Кати Янг, просто я свали, обичам те! С дясно копче на нея и Save Image.)

.

.
.

Обичам те Катинке Янакиева Янгьозова, ти си жената мечта за мен.

Обичам те Катинке Янакиева Янгьозова, ти си жената мечта за мен.

.

.

Цялата ми душа можеш да видиш тук, като отворена книга която е само за теб Кати Янгьозова.

Цялата ми душа можеш да видиш тук, като отворена книга която е само за теб Кати Янгьозова.
Любовта ми, обичта ми , вярата в живота и надеждите ми. Всичко е тук само за най - специалния ми човек на този свят. Това си точно ти, така съм избрал да го покажа! Защото не даваш възможност ? Какво искаш на този свят да призная че да е достатъчно ? Греша всеки ден в който не съм те чул ! Извинявай искренно отново ! Моля те дай ми възможност, бъди част от моя живот това само искам на света. Моля те бъди част от моето семейство, обичана си. Само това искам от живота си точно теб Кати Янакиева Янгьозова да обичам истински и по най - рамнтичния начин. "Романтиката няма нищо общо с комплиментите и подаръците. Тя се проявява в това, да се грижиш за някого, да споделяш с него своите надежди и мечти. Романтиката означава да бъдеш честен и много, много влюбен." Нора Робъртс

ღ обичкана си ღ

ღ обичкана си ღ

.

.

Най - сладкото мишленце на Земята ! Тук си толкова омацана и красива.

Най - сладкото мишленце на Земята ! Тук си толкова омацана и  красива.

Моя живот - писане/молене към една единствена жена неразрешаваща обичта,нежноста да се случи.

Моя живот - писане/молене към една единствена жена неразрешаваща обичта,нежноста да се случи.

.

.

Котенца за моето мошмороче