.

.

събота, 28 ноември 2015 г.

ヾღ彡 Скъпа и обичкана Кати Янакиева Янгьозова моля те прости ми, за предстоящия ти празник, рожденния ти ден. Мечтая най - прекрасните деца само от теб и с теб Катинке , само на теб да приличат и твойте прекрасни очички да имат. Моля те погледни ме. Хубав ден обич моя, ти си всичко за което мечтая в деня си, усмихни ми се моля. ヾღ彡

 Днес те сънувах обич. Сънувах точно това , че имаме семейство. Че си простила и позволила да бъдеш обичана. Сънувах че живеем заедно и че имаме деца. Сънувах те щастлива, така го усещах в съня си. Моля те прости и мигове ми дари Катинке Янгьозова. Не ми нава и ден, в който да не си те представям , да не искам да съм до теб и да те гушкам. Ти си момичето на всички мой сънища и мечти от както се помня. Теб искам във всеки момент, за твоята нежна усмивка копнея , за твоята топлина , обич и прегръдки. Моля те прости за най - хубавите празници , до теб мечтая да ги прекарам и да ги изживея. Мечтая да ги запомня с твоето присъствие. Мечтая си в тях теб да зарадвам по най - нежния и изключителен начин , за да осъзнаеш какво си за мен, колко си специална жена в моя живот Кати Янгьозова. Моля те.
От колко години те моля да простиш ? Кати Янакиева Янгьозова от колко време те моля за разбирателството ти ? Знаеш много добре , какви са мечтите ми единствено с теб в живота.
И до ден днешен просто зачеркваш. Просто унижаваш, Просто се подиграваш на чуждото семейство, чуждите мечти и чувства, без да дадеш и миг време ! Знам какво съм получил от теб, знам как си се държала и помня всеки ден това отношение. Не ме интересува да ли имаш въображаем приятел както на времето или истински, иска ми се час по скоро да усетиш всичко това. Защото е само за твоето сърце , за твоте очички , за твоята доброта. Знаеш ли колко целувки си пропуснала , колко прегръдки ? Колко хубави и прекрасни моменти можеше да имаме през всички изминали години ? Ти за това не си даваш хич представа и оценка. Аз плача , когато се сетя за това и как отвратително всичко игнорираш.
Мечтая Кати Янакиева Янгьозова да те чуя час по - скоро , да течувам в живота си във всеки ден .. дори по няколко пъти. Просто защото и ми липсваш и искам да бъда с теб само, да те познавам и обичам. Да ли някога в живота би искала, да започнеш, да се извиняваш , на нещо или заради нещо което си причинила ? Да ли някога в живота би успяла, да го направиш след толкова много години на такова безобразно отношение ?

Няма коментари:

Публикуване на коментар

Най - грозното нещо в живота е да се подиграваш на надеждата на човек.
На очите , който мечтаят да те видят.
На сълзите от думите и отношението ти.
Иска ми се един ден в живота да разбера , не е ли едно и също и за теб това Кати Янакиева Янгьозова ....

Незнам кое е по отвратителното нещо в живота. Да виждаш ясно надеждата на човек, на едно туптящо сърце. И да се подиграваш на нея, да я зачеркваш и унищожаваш, омаловажаваш с отношението си!
Или да си дала тази надежда на човек и впоследствие да си се отметнала, също да си я зачеркнала. Също да си я омаловажила, да си се подиграла на нея с отношението си.

Извинявай, за мен в живота е еднакво. За мен в живота надеждата е всичко...и от както те виждам каква жена си Кати Янакиева Янгьозова, няма да се спра. Няма и за миг да се замисля. Защото знам че един ден , ще се отнесеш правилно. Един ден ще започнеш да зачиташ сърцето на човек, ще цениш хората в живота си, много повече.

Обичам те Кати Янакиева Янгьозова, ти си всичко което обичам в деня си. И те моля да ме погледнеш, да искаш да ме чуеш. Всеки ден поведението ти, злепоставянето , възгледите ти за любовта ме тормозят и притесняват изключително в живота.Дано да виждаш, защото ти си момичето Катинке ,което искам да целувам по челото всеки ден, всяка утрин от живота си.

.

.

Просто един спомен, едни хубави думи.

Просто един спомен, едни хубави думи.
" От предаването с Марта Вачкова " ( За да видиш картинката прекрасна и толкова сладка Кати Янг, просто я свали, обичам те! С дясно копче на нея и Save Image.)

.

.
.

Обичам те Катинке Янакиева Янгьозова, ти си жената мечта за мен.

Обичам те Катинке Янакиева Янгьозова, ти си жената мечта за мен.

.

.

Цялата ми душа можеш да видиш тук, като отворена книга която е само за теб Кати Янгьозова.

Цялата ми душа можеш да видиш тук, като отворена книга която е само за теб Кати Янгьозова.
Любовта ми, обичта ми , вярата в живота и надеждите ми. Всичко е тук само за най - специалния ми човек на този свят. Това си точно ти, така съм избрал да го покажа! Защото не даваш възможност ? Какво искаш на този свят да призная че да е достатъчно ? Греша всеки ден в който не съм те чул ! Извинявай искренно отново ! Моля те дай ми възможност, бъди част от моя живот това само искам на света. Моля те бъди част от моето семейство, обичана си. Само това искам от живота си точно теб Кати Янакиева Янгьозова да обичам истински и по най - рамнтичния начин. "Романтиката няма нищо общо с комплиментите и подаръците. Тя се проявява в това, да се грижиш за някого, да споделяш с него своите надежди и мечти. Романтиката означава да бъдеш честен и много, много влюбен." Нора Робъртс

ღ обичкана си ღ

ღ обичкана си ღ

.

.

Най - сладкото мишленце на Земята ! Тук си толкова омацана и красива.

Най - сладкото мишленце на Земята ! Тук си толкова омацана и  красива.

Моя живот - писане/молене към една единствена жена неразрешаваща обичта,нежноста да се случи.

Моя живот - писане/молене към една единствена жена неразрешаваща обичта,нежноста да се случи.

.

.

Котенца за моето мошмороче