.

.

сряда, 2 декември 2015 г.

ヾღ彡 Днес много исках да те чуя Катинке. През целия си ден си мислех за теб Кати Янгьозова и ти писах постоянно. Чудно ми е в тези късни часове... няма ли да простиш ? Не искаш ли да спреш сълзите на един човек, след толкова много години, в който просто си го подритвала, си се надсмивала ?! Не искаш ли да поговорим , аз много бих искал да те чуя.


My animated collage from -


Дано някога да имам възможност в живота, да те запозная с моето прекрасно семейство по нормален начин.
Да те запозная с прекрасната си майка. Дано някога да искаш, да ти разкажа за невероятния си баща.И дано някога в живота, да мога да те запозная с моя чудесен брат Кати Янакиева Янгьозова.За да спреш да се държиш така, поне малко срам да имаш. За да знаеш нещо истинско за мен, нещо значимо. За да се засрамиш от думите, от възпитанието си , от постъпките си. През целия си живот, ще искам да те запозная с моето семейство. През целия си живот, ще искам най - прекрасното семейство, да го създам с теб Кати Янгьозова. Колкото и бръчки да ти се появят по лицето, колкото и грешки да направиш или колкото и да зачеркваш или да обиждаш. Обичам те Кати Янг. Обичам те с цялото си сърце. От 16 годишна си те представям, как те ухажвам, как ти правя романтични изненади, как те целувам 1000-ди пъти. Но ти все не разрешаваш, все се опитваш просто да зачеркнеш.За някой неща е късно вече ,  някой мечти са погребани... гордееш ли се с това Кате ??? Това ли те прави добра в живота ? Толкова време мина и ще мине може би, аз просто искам да ти кажа ... ще те обичам Кати Янгьозова , ще бъда достатъчно търпелив. Ще се опитам да скрия от теб някоя мечта, с която след години да те зарадвам. Която не си разбила на парченца и ще се надявам да я споделиш с мен. Мечтая в живота да ти помгна да сбъднеш най - съкровенните си мечти, надявам се да бъда част от тях. А не да ги руша , както ти правиш напук и съвсем нарочно в живота.
Може ли утре да те чуя найстина ? Може ли утре да позволиш да си обичана и радвана, истински в живота, значимо, запомнящо се ? Моля те за това искренно.

Няма коментари:

Публикуване на коментар

Най - грозното нещо в живота е да се подиграваш на надеждата на човек.
На очите , който мечтаят да те видят.
На сълзите от думите и отношението ти.
Иска ми се един ден в живота да разбера , не е ли едно и също и за теб това Кати Янакиева Янгьозова ....

Незнам кое е по отвратителното нещо в живота. Да виждаш ясно надеждата на човек, на едно туптящо сърце. И да се подиграваш на нея, да я зачеркваш и унищожаваш, омаловажаваш с отношението си!
Или да си дала тази надежда на човек и впоследствие да си се отметнала, също да си я зачеркнала. Също да си я омаловажила, да си се подиграла на нея с отношението си.

Извинявай, за мен в живота е еднакво. За мен в живота надеждата е всичко...и от както те виждам каква жена си Кати Янакиева Янгьозова, няма да се спра. Няма и за миг да се замисля. Защото знам че един ден , ще се отнесеш правилно. Един ден ще започнеш да зачиташ сърцето на човек, ще цениш хората в живота си, много повече.

Обичам те Кати Янакиева Янгьозова, ти си всичко което обичам в деня си. И те моля да ме погледнеш, да искаш да ме чуеш. Всеки ден поведението ти, злепоставянето , възгледите ти за любовта ме тормозят и притесняват изключително в живота.Дано да виждаш, защото ти си момичето Катинке ,което искам да целувам по челото всеки ден, всяка утрин от живота си.

.

.

Просто един спомен, едни хубави думи.

Просто един спомен, едни хубави думи.
" От предаването с Марта Вачкова " ( За да видиш картинката прекрасна и толкова сладка Кати Янг, просто я свали, обичам те! С дясно копче на нея и Save Image.)

.

.
.

Обичам те Катинке Янакиева Янгьозова, ти си жената мечта за мен.

Обичам те Катинке Янакиева Янгьозова, ти си жената мечта за мен.

.

.

Цялата ми душа можеш да видиш тук, като отворена книга която е само за теб Кати Янгьозова.

Цялата ми душа можеш да видиш тук, като отворена книга която е само за теб Кати Янгьозова.
Любовта ми, обичта ми , вярата в живота и надеждите ми. Всичко е тук само за най - специалния ми човек на този свят. Това си точно ти, така съм избрал да го покажа! Защото не даваш възможност ? Какво искаш на този свят да призная че да е достатъчно ? Греша всеки ден в който не съм те чул ! Извинявай искренно отново ! Моля те дай ми възможност, бъди част от моя живот това само искам на света. Моля те бъди част от моето семейство, обичана си. Само това искам от живота си точно теб Кати Янакиева Янгьозова да обичам истински и по най - рамнтичния начин. "Романтиката няма нищо общо с комплиментите и подаръците. Тя се проявява в това, да се грижиш за някого, да споделяш с него своите надежди и мечти. Романтиката означава да бъдеш честен и много, много влюбен." Нора Робъртс

ღ обичкана си ღ

ღ обичкана си ღ

.

.

Най - сладкото мишленце на Земята ! Тук си толкова омацана и красива.

Най - сладкото мишленце на Земята ! Тук си толкова омацана и  красива.

Моя живот - писане/молене към една единствена жена неразрешаваща обичта,нежноста да се случи.

Моя живот - писане/молене към една единствена жена неразрешаваща обичта,нежноста да се случи.

.

.

Котенца за моето мошмороче