.

.

четвъртък, 19 ноември 2015 г.

ヾღ彡 Може ли да ти напомня Кати Янакиева Янгьозова , че мечтая най - прекрасното и невероятно семейство на този свят с теб ? Може ли да те помоля за прошка и за доброта ? Всеки ден си един и същ човек към моето семейство , към мен , към мечтите и обичта. Всеки ден виждаш и въобще не смяташ, някога да се съобразиш. Всеки ден чакам това от теб, от първия ден в който започна да се държиш безобразно, безчовечно.От първия ден в който неспря, да се подиграваш и надсмиваш,на това че някой те обича всеотдайно, мечтае те искренно и чувства всичко всеки ден! ヾღ彡

Дано някога нещо от всички тези думи, да докосне сърцето ти. Дано нещичко някога, да значи нещо за теб. Защото семейството е нещо свят за мен, не бих си позволил времето, в което ти се подиграваш на човек така ! Всеки ден мечтая моето семейство Кати Янгьозова с теб и заради това ти пиша и в този миг.
В Последно време нямам много мигове да ти напиша нещо наистина по - романтично , както ми се иска. Това незначи въобще , че не съм влюбен в теб. Ти дори неподозираш, колко си обичана на този свят. И напук на всичко и всеки в моя живот, зачеркваш ! Зачеркваш безобразно и толкова отвратително. Дано някога имаш сили да осъзнаеш това , колко много грешиш с това в живота. Дано някога да искаш да обичаш , просто защото си обичана. Да искаш да погледнеш нечий очи , който те обичат, просто защото те копнеят. Дано някога спреш да мразиш , просто защото непознаваш или не усещаш нещата правилно !
Аз те обичам Кати Янакиева Янгьозова всеки миг във всеки ден. Представям си те и днес до мен , гушкана и на целувана ... толкова усмихната и щастлива.


Няма коментари:

Публикуване на коментар

Най - грозното нещо в живота е да се подиграваш на надеждата на човек.
На очите , който мечтаят да те видят.
На сълзите от думите и отношението ти.
Иска ми се един ден в живота да разбера , не е ли едно и също и за теб това Кати Янакиева Янгьозова ....

Незнам кое е по отвратителното нещо в живота. Да виждаш ясно надеждата на човек, на едно туптящо сърце. И да се подиграваш на нея, да я зачеркваш и унищожаваш, омаловажаваш с отношението си!
Или да си дала тази надежда на човек и впоследствие да си се отметнала, също да си я зачеркнала. Също да си я омаловажила, да си се подиграла на нея с отношението си.

Извинявай, за мен в живота е еднакво. За мен в живота надеждата е всичко...и от както те виждам каква жена си Кати Янакиева Янгьозова, няма да се спра. Няма и за миг да се замисля. Защото знам че един ден , ще се отнесеш правилно. Един ден ще започнеш да зачиташ сърцето на човек, ще цениш хората в живота си, много повече.

Обичам те Кати Янакиева Янгьозова, ти си всичко което обичам в деня си. И те моля да ме погледнеш, да искаш да ме чуеш. Всеки ден поведението ти, злепоставянето , възгледите ти за любовта ме тормозят и притесняват изключително в живота.Дано да виждаш, защото ти си момичето Катинке ,което искам да целувам по челото всеки ден, всяка утрин от живота си.

.

.

Просто един спомен, едни хубави думи.

Просто един спомен, едни хубави думи.
" От предаването с Марта Вачкова " ( За да видиш картинката прекрасна и толкова сладка Кати Янг, просто я свали, обичам те! С дясно копче на нея и Save Image.)

.

.
.

Обичам те Катинке Янакиева Янгьозова, ти си жената мечта за мен.

Обичам те Катинке Янакиева Янгьозова, ти си жената мечта за мен.

.

.

Цялата ми душа можеш да видиш тук, като отворена книга която е само за теб Кати Янгьозова.

Цялата ми душа можеш да видиш тук, като отворена книга която е само за теб Кати Янгьозова.
Любовта ми, обичта ми , вярата в живота и надеждите ми. Всичко е тук само за най - специалния ми човек на този свят. Това си точно ти, така съм избрал да го покажа! Защото не даваш възможност ? Какво искаш на този свят да призная че да е достатъчно ? Греша всеки ден в който не съм те чул ! Извинявай искренно отново ! Моля те дай ми възможност, бъди част от моя живот това само искам на света. Моля те бъди част от моето семейство, обичана си. Само това искам от живота си точно теб Кати Янакиева Янгьозова да обичам истински и по най - рамнтичния начин. "Романтиката няма нищо общо с комплиментите и подаръците. Тя се проявява в това, да се грижиш за някого, да споделяш с него своите надежди и мечти. Романтиката означава да бъдеш честен и много, много влюбен." Нора Робъртс

ღ обичкана си ღ

ღ обичкана си ღ

.

.

Най - сладкото мишленце на Земята ! Тук си толкова омацана и красива.

Най - сладкото мишленце на Земята ! Тук си толкова омацана и  красива.

Моя живот - писане/молене към една единствена жена неразрешаваща обичта,нежноста да се случи.

Моя живот - писане/молене към една единствена жена неразрешаваща обичта,нежноста да се случи.

.

.