.

.

неделя, 29 ноември 2015 г.

ヾღ彡 Едно влюбено и толкова силно туптящо сърце за теб, ти пише ... Обичкана си Кати Янг, обичана си прелестна. На крилете на вярата, вярвам, вярвам всеки Божи ден в своята обич, в свойте мечички към теб. Мечтая си в най - трудните ти мигове в живота да съм до теб. Мечтая скъпа Катинке постоянно да те правя щастлива във времето и възрастта да не ни попречи нито за миг. Всеки миг те искам за своя жена Кати Янгьозова, защото с теб си представям моя живот, моето бъдеще. Каквито и планове да си правиш , моля те прочети това... ヾღ彡

За моето най - специално ангелче с усмивка по прекрасна от всичко на този свят. Мисля си как ли да те докосна, как да те разчуствам.За теб са всички мой молитви, надежди и цялата ми вяра в живота. Иска ми се да те чувам , за да знам как си, да те усещам и да се разбираме винаги. Иска ми се да видя носленцето ти , очичките ти... дори си ги представям в този миг , когато ти пиша. За мен няма нищо по прелестно от теб Кати Янакиева Янгьозова нали знаеш ?
Сега затвори очички, мечтая да те хвана за ръка и мисленно заедно да се разходим ?
Какво виждаш , просто думи , защото аз изливам душата си всеки ден в тези думи и то към една специална дама... най - специалната в живота ми.
Моля повярвай в мен и в мойте мечти точно , защото те са само за теб и ще оживеят само с твоя помощ. С твоя помощ ще станат реалност ,обичта ни ще има име . Аз съм влюбен в теб повече от колкото мислиш, повече от колкото можеш да си представиш любима.
Скоро започва най - прекрасния месец в годината за мен. Месеца в който е родена най - обичканата жена, също и майка ми има в него месец рожден ден. Като цяло има толкова много празници и мечтая те много повече, за да простиш. За да се чувстваш специална и толкова желана.Мечтая да се усмихваш по често в следващия месец, каквото и да ти напиша.
Представям си ако простиш, да ти направя някоя романтична изненада. Някоя романтична зимна разходка с куп целувки ? Да ли някога Кати Янгьозова ще позволиш ?

Винаги имаш избор да промениш мъката в обич . Виждаш ми мечтите , копнея да станат реалност с теб. Не виждаш очите и това ти дава право да си такава жена в живота ми ?
Кати Янгьозова когато продължаваш така да мълчиш, да игнорираш , да зачеркваш. Просто се надсмиваш на всички усилия.
Караш ме да се чувствам толкова сам в живота. Дано някога го осъзнаеш, дано някога да усетиш по думите колко си желана и каква част от живота си ми.
Моля те опитай се да бъдеш търпелива.
Моля те Кати Янгьозова, че толкова тръпна да те видя, че чак те плаша по някога.Точно така си ни представям, гушкана си Катинке любов.


Няма коментари:

Публикуване на коментар

Най - грозното нещо в живота е да се подиграваш на надеждата на човек.
На очите , който мечтаят да те видят.
На сълзите от думите и отношението ти.
Иска ми се един ден в живота да разбера , не е ли едно и също и за теб това Кати Янакиева Янгьозова ....

Незнам кое е по отвратителното нещо в живота. Да виждаш ясно надеждата на човек, на едно туптящо сърце. И да се подиграваш на нея, да я зачеркваш и унищожаваш, омаловажаваш с отношението си!
Или да си дала тази надежда на човек и впоследствие да си се отметнала, също да си я зачеркнала. Също да си я омаловажила, да си се подиграла на нея с отношението си.

Извинявай, за мен в живота е еднакво. За мен в живота надеждата е всичко...и от както те виждам каква жена си Кати Янакиева Янгьозова, няма да се спра. Няма и за миг да се замисля. Защото знам че един ден , ще се отнесеш правилно. Един ден ще започнеш да зачиташ сърцето на човек, ще цениш хората в живота си, много повече.

Обичам те Кати Янакиева Янгьозова, ти си всичко което обичам в деня си. И те моля да ме погледнеш, да искаш да ме чуеш. Всеки ден поведението ти, злепоставянето , възгледите ти за любовта ме тормозят и притесняват изключително в живота.Дано да виждаш, защото ти си момичето Катинке ,което искам да целувам по челото всеки ден, всяка утрин от живота си.

.

.

Просто един спомен, едни хубави думи.

Просто един спомен, едни хубави думи.
" От предаването с Марта Вачкова " ( За да видиш картинката прекрасна и толкова сладка Кати Янг, просто я свали, обичам те! С дясно копче на нея и Save Image.)

.

.
.

Обичам те Катинке Янакиева Янгьозова, ти си жената мечта за мен.

Обичам те Катинке Янакиева Янгьозова, ти си жената мечта за мен.

.

.

Цялата ми душа можеш да видиш тук, като отворена книга която е само за теб Кати Янгьозова.

Цялата ми душа можеш да видиш тук, като отворена книга която е само за теб Кати Янгьозова.
Любовта ми, обичта ми , вярата в живота и надеждите ми. Всичко е тук само за най - специалния ми човек на този свят. Това си точно ти, така съм избрал да го покажа! Защото не даваш възможност ? Какво искаш на този свят да призная че да е достатъчно ? Греша всеки ден в който не съм те чул ! Извинявай искренно отново ! Моля те дай ми възможност, бъди част от моя живот това само искам на света. Моля те бъди част от моето семейство, обичана си. Само това искам от живота си точно теб Кати Янакиева Янгьозова да обичам истински и по най - рамнтичния начин. "Романтиката няма нищо общо с комплиментите и подаръците. Тя се проявява в това, да се грижиш за някого, да споделяш с него своите надежди и мечти. Романтиката означава да бъдеш честен и много, много влюбен." Нора Робъртс

ღ обичкана си ღ

ღ обичкана си ღ

.

.

Най - сладкото мишленце на Земята ! Тук си толкова омацана и красива.

Най - сладкото мишленце на Земята ! Тук си толкова омацана и  красива.

Моя живот - писане/молене към една единствена жена неразрешаваща обичта,нежноста да се случи.

Моя живот - писане/молене към една единствена жена неразрешаваща обичта,нежноста да се случи.

.

.

Котенца за моето мошмороче