.

.

петък, 18 септември 2015 г.

ヾღ彡 Добро утро мечтичке на име Кати Янгьозова, ти си най - обичаното момиче нали го знаеш ? Някой каза ли ти днес, че си безкрайно обичкана и гушкана ? Мечтая аз да съм първия. Мечтая да си с мен един ден, моля погледни ме. ヾღ彡

Пожелавам ти най - прекрасното утро, мечтая да те целуна още преди да се събудиш , рано сутринта Катинке обична.
Обичана си Кати Янакиева Янгьозова.
Цял живот ще те искам и ще се надявам за твоето разбирателство, за твоя поглед само, за твоята нежност и обич.

Една прекрасна песен , дано се усмихнеш ако не от прекрасните чувства тук и думи, тя да помогне ... за един прекрасен ден. Пожелавам ти го най - прекрасния ден. За мен най - прекрасния ден е да бъда до теб, да гледам твойте прекрасни очички влюбено Кати Янакиева Янгьозова. Най - прекрасния ден за мен е да бъда до теб. Всеки ден ще се опитвам да достигна сърцето ти, колкото и време да ми отнеме това. Целия си живот ще го дам за една твоя дума, без омразата която непрекъснато таиш , без това незачитане от първия ден на чувствата, без да познаваш дори.

https://youtu.be/_ifJapuqYiU
https://youtu.be/QkcanI1mvCk

Няма коментари:

Публикуване на коментар

Най - грозното нещо в живота е да се подиграваш на надеждата на човек.
На очите , който мечтаят да те видят.
На сълзите от думите и отношението ти.
Иска ми се един ден в живота да разбера , не е ли едно и също и за теб това Кати Янакиева Янгьозова ....

Незнам кое е по отвратителното нещо в живота. Да виждаш ясно надеждата на човек, на едно туптящо сърце. И да се подиграваш на нея, да я зачеркваш и унищожаваш, омаловажаваш с отношението си!
Или да си дала тази надежда на човек и впоследствие да си се отметнала, също да си я зачеркнала. Също да си я омаловажила, да си се подиграла на нея с отношението си.

Извинявай, за мен в живота е еднакво. За мен в живота надеждата е всичко...и от както те виждам каква жена си Кати Янакиева Янгьозова, няма да се спра. Няма и за миг да се замисля. Защото знам че един ден , ще се отнесеш правилно. Един ден ще започнеш да зачиташ сърцето на човек, ще цениш хората в живота си, много повече.

Обичам те Кати Янакиева Янгьозова, ти си всичко което обичам в деня си. И те моля да ме погледнеш, да искаш да ме чуеш. Всеки ден поведението ти, злепоставянето , възгледите ти за любовта ме тормозят и притесняват изключително в живота.Дано да виждаш, защото ти си момичето Катинке ,което искам да целувам по челото всеки ден, всяка утрин от живота си.

.

.

Просто един спомен, едни хубави думи.

Просто един спомен, едни хубави думи.
" От предаването с Марта Вачкова " ( За да видиш картинката прекрасна и толкова сладка Кати Янг, просто я свали, обичам те! С дясно копче на нея и Save Image.)

.

.
.

.

.

Цялата ми душа можеш да видиш тук, като отворена книга която е само за теб Кати Янгьозова.

Цялата ми душа можеш да видиш тук, като отворена книга която е само за теб Кати Янгьозова.
Любовта ми, обичта ми , вярата в живота и надеждите ми. Всичко е тук само за най - специалния ми човек на този свят. Това си точно ти, така съм избрал да го покажа! Защото не даваш възможност ? Какво искаш на този свят да призная че да е достатъчно ? Греша всеки ден в който не съм те чул ! Извинявай искренно отново ! Моля те дай ми възможност, бъди част от моя живот това само искам на света. Моля те бъди част от моето семейство, обичана си. Само това искам от живота си точно теб Кати Янакиева Янгьозова да обичам истински и по най - рамнтичния начин. "Романтиката няма нищо общо с комплиментите и подаръците. Тя се проявява в това, да се грижиш за някого, да споделяш с него своите надежди и мечти. Романтиката означава да бъдеш честен и много, много влюбен." Нора Робъртс

ღ обичкана си ღ

ღ обичкана си ღ

.

.

Най - сладкото мишленце на Земята ! Тук си толкова омацана и красива.

Най - сладкото мишленце на Земята ! Тук си толкова омацана и  красива.

.

.