.

.

понеделник, 28 септември 2015 г.

ヾღ彡 Мечтая всеки ден от теб възможости. Дано в този ден да почувстваш , как мечтая за семейство само с теб Кати Янакиева Янгьозова, най - прекрасното семейство. Ти си момичето на моя живот във всеки един ден от както се запознахме. Ти си най - специалната жена в моя живот и всеки ден ще се опитвам към теб.OMG.. So CuteLike Funniest And Craziest Vine
Posted by Funniest And Craziest Vine on Friday, September 18, 2015
Мечтите ми за най - прекрасното семейство са винаги в сърцето ми и чакат точно твойте очички.Дано някога дадеш възможност,цял живот ли от първия миг смяташ да си точно такъв човек скъпа и обичана Кати Янакиева Янгьозова ?
Иска ми се някога да разбера , защо си толкова гаднярски човек, толкова зачеркващ, толкова отвратителен към действията на човек, към мечтите и обичта на човек!
Вярваш ли в несподелената любов ? След като си се отнесала точно така безобразно ? Аз, не. Без да си дала възможност дори. Без да си видяла очите дори на човек.
Това че те обича, не означава , че цял живот имаш право да съсипваш, да си позволяваш всичкото това време да си такава точно.
Помни че съм от прекрасно семейство в живота, помни моля те Кати Янакиева Янгьозова. Защото всеки ден виждам и чувствам ... каква роля си избрала за мен... ей така без да чувстваш хората в живота си !
 Никога в живота няма да забравя, какво направи на 1-ви Януари. Какво си правила и как се държиш всеки миг, с безобразното си злепоставяне. Аз не приемам това в деня ми!
Не приемам това и че си избрала друг, докато съсипваш, тормозиш и измъчваш в живота човек. С думите , с поведението си , с отношението си , с действията и разбирането си за живота.
Дано да ти запука. Дано някога в живота да ти пука как се държиш със семейството на човек!
Преди години успя да ми покажеш , как отлично можеш да зачеркнеш семейството на човек.
Как можеш да нараняваш, без да познаваш в живота. Без грам срамота от това ! 

Няма коментари:

Публикуване на коментар

Най - грозното нещо в живота е да се подиграваш на надеждата на човек.
На очите , който мечтаят да те видят.
На сълзите от думите и отношението ти.
Иска ми се един ден в живота да разбера , не е ли едно и също и за теб това Кати Янакиева Янгьозова ....

Незнам кое е по отвратителното нещо в живота. Да виждаш ясно надеждата на човек, на едно туптящо сърце. И да се подиграваш на нея, да я зачеркваш и унищожаваш, омаловажаваш с отношението си!
Или да си дала тази надежда на човек и впоследствие да си се отметнала, също да си я зачеркнала. Също да си я омаловажила, да си се подиграла на нея с отношението си.

Извинявай, за мен в живота е еднакво. За мен в живота надеждата е всичко...и от както те виждам каква жена си Кати Янакиева Янгьозова, няма да се спра. Няма и за миг да се замисля. Защото знам че един ден , ще се отнесеш правилно. Един ден ще започнеш да зачиташ сърцето на човек, ще цениш хората в живота си, много повече.

Обичам те Кати Янакиева Янгьозова, ти си всичко което обичам в деня си. И те моля да ме погледнеш, да искаш да ме чуеш. Всеки ден поведението ти, злепоставянето , възгледите ти за любовта ме тормозят и притесняват изключително в живота.Дано да виждаш, защото ти си момичето Катинке ,което искам да целувам по челото всеки ден, всяка утрин от живота си.

.

.

Просто един спомен, едни хубави думи.

Просто един спомен, едни хубави думи.
" От предаването с Марта Вачкова " ( За да видиш картинката прекрасна и толкова сладка Кати Янг, просто я свали, обичам те! С дясно копче на нея и Save Image.)

.

.
.

Обичам те Катинке Янакиева Янгьозова, ти си жената мечта за мен.

Обичам те Катинке Янакиева Янгьозова, ти си жената мечта за мен.

.

.

Цялата ми душа можеш да видиш тук, като отворена книга която е само за теб Кати Янгьозова.

Цялата ми душа можеш да видиш тук, като отворена книга която е само за теб Кати Янгьозова.
Любовта ми, обичта ми , вярата в живота и надеждите ми. Всичко е тук само за най - специалния ми човек на този свят. Това си точно ти, така съм избрал да го покажа! Защото не даваш възможност ? Какво искаш на този свят да призная че да е достатъчно ? Греша всеки ден в който не съм те чул ! Извинявай искренно отново ! Моля те дай ми възможност, бъди част от моя живот това само искам на света. Моля те бъди част от моето семейство, обичана си. Само това искам от живота си точно теб Кати Янакиева Янгьозова да обичам истински и по най - рамнтичния начин. "Романтиката няма нищо общо с комплиментите и подаръците. Тя се проявява в това, да се грижиш за някого, да споделяш с него своите надежди и мечти. Романтиката означава да бъдеш честен и много, много влюбен." Нора Робъртс

ღ обичкана си ღ

ღ обичкана си ღ

.

.

Най - сладкото мишленце на Земята ! Тук си толкова омацана и красива.

Най - сладкото мишленце на Земята ! Тук си толкова омацана и  красива.

Моя живот - писане/молене към една единствена жена неразрешаваща обичта,нежноста да се случи.

Моя живот - писане/молене към една единствена жена неразрешаваща обичта,нежноста да се случи.

.

.

Котенца за моето мошмороче