.

.

понеделник, 14 септември 2015 г.

ヾღ彡 Всеки ден мечтая , да спреш, да зачеркваш всичко по този отвратителен начин, да спреш да си толкова подъл човек, гаднярски. Всеки ден мечтая да спреш да злепоставяш и да игнорираш мечтите , обичта на човек. Всеки ден мечтая за семейство с теб Кати Янакиева Янгьозова, само и единствено с теб принцесо обичкана. Всвеки ден мечтая да простиш, за да мога да те виждам в деня си, да те чувам, докосвам, усмихвам и обичам. Поведението ти Кати Янгьозова във всеки ден не го приемам! Дано някога тези думи да значат нещичко за теб, тези надежди , тази вяра и любов. Защото всеки ден ме тормози поведението ти, когато виждаш всички тези думи тук. Поведението ти от малка и до ден днешен, как просто тъпчеш всичко човешко. Как просто с поведението си съсишва човек, тормозиш го. ヾღ彡

Отново пиша към най - гаднярския човек в моя живот. към най - безобразно действащия и отнасящия се към всичко от мен човек. Всеки ден го правя и се опитвам. Във всеки миг ми се иска да си част от моя живот. Но години на ред просто по най - отвратителния начин се държиш, игнорирайки всичко. Колко време искаш, да измине скъпа Кати Янакиева Янгьозова ? Колко време за да простиш , за да дадеш възможност да бъдеш обичана , за да спреш да се държиш с мен и моето прекрасно семейство по този безобразен начин в годините?
Питам те, всеки ден мечтая да те попитам това, директно в очите.
Колко време трябва да измине, за да искаш да чуеш някого ? Аз всеки ден искам да те чувам Кати Янгьозова помни това.
Иска ми се да ти напомням , че ти си жената в моя живот , която обичам безкрайно на този свят. Точно в теб съм влюбен от 18 годишен и с теб ми се иска да имам всичко.
Мечтая всеки ден за най - невероятната връзка с теб, за най - прекрасните деца на този свят , само от теб. Каквото и да правиш, за моето сърце си специална. В мойте очи всеки ден си жената на всичките ми мечти Кати Янакиева Янгьозова.
Исками се да бъдеш с мен и просто да спреш с всичкото това зачеркване , на всичко човешко.
Ти си всичко което искам от живота, да обичам , да радвам и да се грижа за теб.


Няма коментари:

Публикуване на коментар

Най - грозното нещо в живота е да се подиграваш на надеждата на човек.
На очите , който мечтаят да те видят.
На сълзите от думите и отношението ти.
Иска ми се един ден в живота да разбера , не е ли едно и също и за теб това Кати Янакиева Янгьозова ....

Незнам кое е по отвратителното нещо в живота. Да виждаш ясно надеждата на човек, на едно туптящо сърце. И да се подиграваш на нея, да я зачеркваш и унищожаваш, омаловажаваш с отношението си!
Или да си дала тази надежда на човек и впоследствие да си се отметнала, също да си я зачеркнала. Също да си я омаловажила, да си се подиграла на нея с отношението си.

Извинявай, за мен в живота е еднакво. За мен в живота надеждата е всичко...и от както те виждам каква жена си Кати Янакиева Янгьозова, няма да се спра. Няма и за миг да се замисля. Защото знам че един ден , ще се отнесеш правилно. Един ден ще започнеш да зачиташ сърцето на човек, ще цениш хората в живота си, много повече.

Обичам те Кати Янакиева Янгьозова, ти си всичко което обичам в деня си. И те моля да ме погледнеш, да искаш да ме чуеш. Всеки ден поведението ти, злепоставянето , възгледите ти за любовта ме тормозят и притесняват изключително в живота.Дано да виждаш, защото ти си момичето Катинке ,което искам да целувам по челото всеки ден, всяка утрин от живота си.

.

.

Просто един спомен, едни хубави думи.

Просто един спомен, едни хубави думи.
" От предаването с Марта Вачкова " ( За да видиш картинката прекрасна и толкова сладка Кати Янг, просто я свали, обичам те! С дясно копче на нея и Save Image.)

.

.
.

Обичам те Катинке Янакиева Янгьозова, ти си жената мечта за мен.

Обичам те Катинке Янакиева Янгьозова, ти си жената мечта за мен.

.

.

Цялата ми душа можеш да видиш тук, като отворена книга която е само за теб Кати Янгьозова.

Цялата ми душа можеш да видиш тук, като отворена книга която е само за теб Кати Янгьозова.
Любовта ми, обичта ми , вярата в живота и надеждите ми. Всичко е тук само за най - специалния ми човек на този свят. Това си точно ти, така съм избрал да го покажа! Защото не даваш възможност ? Какво искаш на този свят да призная че да е достатъчно ? Греша всеки ден в който не съм те чул ! Извинявай искренно отново ! Моля те дай ми възможност, бъди част от моя живот това само искам на света. Моля те бъди част от моето семейство, обичана си. Само това искам от живота си точно теб Кати Янакиева Янгьозова да обичам истински и по най - рамнтичния начин. "Романтиката няма нищо общо с комплиментите и подаръците. Тя се проявява в това, да се грижиш за някого, да споделяш с него своите надежди и мечти. Романтиката означава да бъдеш честен и много, много влюбен." Нора Робъртс

ღ обичкана си ღ

ღ обичкана си ღ

.

.

Най - сладкото мишленце на Земята ! Тук си толкова омацана и красива.

Най - сладкото мишленце на Земята ! Тук си толкова омацана и  красива.

Моя живот - писане/молене към една единствена жена неразрешаваща обичта,нежноста да се случи.

Моя живот - писане/молене към една единствена жена неразрешаваща обичта,нежноста да се случи.

.

.

Котенца за моето мошмороче