.

.

четвъртък, 6 август 2015 г.

ヾღ彡 Мечтая един ден да ми позволиш да се грижа за теб Кати Янакиева Янгьозова. Обичана си. Мечтая си моята най - голяма любов да си точно ти и никоя друга. Моля те погледни ме, защото своето семейство го мечтая точно с един обич на този свят. ヾღ彡

Кате пате обич моя мечтая си докато гледам прекрасните ти очички нощем, за своето най - прекрасно семейство само до твоето сърце. Мечтая си майката на мойте деца да си точно ти.
И винаги вярвам силно в това, нищо неможе да попречи на мечтите ми да ги осъществя , освен злобата към хората от твоя страна, омразата с която зачеркваш човек толкова години. Дано да виждаш мечтите и обичта , топлината в думите и мечтичките. Всеки ден мечтая да ти пожелавам прекрасен ден , да те изненадвам... всяка вечер мечтая да ти пожелавам лека нощ. Толкова прости неща мечтая с теб. Но никога и за миг не си се замисляла. Аз всеки ден ги мечтая. Мечтая си да те целуна по челото в този миг , да ти кажа нещо мило за семейството за което мечтая. И да ти покажа колко специална жена си в моя живот. Каквото и да ти е мнението, каквото и да мислиш в този миг... грешиш ! Докато постъпваш така с човек и неговото семейство, ще грешиш.
Пожелавам ти една прекрасна нощ обич моя. Наспи се добре, мечтана си звездичке! Мечтана си толкова безкрайно силно, толкова надежди и вяра имам ... всеки ден те мечтая , да те чуя , да те порадвам. Защото усмивката ти ми се иска да я виждам в живота си , очичките ти искрящи и толкова топли ... мечтая си да ги виждам постоянно в живота. Моля те за това, моля те за разбирателство и обич.

Няма коментари:

Публикуване на коментар

Най - грозното нещо в живота е да се подиграваш на надеждата на човек.
На очите , който мечтаят да те видят.
На сълзите от думите и отношението ти.
Иска ми се един ден в живота да разбера , не е ли едно и също и за теб това Кати Янакиева Янгьозова ....

Незнам кое е по отвратителното нещо в живота. Да виждаш ясно надеждата на човек, на едно туптящо сърце. И да се подиграваш на нея, да я зачеркваш и унищожаваш, омаловажаваш с отношението си!
Или да си дала тази надежда на човек и впоследствие да си се отметнала, също да си я зачеркнала. Също да си я омаловажила, да си се подиграла на нея с отношението си.

Извинявай, за мен в живота е еднакво. За мен в живота надеждата е всичко...и от както те виждам каква жена си Кати Янакиева Янгьозова, няма да се спра. Няма и за миг да се замисля. Защото знам че един ден , ще се отнесеш правилно. Един ден ще започнеш да зачиташ сърцето на човек, ще цениш хората в живота си, много повече.

Обичам те Кати Янакиева Янгьозова, ти си всичко което обичам в деня си. И те моля да ме погледнеш, да искаш да ме чуеш. Всеки ден поведението ти, злепоставянето , възгледите ти за любовта ме тормозят и притесняват изключително в живота.Дано да виждаш, защото ти си момичето Катинке ,което искам да целувам по челото всеки ден, всяка утрин от живота си.

.

.

Просто един спомен, едни хубави думи.

Просто един спомен, едни хубави думи.
" От предаването с Марта Вачкова " ( За да видиш картинката прекрасна и толкова сладка Кати Янг, просто я свали, обичам те! С дясно копче на нея и Save Image.)

.

.
.

Обичам те Катинке Янакиева Янгьозова, ти си жената мечта за мен.

Обичам те Катинке Янакиева Янгьозова, ти си жената мечта за мен.

.

.

Цялата ми душа можеш да видиш тук, като отворена книга която е само за теб Кати Янгьозова.

Цялата ми душа можеш да видиш тук, като отворена книга която е само за теб Кати Янгьозова.
Любовта ми, обичта ми , вярата в живота и надеждите ми. Всичко е тук само за най - специалния ми човек на този свят. Това си точно ти, така съм избрал да го покажа! Защото не даваш възможност ? Какво искаш на този свят да призная че да е достатъчно ? Греша всеки ден в който не съм те чул ! Извинявай искренно отново ! Моля те дай ми възможност, бъди част от моя живот това само искам на света. Моля те бъди част от моето семейство, обичана си. Само това искам от живота си точно теб Кати Янакиева Янгьозова да обичам истински и по най - рамнтичния начин. "Романтиката няма нищо общо с комплиментите и подаръците. Тя се проявява в това, да се грижиш за някого, да споделяш с него своите надежди и мечти. Романтиката означава да бъдеш честен и много, много влюбен." Нора Робъртс

ღ обичкана си ღ

ღ обичкана си ღ

.

.

Най - сладкото мишленце на Земята ! Тук си толкова омацана и красива.

Най - сладкото мишленце на Земята ! Тук си толкова омацана и  красива.

Моя живот - писане/молене към една единствена жена неразрешаваща обичта,нежноста да се случи.

Моя живот - писане/молене към една единствена жена неразрешаваща обичта,нежноста да се случи.

.

.

Котенца за моето мошмороче