.

.

неделя, 16 август 2015 г.

ヾღ彡 Скъпа Кати Янакиева Янгьозова обичам те ! Обичам точно теб момиче прелестно. Моля те, мечтая всичко значимо на този свят до твоето сърце. Мечтая си да виждам очичките ти всеки ден и да мога да те прегръщам всеки един ден от живота си. Моля те погледни ме. ヾღ彡

Meчтая своето семейство точно с теб Кати Янгьозова , не с някое друго момиче. В моя живот няма по специално и толкова чакано момиче! Всеки един ден ще те моля ако трябва. Всеки един ден ще се надявам да прочетеш нещичко. Всеки един ден ще се надявам за твоето истинско разбирателство, а не това зачеркване в живота. Каквото и да мислиш за несподелената обич , не трябва да се подиграваш с хората така , преди някога да си ги почувствала, преди някога да си зърнала очите им или да си видяла жестовете в живота за който живеят ! Всеки ден се надявам на това и не приемам това твое поведение, дано добре да го виждаш. Дано добре през целия си живот ти Кати Янакиева Янгьозова да виждаш мечтите ми с теб точно. Защото е грозно това което правиш. Тормозиш всеки ден в който се държиш по подобен начин. Всеки ден липсваш... всеки ден обичам точно теб !
Моето семейство мечтая да го изградя с теб Кати Янакиева Янгьозова. Моля те за прошка и извинение.Мечтая си всяка нощ, за най - прекрасните деца от теб само. Мечтая толкова много неща , но от това по значимо няма.
Мечтая си да го чуваш често, да го виждаш често.

Няма коментари:

Публикуване на коментар

Най - грозното нещо в живота е да се подиграваш на надеждата на човек.
На очите , който мечтаят да те видят.
На сълзите от думите и отношението ти.
Иска ми се един ден в живота да разбера , не е ли едно и също и за теб това Кати Янакиева Янгьозова ....

Незнам кое е по отвратителното нещо в живота. Да виждаш ясно надеждата на човек, на едно туптящо сърце. И да се подиграваш на нея, да я зачеркваш и унищожаваш, омаловажаваш с отношението си!
Или да си дала тази надежда на човек и впоследствие да си се отметнала, също да си я зачеркнала. Също да си я омаловажила, да си се подиграла на нея с отношението си.

Извинявай, за мен в живота е еднакво. За мен в живота надеждата е всичко...и от както те виждам каква жена си Кати Янакиева Янгьозова, няма да се спра. Няма и за миг да се замисля. Защото знам че един ден , ще се отнесеш правилно. Един ден ще започнеш да зачиташ сърцето на човек, ще цениш хората в живота си, много повече.

Обичам те Кати Янакиева Янгьозова, ти си всичко което обичам в деня си. И те моля да ме погледнеш, да искаш да ме чуеш. Всеки ден поведението ти, злепоставянето , възгледите ти за любовта ме тормозят и притесняват изключително в живота.Дано да виждаш, защото ти си момичето Катинке ,което искам да целувам по челото всеки ден, всяка утрин от живота си.

.

.

Просто един спомен, едни хубави думи.

Просто един спомен, едни хубави думи.
" От предаването с Марта Вачкова " ( За да видиш картинката прекрасна и толкова сладка Кати Янг, просто я свали, обичам те! С дясно копче на нея и Save Image.)

.

.
.

.

.

Цялата ми душа можеш да видиш тук, като отворена книга която е само за теб Кати Янгьозова.

Цялата ми душа можеш да видиш тук, като отворена книга която е само за теб Кати Янгьозова.
Любовта ми, обичта ми , вярата в живота и надеждите ми. Всичко е тук само за най - специалния ми човек на този свят. Това си точно ти, така съм избрал да го покажа! Защото не даваш възможност ? Какво искаш на този свят да призная че да е достатъчно ? Греша всеки ден в който не съм те чул ! Извинявай искренно отново ! Моля те дай ми възможност, бъди част от моя живот това само искам на света. Моля те бъди част от моето семейство, обичана си. Само това искам от живота си точно теб Кати Янакиева Янгьозова да обичам истински и по най - рамнтичния начин. "Романтиката няма нищо общо с комплиментите и подаръците. Тя се проявява в това, да се грижиш за някого, да споделяш с него своите надежди и мечти. Романтиката означава да бъдеш честен и много, много влюбен." Нора Робъртс

ღ обичкана си ღ

ღ обичкана си ღ

.

.

Най - сладкото мишленце на Земята ! Тук си толкова омацана и красива.

Най - сладкото мишленце на Земята ! Тук си толкова омацана и  красива.

.

.