.

.

петък, 14 август 2015 г.

ヾღ彡 В този час мечтая за най - прекрасното момиче , с по - прекрасно име от всички други на Земята ... обичкана си Кати Янгьозова! Безкрайно на този свят си обичана любов моя. Моля в тази нощ да простиш, моля за това да те чувам и виждам в живота. Моля те от толкова време и постоянно се опитвам да ти го доказвам, с постояннство. ヾღ彡

Обичам те Кати Янакиева Янгьозова повече от всичко в живота си. Моля те за прошка.

Тази вечер се загледах в снимката ти в скайп , снимката ти от толкова години. Мечтая си те Кати Янг. Моля те , мечтая си да те питам , докога ще продължава това твое поведение ?
Толкова непрекъснато игнориране в живота , без дума да кажеш. И винаги в живота зачеркваш чувствата и обичта на човек, без да си дала шанс, възможност. Без дори да си погледнала очите на човек, налагаш свойте чувства... несподелена любов. Мечтая един ден да си те зарадвам, да видя искрата в очичките ти , топлината. Meчтая си един ден да спреш с всичко това и нормално да мога да подходя към теб. От първата секунда си точно такава, а аз за нито секунда също не съм се променил към теб. И всеки ден обичам една единичка жена и това си само ти.Авторustremena_ptica (Диа-непокорна )


  Копнея...

Копнея да седна
на земята студена
и да плача
като малко дете,
да изплача,
горчиви, сълзите -
без срам,
със глас,
както може само дете...
После като коте
да се сгуша
до сърцето ти
и да заспя,
слушайки го
как тупти...
Копнея да разперя,
свободна
като птица,
сребърни криле,
разчупила окови,
готова за нови,
непознати светове
Да полетя!
А когато се завърна
уморена,
кална,
дори смутена
и заплача
събудена -
приюти ме!
Изтрий очите ми
мокри
и сънени...
Усмихни ми се
с онази усмивка,
която може всичко
да направи красиво!
Чакам те - струна,
готова да засвири
песен любовна
на чучулига...
Приюти ме...
Като коте да заспя
до сърцето ти!
Погали ме...
С изплакнати
от сълзите очи -
копнея...Няма коментари:

Публикуване на коментар

Най - грозното нещо в живота е да се подиграваш на надеждата на човек.
На очите , който мечтаят да те видят.
На сълзите от думите и отношението ти.
Иска ми се един ден в живота да разбера , не е ли едно и също и за теб това Кати Янакиева Янгьозова ....

Незнам кое е по отвратителното нещо в живота. Да виждаш ясно надеждата на човек, на едно туптящо сърце. И да се подиграваш на нея, да я зачеркваш и унищожаваш, омаловажаваш с отношението си!
Или да си дала тази надежда на човек и впоследствие да си се отметнала, също да си я зачеркнала. Също да си я омаловажила, да си се подиграла на нея с отношението си.

Извинявай, за мен в живота е еднакво. За мен в живота надеждата е всичко...и от както те виждам каква жена си Кати Янакиева Янгьозова, няма да се спра. Няма и за миг да се замисля. Защото знам че един ден , ще се отнесеш правилно. Един ден ще започнеш да зачиташ сърцето на човек, ще цениш хората в живота си, много повече.

Обичам те Кати Янакиева Янгьозова, ти си всичко което обичам в деня си. И те моля да ме погледнеш, да искаш да ме чуеш. Всеки ден поведението ти, злепоставянето , възгледите ти за любовта ме тормозят и притесняват изключително в живота.Дано да виждаш, защото ти си момичето Катинке ,което искам да целувам по челото всеки ден, всяка утрин от живота си.

.

.

Просто един спомен, едни хубави думи.

Просто един спомен, едни хубави думи.
" От предаването с Марта Вачкова " ( За да видиш картинката прекрасна и толкова сладка Кати Янг, просто я свали, обичам те! С дясно копче на нея и Save Image.)

.

.
.

Обичам те Катинке Янакиева Янгьозова, ти си жената мечта за мен.

Обичам те Катинке Янакиева Янгьозова, ти си жената мечта за мен.

.

.

Цялата ми душа можеш да видиш тук, като отворена книга която е само за теб Кати Янгьозова.

Цялата ми душа можеш да видиш тук, като отворена книга която е само за теб Кати Янгьозова.
Любовта ми, обичта ми , вярата в живота и надеждите ми. Всичко е тук само за най - специалния ми човек на този свят. Това си точно ти, така съм избрал да го покажа! Защото не даваш възможност ? Какво искаш на този свят да призная че да е достатъчно ? Греша всеки ден в който не съм те чул ! Извинявай искренно отново ! Моля те дай ми възможност, бъди част от моя живот това само искам на света. Моля те бъди част от моето семейство, обичана си. Само това искам от живота си точно теб Кати Янакиева Янгьозова да обичам истински и по най - рамнтичния начин. "Романтиката няма нищо общо с комплиментите и подаръците. Тя се проявява в това, да се грижиш за някого, да споделяш с него своите надежди и мечти. Романтиката означава да бъдеш честен и много, много влюбен." Нора Робъртс

ღ обичкана си ღ

ღ обичкана си ღ

.

.

Най - сладкото мишленце на Земята ! Тук си толкова омацана и красива.

Най - сладкото мишленце на Земята ! Тук си толкова омацана и  красива.

Моя живот - писане/молене към една единствена жена неразрешаваща обичта,нежноста да се случи.

Моя живот - писане/молене към една единствена жена неразрешаваща обичта,нежноста да се случи.

.

.