.

.

сряда, 19 август 2015 г.

ヾღ彡 Моля те Кати Янакиева Янгьозова от 18 годишен те моля за възможности , вместо това зачеркване на всичко в човек. Моля те , теб обичам и само теб ми се иска да обичам в деня си. Ти си жената с която искам да бъда, за която мечтая всеотдайно и всеки ден тръпна! Моля те да спреш с всичко това всеки един ден към мен, към моето семейство , към това което правя ... виждаш и знаеш всичките ми мечти. Всеки ден дано усещаш колко много си желана и колко много ми се иска да те чуя точно теб. ヾღ彡

Кати Янгьозова знам че ще си най - прекрасната майка , в мойте очи си точно такава винаги от много време. Знам че един ден ще простиш и ще имаме всичко заедно в живота. Всеки ден си мисля... " Неможе още толкова време да ме игнорираш ". Колкото и време да мине ще те искам ... Цял живот ли искаш да правиш това към човек, единствено и само защото не го познаваш ? Който и да харесваш или да обичаш в живота. Погледни ме моля те, всеки ден мечтая за шанс от теб. Аз обичам теб Кати Янг , още от както се помня!
С теб свързвам всеки ден и най - смялата си мечта. Всичко за което дишам си. Липсваш невероятно много, ти си най - обичаното момиче в моето сърце.


От както се помня мечтая за семейство с теб Кати Янгьозова.
Мечтая си за най - прекрасното , любящо , красиво , добро , умно и значимо семейство с теб любов моя. Всеки един ден бих го дал , да ти пиша по нещо... отново и отново ! И никога не ще да спра да вярвам в обичта на моето сърце, в мечтите ми от малък и да ги следвам. Защото знам ... ти си моята най - голяма любов и очите и усмивката ти винаги ще ги сънувам, винаги ще те целувам където и да си. Прегръщана си с много обич!

Няма коментари:

Публикуване на коментар

Най - грозното нещо в живота е да се подиграваш на надеждата на човек.
На очите , който мечтаят да те видят.
На сълзите от думите и отношението ти.
Иска ми се един ден в живота да разбера , не е ли едно и също и за теб това Кати Янакиева Янгьозова ....

Незнам кое е по отвратителното нещо в живота. Да виждаш ясно надеждата на човек, на едно туптящо сърце. И да се подиграваш на нея, да я зачеркваш и унищожаваш, омаловажаваш с отношението си!
Или да си дала тази надежда на човек и впоследствие да си се отметнала, също да си я зачеркнала. Също да си я омаловажила, да си се подиграла на нея с отношението си.

Извинявай, за мен в живота е еднакво. За мен в живота надеждата е всичко...и от както те виждам каква жена си Кати Янакиева Янгьозова, няма да се спра. Няма и за миг да се замисля. Защото знам че един ден , ще се отнесеш правилно. Един ден ще започнеш да зачиташ сърцето на човек, ще цениш хората в живота си, много повече.

Обичам те Кати Янакиева Янгьозова, ти си всичко което обичам в деня си. И те моля да ме погледнеш, да искаш да ме чуеш. Всеки ден поведението ти, злепоставянето , възгледите ти за любовта ме тормозят и притесняват изключително в живота.Дано да виждаш, защото ти си момичето Катинке ,което искам да целувам по челото всеки ден, всяка утрин от живота си.

.

.

Просто един спомен, едни хубави думи.

Просто един спомен, едни хубави думи.
" От предаването с Марта Вачкова " ( За да видиш картинката прекрасна и толкова сладка Кати Янг, просто я свали, обичам те! С дясно копче на нея и Save Image.)

.

.
.

Обичам те Катинке Янакиева Янгьозова, ти си жената мечта за мен.

Обичам те Катинке Янакиева Янгьозова, ти си жената мечта за мен.

.

.

Цялата ми душа можеш да видиш тук, като отворена книга която е само за теб Кати Янгьозова.

Цялата ми душа можеш да видиш тук, като отворена книга която е само за теб Кати Янгьозова.
Любовта ми, обичта ми , вярата в живота и надеждите ми. Всичко е тук само за най - специалния ми човек на този свят. Това си точно ти, така съм избрал да го покажа! Защото не даваш възможност ? Какво искаш на този свят да призная че да е достатъчно ? Греша всеки ден в който не съм те чул ! Извинявай искренно отново ! Моля те дай ми възможност, бъди част от моя живот това само искам на света. Моля те бъди част от моето семейство, обичана си. Само това искам от живота си точно теб Кати Янакиева Янгьозова да обичам истински и по най - рамнтичния начин. "Романтиката няма нищо общо с комплиментите и подаръците. Тя се проявява в това, да се грижиш за някого, да споделяш с него своите надежди и мечти. Романтиката означава да бъдеш честен и много, много влюбен." Нора Робъртс

ღ обичкана си ღ

ღ обичкана си ღ

.

.

Най - сладкото мишленце на Земята ! Тук си толкова омацана и красива.

Най - сладкото мишленце на Земята ! Тук си толкова омацана и  красива.

Моя живот - писане/молене към една единствена жена неразрешаваща обичта,нежноста да се случи.

Моя живот - писане/молене към една единствена жена неразрешаваща обичта,нежноста да се случи.

.

.