.

.

сряда, 8 юли 2015 г.

ヾღ彡 Моля те дай ми възможности да те печеля в деня си. Кати Янакиева Янгьозова ти си жената която съм избрал, ти си жената на всички мой мечти. И всеки ден дано да виждаш как се опитвам , с цялото си сърце към теб. С куп искренност, нежност и добронамереност. Моля те ヾღ彡

Цял живот ли смяташ да ме зачеркваш ? Както и да се държиш с приятелите си , с хората в живота. Аз винаги ще съм на мнение , че твоето държание е отвратително, погубващо човек , зачеркващо и безкрайно ужасяващо.
Каквото и да изпитваш. Каквото и да мислиш ти за любовта или за любовта ми. Правиш всичко напук и то преди да усещаш човек, преди да си показала малко разбирателство, преди да си почувствала чувствата ги зачеркваш.

Защото аз всеки ден ще го посветя на теб точно Кати Янакиева Янгьозова. Иска ми се понякога да го виждаш много добре в живота. Казах ти че ще те обичам , дори когато ти побелеят косите. Прекрасна си, но не в това съм се влюбил.
Дано някога да мога да ти докажа любовта си. Да ти опиша и да те разчувствам много повече пъти, много по добре. 
Моля те дай ми възможности, да те печеля в деня си.


Пожелавам ти прекрасен ден обич мечтана.
Усмихвай се винаги , постоянно. Иска ми се да те зарадвам с нещо в деня.
Но друго освен за моята всеотдайност , за упоритостта и куп чувства само към теб не се сещам в момента. Обичана си Кати Янгьозова. Дано тези думи да значат нещичко. Аз всеки ден обожавам да ги писвам, всеки път когато ги изписвам, ги чувствам. Чувството че ти казвам , че си обичкана е прекрасно. Надявам се някога , да мога да го изживея найстина пълно ценно, когато найстина ти го казвам доста по - често реално, истински. И когато очите ми не са изпълнени със сълзи на огорчение, от това че просто зачеркваш , нещо толкова елементарно в човек. А в същото време абсолютно всичко за него !

Няма коментари:

Публикуване на коментар

Най - грозното нещо в живота е да се подиграваш на надеждата на човек.
На очите , който мечтаят да те видят.
На сълзите от думите и отношението ти.
Иска ми се един ден в живота да разбера , не е ли едно и също и за теб това Кати Янакиева Янгьозова ....

Незнам кое е по отвратителното нещо в живота. Да виждаш ясно надеждата на човек, на едно туптящо сърце. И да се подиграваш на нея, да я зачеркваш и унищожаваш, омаловажаваш с отношението си!
Или да си дала тази надежда на човек и впоследствие да си се отметнала, също да си я зачеркнала. Също да си я омаловажила, да си се подиграла на нея с отношението си.

Извинявай, за мен в живота е еднакво. За мен в живота надеждата е всичко...и от както те виждам каква жена си Кати Янакиева Янгьозова, няма да се спра. Няма и за миг да се замисля. Защото знам че един ден , ще се отнесеш правилно. Един ден ще започнеш да зачиташ сърцето на човек, ще цениш хората в живота си, много повече.

Обичам те Кати Янакиева Янгьозова, ти си всичко което обичам в деня си. И те моля да ме погледнеш, да искаш да ме чуеш. Всеки ден поведението ти, злепоставянето , възгледите ти за любовта ме тормозят и притесняват изключително в живота.Дано да виждаш, защото ти си момичето Катинке ,което искам да целувам по челото всеки ден, всяка утрин от живота си.

.

.

Просто един спомен, едни хубави думи.

Просто един спомен, едни хубави думи.
" От предаването с Марта Вачкова " ( За да видиш картинката прекрасна и толкова сладка Кати Янг, просто я свали, обичам те! С дясно копче на нея и Save Image.)

.

.
.

Обичам те Катинке Янакиева Янгьозова, ти си жената мечта за мен.

Обичам те Катинке Янакиева Янгьозова, ти си жената мечта за мен.

.

.

Цялата ми душа можеш да видиш тук, като отворена книга която е само за теб Кати Янгьозова.

Цялата ми душа можеш да видиш тук, като отворена книга която е само за теб Кати Янгьозова.
Любовта ми, обичта ми , вярата в живота и надеждите ми. Всичко е тук само за най - специалния ми човек на този свят. Това си точно ти, така съм избрал да го покажа! Защото не даваш възможност ? Какво искаш на този свят да призная че да е достатъчно ? Греша всеки ден в който не съм те чул ! Извинявай искренно отново ! Моля те дай ми възможност, бъди част от моя живот това само искам на света. Моля те бъди част от моето семейство, обичана си. Само това искам от живота си точно теб Кати Янакиева Янгьозова да обичам истински и по най - рамнтичния начин. "Романтиката няма нищо общо с комплиментите и подаръците. Тя се проявява в това, да се грижиш за някого, да споделяш с него своите надежди и мечти. Романтиката означава да бъдеш честен и много, много влюбен." Нора Робъртс

ღ обичкана си ღ

ღ обичкана си ღ

.

.

Най - сладкото мишленце на Земята ! Тук си толкова омацана и красива.

Най - сладкото мишленце на Земята ! Тук си толкова омацана и  красива.

Моя живот - писане/молене към една единствена жена неразрешаваща обичта,нежноста да се случи.

Моя живот - писане/молене към една единствена жена неразрешаваща обичта,нежноста да се случи.

.

.

Котенца за моето мошмороче