.

.

събота, 4 юли 2015 г.

ヾღ彡 Прелестна Катинке , кога ли ще простиш ? Обичана си момиче мечтано ! ヾღ彡

Мечтая да се оженя за теб Кати Янакиева Янгьозова. Мечтая си всеки ден да бъда точно с теб Кати Янгьозова, независимо от това какво си почувствала в един чат преди много години. Независимо от мнението ти за това как се случва любовта и какво е тя ! И независимо от това как се присмиваш на човек, как се подиграваш на това, че те обича,че е избрал точно теб в живота си, че те иска в живота си! Защото точно това правиш, през всичките години. На гледал съм се на това твое поведение, как тормозиш, как нарочно се подиграваш, как обиждаш в живота и как злепоставяш... как чисто и просто зачеркваш всичко... може би просто за да си с друг. ( Това е жалко ! Зачеркваш едни мечти , за да си с друг за същите, без дори да познаваш. ). Без ни най - малко в живота да си даваш сметка колко малко познаваш човек. Не позволяваш дори да почувстваш някакви чувства, а си ги създаваш сама с фантазий и измислици, интриги. За мен твойте чувства в живота са точно такива Кати Янгьозова. Един път от страх не си ми позволила да погледна очите ти , през всички  години аз се моля за това. Страх който сама си всяваш, страх който сама си измисляш за човек. Много добре усещам това, през всичките тези години ! Дори всеки ден си мисля , какво ли е твоето семейство , че те е възпитало така... да се подиграва на хората , на чуждите семейства , на мечтите на хората, на любовта на хората !!!
Това твоето не е въобще предпазливост, а си го използваш злонамерено. Дори преди време си мислех , че не изпитваш никакъв страх. А просто така го казваш, за да има с какво да лишаваш човек от мигове , за да има с какво да се подиграваш на човек.

Аз отдавна в живота съм ти показал , че няма от какво да се страхуваш, но ти го правиш.
Дано да погледнеш и да почувстваш мечтите ми. Отдавна съм споделил , че мечтая да те запознаея с моето семейство. Всеки ден го мечтая и дори в този миг , когато изписвам тези думи. Но ти въобще си толкова нагъл човек , че това отдавна просто си зачеркнала в живота.
Отдавна то е загубило значение , както куп други чувства, мечти , изрази исказани към теб и само за твоята личност. Само за твойте очи, теб обичам Кати Янгьозова !


От доста време в живота мечтая ти Кати Янакиева Янгьозова просто да се държиш нормално. Да си една нормална жена към моето семейство, към обичта ми, мечтите ми ... към мен.
Нищо повече , защото всеки ден усещам колко гаднярски човек си. От манталитета ти , от възпитанието ти и от поведението ти, което демонстрираш в живота.

Няма коментари:

Публикуване на коментар

Най - грозното нещо в живота е да се подиграваш на надеждата на човек.
На очите , който мечтаят да те видят.
На сълзите от думите и отношението ти.
Иска ми се един ден в живота да разбера , не е ли едно и също и за теб това Кати Янакиева Янгьозова ....

Незнам кое е по отвратителното нещо в живота. Да виждаш ясно надеждата на човек, на едно туптящо сърце. И да се подиграваш на нея, да я зачеркваш и унищожаваш, омаловажаваш с отношението си!
Или да си дала тази надежда на човек и впоследствие да си се отметнала, също да си я зачеркнала. Също да си я омаловажила, да си се подиграла на нея с отношението си.

Извинявай, за мен в живота е еднакво. За мен в живота надеждата е всичко...и от както те виждам каква жена си Кати Янакиева Янгьозова, няма да се спра. Няма и за миг да се замисля. Защото знам че един ден , ще се отнесеш правилно. Един ден ще започнеш да зачиташ сърцето на човек, ще цениш хората в живота си, много повече.

Обичам те Кати Янакиева Янгьозова, ти си всичко което обичам в деня си. И те моля да ме погледнеш, да искаш да ме чуеш. Всеки ден поведението ти, злепоставянето , възгледите ти за любовта ме тормозят и притесняват изключително в живота.Дано да виждаш, защото ти си момичето Катинке ,което искам да целувам по челото всеки ден, всяка утрин от живота си.

.

.

Просто един спомен, едни хубави думи.

Просто един спомен, едни хубави думи.
" От предаването с Марта Вачкова " ( За да видиш картинката прекрасна и толкова сладка Кати Янг, просто я свали, обичам те! С дясно копче на нея и Save Image.)

.

.
.

Обичам те Катинке Янакиева Янгьозова, ти си жената мечта за мен.

Обичам те Катинке Янакиева Янгьозова, ти си жената мечта за мен.

.

.

Цялата ми душа можеш да видиш тук, като отворена книга която е само за теб Кати Янгьозова.

Цялата ми душа можеш да видиш тук, като отворена книга която е само за теб Кати Янгьозова.
Любовта ми, обичта ми , вярата в живота и надеждите ми. Всичко е тук само за най - специалния ми човек на този свят. Това си точно ти, така съм избрал да го покажа! Защото не даваш възможност ? Какво искаш на този свят да призная че да е достатъчно ? Греша всеки ден в който не съм те чул ! Извинявай искренно отново ! Моля те дай ми възможност, бъди част от моя живот това само искам на света. Моля те бъди част от моето семейство, обичана си. Само това искам от живота си точно теб Кати Янакиева Янгьозова да обичам истински и по най - рамнтичния начин. "Романтиката няма нищо общо с комплиментите и подаръците. Тя се проявява в това, да се грижиш за някого, да споделяш с него своите надежди и мечти. Романтиката означава да бъдеш честен и много, много влюбен." Нора Робъртс

ღ обичкана си ღ

ღ обичкана си ღ

.

.

Най - сладкото мишленце на Земята ! Тук си толкова омацана и красива.

Най - сладкото мишленце на Земята ! Тук си толкова омацана и  красива.

Моя живот - писане/молене към една единствена жена неразрешаваща обичта,нежноста да се случи.

Моя живот - писане/молене към една единствена жена неразрешаваща обичта,нежноста да се случи.

.

.

Котенца за моето мошмороче