.

.

сряда, 1 юли 2015 г.

ヾღ彡 Скъпа Кати Янгьозова нямах много време да ти пиша, извинявам се. Обичана си безкрайно на този свят. Иска ми се в тази публикация да ти покажа нещо дребно, как те мечтая по мъничко всеки ден. Мечтая си някога да ти подаря куп цветя, точно на теб, от толкова години. Моля те прости. ヾღ彡

Много ми се искаше да ти пиша последните няколко дена, но бях доста изморен. Непрекъснато в живота си мисля за теб, обичайки те. Обичам да мисля и да те мечтая.
Мисля си как ли си ? Кога ли ще простиш ?
Мисля си кога ли ще мога да те заведа на тятър или да ти подаря цвете, книга или нещо изненадващо и приятно ?
Моля те замисли се. Мисля си кога ли ще мога да имам миговете , който зачеркваш. За който виждаш че живея и мечтая към твоята личност.
Мисля си в този миг, кога ли ще мога да те целуна за първи път.
Защо съм такъв сигорно понякога се питаш. Защо ти пиша постоянно. Постоянно в живота си се надявам да чуя точно твоя глас. Постоянно в живота си ми се иска да се разбираме.
Мечтая един ден да те спечеля като човек, а това тук е просто една стъпка към това.
Просто трябва да решиш докога ще зачеркваш. Докога няма да прощаваш. Докога ти Кати Янгьозова ще злепоставяш човек, ще го лишаваш от възможност да те разчувства. Да те почувства и обича на този свят !
Иска ми се да ти кажа обичам те. Иска ми се да знам, че си го видял , че си го прочела. Това би ме зарадвало истински.
Дори и да не го чувстваш. Просто знай че някой в този миг те мисли.
Те обича и мечтае да те гушне силно беззначение в какво настроение си, какво е станало във времето или как си постъпвала.

Няма коментари:

Публикуване на коментар

Най - грозното нещо в живота е да се подиграваш на надеждата на човек.
На очите , който мечтаят да те видят.
На сълзите от думите и отношението ти.
Иска ми се един ден в живота да разбера , не е ли едно и също и за теб това Кати Янакиева Янгьозова ....

Незнам кое е по отвратителното нещо в живота. Да виждаш ясно надеждата на човек, на едно туптящо сърце. И да се подиграваш на нея, да я зачеркваш и унищожаваш, омаловажаваш с отношението си!
Или да си дала тази надежда на човек и впоследствие да си се отметнала, също да си я зачеркнала. Също да си я омаловажила, да си се подиграла на нея с отношението си.

Извинявай, за мен в живота е еднакво. За мен в живота надеждата е всичко...и от както те виждам каква жена си Кати Янакиева Янгьозова, няма да се спра. Няма и за миг да се замисля. Защото знам че един ден , ще се отнесеш правилно. Един ден ще започнеш да зачиташ сърцето на човек, ще цениш хората в живота си, много повече.

Обичам те Кати Янакиева Янгьозова, ти си всичко което обичам в деня си. И те моля да ме погледнеш, да искаш да ме чуеш. Всеки ден поведението ти, злепоставянето , възгледите ти за любовта ме тормозят и притесняват изключително в живота.Дано да виждаш, защото ти си момичето Катинке ,което искам да целувам по челото всеки ден, всяка утрин от живота си.

.

.

Просто един спомен, едни хубави думи.

Просто един спомен, едни хубави думи.
" От предаването с Марта Вачкова " ( За да видиш картинката прекрасна и толкова сладка Кати Янг, просто я свали, обичам те! С дясно копче на нея и Save Image.)

.

.
.

Обичам те Катинке Янакиева Янгьозова, ти си жената мечта за мен.

Обичам те Катинке Янакиева Янгьозова, ти си жената мечта за мен.

.

.

Цялата ми душа можеш да видиш тук, като отворена книга която е само за теб Кати Янгьозова.

Цялата ми душа можеш да видиш тук, като отворена книга която е само за теб Кати Янгьозова.
Любовта ми, обичта ми , вярата в живота и надеждите ми. Всичко е тук само за най - специалния ми човек на този свят. Това си точно ти, така съм избрал да го покажа! Защото не даваш възможност ? Какво искаш на този свят да призная че да е достатъчно ? Греша всеки ден в който не съм те чул ! Извинявай искренно отново ! Моля те дай ми възможност, бъди част от моя живот това само искам на света. Моля те бъди част от моето семейство, обичана си. Само това искам от живота си точно теб Кати Янакиева Янгьозова да обичам истински и по най - рамнтичния начин. "Романтиката няма нищо общо с комплиментите и подаръците. Тя се проявява в това, да се грижиш за някого, да споделяш с него своите надежди и мечти. Романтиката означава да бъдеш честен и много, много влюбен." Нора Робъртс

ღ обичкана си ღ

ღ обичкана си ღ

.

.

Най - сладкото мишленце на Земята ! Тук си толкова омацана и красива.

Най - сладкото мишленце на Земята ! Тук си толкова омацана и  красива.

Моя живот - писане/молене към една единствена жена неразрешаваща обичта,нежноста да се случи.

Моя живот - писане/молене към една единствена жена неразрешаваща обичта,нежноста да се случи.

.

.