.

.

събота, 13 юни 2015 г.

ヾღ彡 Най - романтичната публикация към момичето на всички мой мечти. Мечтая да се оженя за теб Кати Янгьозова , за да те обичам и за да те правя най - щастливата жена на този свят. Мечтая с цялото си сърце за най - прекрасното семейство, само с най - прелестната и невероятна Катинка, само с теб. Моля погледни ме , моля за любовта ти и днес. ヾღ彡

 Мечтая си в този миг да те целуна. Мечтая Кати Янакиева Янгьозова да те целувма непрекъснато и във всеки ден. Мечтая си ти да си първото момиче , което да целуна истински.
Мечтана си Катинке любима.Авторvega666 (Младен Мисана)
ЗаглавиеБъди лавина от любов

" Бъди нестихваща лавина от любов!

Единствено тогава ще забравя
за младостта отминала - за тихия й зов,
за времето, което ни изпепелява.

Накарай ме да съгреша със дива страст,
табутата отхвърлил да те сграбча.
Във пристъпа на кипнала до пяна сласт
да любя тялото ти и от щастие да плача.

Да няма време и пространство, и Преди.
Да няма бъдеще, което ни ограбва.
Безсмъртната любима в този миг бъди,
защото само тя за Вечността ми трябва. "


Мечтая своето най - прекрасно семейство в живота , още откакто се запознахме. Мечтая го откакто се помня към теб. И никога не бих си позволил, да променя това. Моля те Кати Янакиева Янгьозова погледни ме. Моля те помни това.
Ти си единствена за мен и всеки ден си част от всички мой мечти. Всеки ден си част от деня , от сърцето ми и обичта ми.
С теб мечтая куп деца, с теб мечтая най - прекрасните деца на този свят и само от теб. 
Прекрасна вечер любов моя!

Няма коментари:

Публикуване на коментар

Най - грозното нещо в живота е да се подиграваш на надеждата на човек.
На очите , който мечтаят да те видят.
На сълзите от думите и отношението ти.
Иска ми се един ден в живота да разбера , не е ли едно и също и за теб това Кати Янакиева Янгьозова ....

Незнам кое е по отвратителното нещо в живота. Да виждаш ясно надеждата на човек, на едно туптящо сърце. И да се подиграваш на нея, да я зачеркваш и унищожаваш, омаловажаваш с отношението си!
Или да си дала тази надежда на човек и впоследствие да си се отметнала, също да си я зачеркнала. Също да си я омаловажила, да си се подиграла на нея с отношението си.

Извинявай, за мен в живота е еднакво. За мен в живота надеждата е всичко...и от както те виждам каква жена си Кати Янакиева Янгьозова, няма да се спра. Няма и за миг да се замисля. Защото знам че един ден , ще се отнесеш правилно. Един ден ще започнеш да зачиташ сърцето на човек, ще цениш хората в живота си, много повече.

Обичам те Кати Янакиева Янгьозова, ти си всичко което обичам в деня си. И те моля да ме погледнеш, да искаш да ме чуеш. Всеки ден поведението ти, злепоставянето , възгледите ти за любовта ме тормозят и притесняват изключително в живота.Дано да виждаш, защото ти си момичето Катинке ,което искам да целувам по челото всеки ден, всяка утрин от живота си.

.

.

Просто един спомен, едни хубави думи.

Просто един спомен, едни хубави думи.
" От предаването с Марта Вачкова " ( За да видиш картинката прекрасна и толкова сладка Кати Янг, просто я свали, обичам те! С дясно копче на нея и Save Image.)

.

.
.

.

.

Цялата ми душа можеш да видиш тук, като отворена книга която е само за теб Кати Янгьозова.

Цялата ми душа можеш да видиш тук, като отворена книга която е само за теб Кати Янгьозова.
Любовта ми, обичта ми , вярата в живота и надеждите ми. Всичко е тук само за най - специалния ми човек на този свят. Това си точно ти, така съм избрал да го покажа! Защото не даваш възможност ? Какво искаш на този свят да призная че да е достатъчно ? Греша всеки ден в който не съм те чул ! Извинявай искренно отново ! Моля те дай ми възможност, бъди част от моя живот това само искам на света. Моля те бъди част от моето семейство, обичана си. Само това искам от живота си точно теб Кати Янакиева Янгьозова да обичам истински и по най - рамнтичния начин. "Романтиката няма нищо общо с комплиментите и подаръците. Тя се проявява в това, да се грижиш за някого, да споделяш с него своите надежди и мечти. Романтиката означава да бъдеш честен и много, много влюбен." Нора Робъртс

ღ обичкана си ღ

ღ обичкана си ღ

.

.

Най - сладкото мишленце на Земята ! Тук си толкова омацана и красива.

Най - сладкото мишленце на Земята ! Тук си толкова омацана и  красива.

.

.