.

.

сряда, 27 май 2015 г.

ヾღ彡 Обичам те Кати Янакиева Янгьозова, ти си всичко което обичам в деня си. И те моля да ме погледнеш, да искаш да ме чуеш. Всеки ден поведението ти, злепоставянето , възгледите ти за любовта ме тормозят и притесняват изключително в живота.Дано да виждаш, защото ти си момичето Катинке ,което искам да целувам по челото всеки ден, всяка утрин от живота си. ヾღ彡

Специално за единствената звезда в моя живот, от всички звездички по небето в цялата вселена. Ти си моя избор Катинке за жената на моя живот. Дано някога да се почувстваш обичана и доста по специална за мен, в живота ми.
Kогато гледам звездичките на картинката , си те представям.
Всеки ден те мисля. И всичко губи своя смисъл, без да съм те чул, без да съм ти писал, без да съм те помолил или просто изписал че те обичам.
Жената на която бих искал да се отдам си само ти. И всяка минута свободна предпочитам да се опитвам, да ти покажа какво значиш за мен Кати Янакиева Янгьозова.
Беззначение на какво мнение си, знам един ден ще обичаш , просто ще обичаш.
Моля те мечтая, миговете си в живота, точно с теб да ги изживея. До теб, до твоето сърце Катинке, до твоята усмивка, до твоята нежност.
Meчтая да заспивам , прегърнал те. И да се събуждам всеки ден до теб, за да те изненадвам през деня с всичко романтично и любимо на твойто сърчице.
От 18 годишен, всеки миг безникакво колебание, щях да го споделя с теб. Ако имах от теб  възможности за това.
Moля те и днес , както и вчера , както преди години... за разбирателство, за малко обич и много възможности. Моля Кати Янгьозова прости и спри по този начин да се подиграваш, да зачеркваш , да лишаваш , да мразиш и да нямаш желание да ме чуеш.
Повярвай , аз всеки ден мечтая с цялото си сърце , и толкова много те желая... повече от всичко на този свят, от всяко нещо, до което някога ще се докосна или за което някога бих бил си помислил. Да имам или просто да постигна в живота.
Към теб винаги ще е всяко моя дума, от дъното на душата ми. Безначение кога ще започнеш да отделяш време, да зачиташ и цениш хората в живота си. Дори и излишните хора , според теб, в живота ти.


Авторplami-6 (Плами )
ЗаглавиеСто различни начина


Сто различни начина

опитах да преборя вятъра
захапал стръвно душата ми
опитах да измисля
нов език
за да ти кажа
по сто различни начина
обичам те
за да ти кажа
по сто различни начина
обичай ме

ти би разбрал
един
ако поискаш

станах
добра
по-добра от себе си

безплътна
и без душа

Няма коментари:

Публикуване на коментар

Най - грозното нещо в живота е да се подиграваш на надеждата на човек.
На очите , който мечтаят да те видят.
На сълзите от думите и отношението ти.
Иска ми се един ден в живота да разбера , не е ли едно и също и за теб това Кати Янакиева Янгьозова ....

Незнам кое е по отвратителното нещо в живота. Да виждаш ясно надеждата на човек, на едно туптящо сърце. И да се подиграваш на нея, да я зачеркваш и унищожаваш, омаловажаваш с отношението си!
Или да си дала тази надежда на човек и впоследствие да си се отметнала, също да си я зачеркнала. Също да си я омаловажила, да си се подиграла на нея с отношението си.

Извинявай, за мен в живота е еднакво. За мен в живота надеждата е всичко...и от както те виждам каква жена си Кати Янакиева Янгьозова, няма да се спра. Няма и за миг да се замисля. Защото знам че един ден , ще се отнесеш правилно. Един ден ще започнеш да зачиташ сърцето на човек, ще цениш хората в живота си, много повече.

Обичам те Кати Янакиева Янгьозова, ти си всичко което обичам в деня си. И те моля да ме погледнеш, да искаш да ме чуеш. Всеки ден поведението ти, злепоставянето , възгледите ти за любовта ме тормозят и притесняват изключително в живота.Дано да виждаш, защото ти си момичето Катинке ,което искам да целувам по челото всеки ден, всяка утрин от живота си.

.

.

Просто един спомен, едни хубави думи.

Просто един спомен, едни хубави думи.
" От предаването с Марта Вачкова " ( За да видиш картинката прекрасна и толкова сладка Кати Янг, просто я свали, обичам те! С дясно копче на нея и Save Image.)

.

.
.

Обичам те Катинке Янакиева Янгьозова, ти си жената мечта за мен.

Обичам те Катинке Янакиева Янгьозова, ти си жената мечта за мен.

.

.

Цялата ми душа можеш да видиш тук, като отворена книга която е само за теб Кати Янгьозова.

Цялата ми душа можеш да видиш тук, като отворена книга която е само за теб Кати Янгьозова.
Любовта ми, обичта ми , вярата в живота и надеждите ми. Всичко е тук само за най - специалния ми човек на този свят. Това си точно ти, така съм избрал да го покажа! Защото не даваш възможност ? Какво искаш на този свят да призная че да е достатъчно ? Греша всеки ден в който не съм те чул ! Извинявай искренно отново ! Моля те дай ми възможност, бъди част от моя живот това само искам на света. Моля те бъди част от моето семейство, обичана си. Само това искам от живота си точно теб Кати Янакиева Янгьозова да обичам истински и по най - рамнтичния начин. "Романтиката няма нищо общо с комплиментите и подаръците. Тя се проявява в това, да се грижиш за някого, да споделяш с него своите надежди и мечти. Романтиката означава да бъдеш честен и много, много влюбен." Нора Робъртс

ღ обичкана си ღ

ღ обичкана си ღ

.

.

Най - сладкото мишленце на Земята ! Тук си толкова омацана и красива.

Най - сладкото мишленце на Земята ! Тук си толкова омацана и  красива.

Моя живот - писане/молене към една единствена жена неразрешаваща обичта,нежноста да се случи.

Моя живот - писане/молене към една единствена жена неразрешаваща обичта,нежноста да се случи.

.

.

Котенца за моето мошмороче