.

.

четвъртък, 21 май 2015 г.

ヾღ彡 Когато затворя очите си, представям си как те държа за ръка. Как си до мен Кати Янакиева Янгьозова и как се усмихваш смело. Мечтая и най - простичките неща да ги правим заедно, да ги преживяваме заедно. Мечтая те всеки ден по мъничко,но всеки ден постоянно и с толкова надежда колкото звездите във вселената! С теб мечтая си да живея, с теб Катинке само мечтая си, да изживея живота точно толкова влюбен ни повече , ни по малко! Моля те да подобриш отношението си, моля те за разбирателство и обич. Всеки миг от моя живот , аз ще търся път към всичко любимо... а това си точно ти винаги Кати Янг. ヾღ彡Запомни ме

Запомни ме като вятър в косите,
запомни ме като нежен воал,
запомни ме, когато бликат водите,
покрили с надежда всеки корал.

Запомни ме като идваща пролет,
нашепваща вълшебни слова,
като случаен реещ се полет
из вечни безкрай небеса.

Запомни ме като малка сълзица,
отронена сред вечни мечти,
като падаща тиха звездица,
която само за мен ти шепти!

Дано да имаш някога в живота си скъпа Кати Янакиева Янгьозова , време за мен, достатъчно време в живота си за нас само. Защото час по - скоро те искам, за да мога да изживея всеки миг от дните си с теб! За да можем заедно, да градим своето бъдеще. Дано някога се замислиш поне, какво причиняваш в живота с постъпките и поведението си. Надявам се че знаеш, надявам се че знаеш всяко чувство в сърцето ми. Всяка емоция когато те гледам в очите.... преди по този начин да постъпиш във времето с мен. С всичкото ми време, което ще отделям докато ме има.


Няма коментари:

Публикуване на коментар

Най - грозното нещо в живота е да се подиграваш на надеждата на човек.
На очите , който мечтаят да те видят.
На сълзите от думите и отношението ти.
Иска ми се един ден в живота да разбера , не е ли едно и също и за теб това Кати Янакиева Янгьозова ....

Незнам кое е по отвратителното нещо в живота. Да виждаш ясно надеждата на човек, на едно туптящо сърце. И да се подиграваш на нея, да я зачеркваш и унищожаваш, омаловажаваш с отношението си!
Или да си дала тази надежда на човек и впоследствие да си се отметнала, също да си я зачеркнала. Също да си я омаловажила, да си се подиграла на нея с отношението си.

Извинявай, за мен в живота е еднакво. За мен в живота надеждата е всичко...и от както те виждам каква жена си Кати Янакиева Янгьозова, няма да се спра. Няма и за миг да се замисля. Защото знам че един ден , ще се отнесеш правилно. Един ден ще започнеш да зачиташ сърцето на човек, ще цениш хората в живота си, много повече.

Обичам те Кати Янакиева Янгьозова, ти си всичко което обичам в деня си. И те моля да ме погледнеш, да искаш да ме чуеш. Всеки ден поведението ти, злепоставянето , възгледите ти за любовта ме тормозят и притесняват изключително в живота.Дано да виждаш, защото ти си момичето Катинке ,което искам да целувам по челото всеки ден, всяка утрин от живота си.

.

.

Просто един спомен, едни хубави думи.

Просто един спомен, едни хубави думи.
" От предаването с Марта Вачкова " ( За да видиш картинката прекрасна и толкова сладка Кати Янг, просто я свали, обичам те! С дясно копче на нея и Save Image.)

.

.
.

Обичам те Катинке Янакиева Янгьозова, ти си жената мечта за мен.

Обичам те Катинке Янакиева Янгьозова, ти си жената мечта за мен.

.

.

Цялата ми душа можеш да видиш тук, като отворена книга която е само за теб Кати Янгьозова.

Цялата ми душа можеш да видиш тук, като отворена книга която е само за теб Кати Янгьозова.
Любовта ми, обичта ми , вярата в живота и надеждите ми. Всичко е тук само за най - специалния ми човек на този свят. Това си точно ти, така съм избрал да го покажа! Защото не даваш възможност ? Какво искаш на този свят да призная че да е достатъчно ? Греша всеки ден в който не съм те чул ! Извинявай искренно отново ! Моля те дай ми възможност, бъди част от моя живот това само искам на света. Моля те бъди част от моето семейство, обичана си. Само това искам от живота си точно теб Кати Янакиева Янгьозова да обичам истински и по най - рамнтичния начин. "Романтиката няма нищо общо с комплиментите и подаръците. Тя се проявява в това, да се грижиш за някого, да споделяш с него своите надежди и мечти. Романтиката означава да бъдеш честен и много, много влюбен." Нора Робъртс

ღ обичкана си ღ

ღ обичкана си ღ

.

.

Най - сладкото мишленце на Земята ! Тук си толкова омацана и красива.

Най - сладкото мишленце на Земята ! Тук си толкова омацана и  красива.

Моя живот - писане/молене към една единствена жена неразрешаваща обичта,нежноста да се случи.

Моя живот - писане/молене към една единствена жена неразрешаваща обичта,нежноста да се случи.

.

.

Котенца за моето мошмороче