.

.

сряда, 13 май 2015 г.

ヾღ彡 За кой ли път пиша към теб Кати Янгьозова и въобще в живота не се замисляш ? Дано да спреш с това поведение което демонстрираш, с което желаеш в живота да зачеркваш хората. Иска ми се да ти кажа в тази нощ че си обичана. Да ти Кати Янакиева Янгьозова си най - обичаното момиче в живота ми. С теб мечтая за всичко свято и значимо на този свят. Моля те от години просто се подиграваш и злепоставяш, моля те за това да те чуя. Чудесно виждаш колко изключително си желана и обгръщана с топлина. Чудсно виждаш всичко и си затваряш очите , за да зачеркнеш времето , възможностите и човек ! ヾღ彡


Мечтая времето в което да осъзнаеш да ли несподеляш чувствата, а не това зачеркване от първата ти дума Кати Янг. Неможеш да постъпваш в живота с хората по този начин и дано с много обич , с много вяра ,  с много чувства към теб , към живота и любовта. Аз да ти показвам , че грешиш, че не си права като човек. Че за мен това което ти си си въобразила , ти си си измислила като за твой чувства , за да ме лишиш от възможност... не го приемам като човек ! И никога в живота , докато не виждам очите ти , не бих приел и една дума от теб.
Мечтай за свое семейство, мечтай за някого.... аз в живота си надявам се, още от малък да успявам, да ти показвам ... че с теб мечтая своя живот. С теб Кати Янакиева Янгьозова мечтая за своето най - прекрасно и невероятно семейство. Не бих си позволил и за миг да спра да ти го показвам ! Защото си във всичко и всичко на моето сърце, на моя живот. Всичко което бих искал да правя щастлива и радостна си ти и всичко което ме радва и ме прави такъв .... си ти за мен. Моля те...
С всичката вяра, която ми е дадена от Бог като човек ... се опитвам да те мечтая, желая и обичам , да живея . Независимо да ли я даваш, разрешаваш или не. Да ли я признаваш в живота или не. Обичана си Кате Янг. Вярата на сърцето ми за всичко я имам само докато гледам очите ти , косата ти ... докато исками се да те прегърна с всички сили или да те стопля за миг и пообичам.

Моля те спри да си такава жена, толкова злонамерена , толкова злепоставяща , толкова зачеркваща вярата , чувствата , любовта.... човек

Дано някога ми позволиш, да мога да те обичам в деня си. Защото и днес беше обичана изключително и утре ще бъдеш още повече... безкрайно на този свят любима. 
               Ще опека хляб
          Автор - skitnick (Ники )

Колко си млада и дъхава - неопечено, крехко тесто.

Ще те посипя аз цялата с целувки от бяло брашно.

Ще сипвам още и още, ще заглаждам с горещи ръце,
с много обич и нужно търпение всяка гънка в твойто сърце.

Ако отронваш сълзи понякога, те ще падат в мойто брашно -
ще добавя и там предостатъчно, да превърна и тях на тесто.

И, когато си вече готова, ще запаля фурната с грях.
Аз бавно ще ставам на пепел, а ти - пълен със спомени хляб.Авторevchet0 (Евдокия Иванова)
ЗаглавиеРисувай ме


Рисувай ме със лунен цвят,
с бои от вятър и небе,
със песен на щурец в нощта
и с бяг на шеметни коне.


Рисувай ме със цвят на дъжд,
с цветя и пеперуден мах,
с боите на копнеж на мъж,
докоснал женския ми смях.Рисувай ме със цвят на слънце,
събирай спомени в дланта ми,
пази ме в тебе като зрънце,
покълнало от любовта ми.


Você nem imagina o que vai sair de dentro desse ovo. Um momento lindo.
Posted by Compartilhável on 8 май 2015 г.
Специално за моето Катенце - патенце ! Целувам те Кате.

Няма коментари:

Публикуване на коментар

Най - грозното нещо в живота е да се подиграваш на надеждата на човек.
На очите , който мечтаят да те видят.
На сълзите от думите и отношението ти.
Иска ми се един ден в живота да разбера , не е ли едно и също и за теб това Кати Янакиева Янгьозова ....

Незнам кое е по отвратителното нещо в живота. Да виждаш ясно надеждата на човек, на едно туптящо сърце. И да се подиграваш на нея, да я зачеркваш и унищожаваш, омаловажаваш с отношението си!
Или да си дала тази надежда на човек и впоследствие да си се отметнала, също да си я зачеркнала. Също да си я омаловажила, да си се подиграла на нея с отношението си.

Извинявай, за мен в живота е еднакво. За мен в живота надеждата е всичко...и от както те виждам каква жена си Кати Янакиева Янгьозова, няма да се спра. Няма и за миг да се замисля. Защото знам че един ден , ще се отнесеш правилно. Един ден ще започнеш да зачиташ сърцето на човек, ще цениш хората в живота си, много повече.

Обичам те Кати Янакиева Янгьозова, ти си всичко което обичам в деня си. И те моля да ме погледнеш, да искаш да ме чуеш. Всеки ден поведението ти, злепоставянето , възгледите ти за любовта ме тормозят и притесняват изключително в живота.Дано да виждаш, защото ти си момичето Катинке ,което искам да целувам по челото всеки ден, всяка утрин от живота си.

.

.

Просто един спомен, едни хубави думи.

Просто един спомен, едни хубави думи.
" От предаването с Марта Вачкова " ( За да видиш картинката прекрасна и толкова сладка Кати Янг, просто я свали, обичам те! С дясно копче на нея и Save Image.)

.

.
.

.

.

Цялата ми душа можеш да видиш тук, като отворена книга която е само за теб Кати Янгьозова.

Цялата ми душа можеш да видиш тук, като отворена книга която е само за теб Кати Янгьозова.
Любовта ми, обичта ми , вярата в живота и надеждите ми. Всичко е тук само за най - специалния ми човек на този свят. Това си точно ти, така съм избрал да го покажа! Защото не даваш възможност ? Какво искаш на този свят да призная че да е достатъчно ? Греша всеки ден в който не съм те чул ! Извинявай искренно отново ! Моля те дай ми възможност, бъди част от моя живот това само искам на света. Моля те бъди част от моето семейство, обичана си. Само това искам от живота си точно теб Кати Янакиева Янгьозова да обичам истински и по най - рамнтичния начин. "Романтиката няма нищо общо с комплиментите и подаръците. Тя се проявява в това, да се грижиш за някого, да споделяш с него своите надежди и мечти. Романтиката означава да бъдеш честен и много, много влюбен." Нора Робъртс

ღ обичкана си ღ

ღ обичкана си ღ

.

.

Най - сладкото мишленце на Земята ! Тук си толкова омацана и красива.

Най - сладкото мишленце на Земята ! Тук си толкова омацана и  красива.

.

.