.

.

сряда, 8 април 2015 г.

ヾღ彡 Моля те повярвай в мен Кати Янакиева Янгьозова, обичам те! И в този ден те моля, да спреш, да си толкова зачеркващ човек към мен. Моля те да ме разбереш, дано да спреш с този тормоз в живота ми. Всеки ден се надявам да ме погледнеш! ヾღ彡

Всеки ден се питам , кога момичето на мойте мечти ще иска да ме чуе. Аз всеки ден искам да те чуя Кати Янакиева Янгьозова, иска ми се да го виждаш и да го усещаш. Всеки ден липсваш. Но колкото и време да мине, няма да си чужда на сърцето ми! Все така лесно ще ти казвам думите Обичам те ! Обожавам те , прегъщам те , копнея те Катинке , целувам те. Защото всеки ден ми се искат да ти ги кажа. Всеки ден ги чувствам.  Всеки ден колкото и стъркващо да е това Обичам те Кати Янгьозова.. за теб, то е от сърцето ми найстина. Това ми се иска да ти кажа в този миг, да ти го напомня. Защото ти изключително лесно можеш да зачеркнеш човек и да кажеш думите " не искам да те познавам " или пък " не искам нищо от теб " Дори когато никога не си виждала очите на човек, дори когато никога не си направила усилие да познаваш, да почувстваш. За това винаги ще ти пиша и че искам да пиша към твоята личност само и единствено. Не вярвам в тази обич, твойта. В която обичаш даден човек, а друг го наказваш буквално с това лицемерие, с това мразене, с тази липса на уважение на човешкото у човек !
Всеки ден в живота си скъпа и обична Кати Янакиева Янгьозова, аз вярвам заради отношението и маниерите ти, че моята най - голяма любов може да бъде с теб ! Да точно така, колкото и ти да си против. Просто защото не ме познаваш като човек. Аз това зачеркване, виждаш чудесно ... не го приемам. Аз вярвам в моята обич , в свойте мечти с теб... вярвам и в теб точно. Вярвам че мога да те радвам винаги по най - нежните начини, стига ти да ми дадеш шансове. Дано някога в живота си да мога да създавам твоята точно Катинке прекрасна усмивка на само твоето прекрасно лице ! Хубав ден, дано днес се замислиш за отношението си.


Няма коментари:

Публикуване на коментар

Най - грозното нещо в живота е да се подиграваш на надеждата на човек.
На очите , който мечтаят да те видят.
На сълзите от думите и отношението ти.
Иска ми се един ден в живота да разбера , не е ли едно и също и за теб това Кати Янакиева Янгьозова ....

Незнам кое е по отвратителното нещо в живота. Да виждаш ясно надеждата на човек, на едно туптящо сърце. И да се подиграваш на нея, да я зачеркваш и унищожаваш, омаловажаваш с отношението си!
Или да си дала тази надежда на човек и впоследствие да си се отметнала, също да си я зачеркнала. Също да си я омаловажила, да си се подиграла на нея с отношението си.

Извинявай, за мен в живота е еднакво. За мен в живота надеждата е всичко...и от както те виждам каква жена си Кати Янакиева Янгьозова, няма да се спра. Няма и за миг да се замисля. Защото знам че един ден , ще се отнесеш правилно. Един ден ще започнеш да зачиташ сърцето на човек, ще цениш хората в живота си, много повече.

Обичам те Кати Янакиева Янгьозова, ти си всичко което обичам в деня си. И те моля да ме погледнеш, да искаш да ме чуеш. Всеки ден поведението ти, злепоставянето , възгледите ти за любовта ме тормозят и притесняват изключително в живота.Дано да виждаш, защото ти си момичето Катинке ,което искам да целувам по челото всеки ден, всяка утрин от живота си.

.

.

Просто един спомен, едни хубави думи.

Просто един спомен, едни хубави думи.
" От предаването с Марта Вачкова " ( За да видиш картинката прекрасна и толкова сладка Кати Янг, просто я свали, обичам те! С дясно копче на нея и Save Image.)

.

.
.

.

.

Цялата ми душа можеш да видиш тук, като отворена книга която е само за теб Кати Янгьозова.

Цялата ми душа можеш да видиш тук, като отворена книга която е само за теб Кати Янгьозова.
Любовта ми, обичта ми , вярата в живота и надеждите ми. Всичко е тук само за най - специалния ми човек на този свят. Това си точно ти, така съм избрал да го покажа! Защото не даваш възможност ? Какво искаш на този свят да призная че да е достатъчно ? Греша всеки ден в който не съм те чул ! Извинявай искренно отново ! Моля те дай ми възможност, бъди част от моя живот това само искам на света. Моля те бъди част от моето семейство, обичана си. Само това искам от живота си точно теб Кати Янакиева Янгьозова да обичам истински и по най - рамнтичния начин. "Романтиката няма нищо общо с комплиментите и подаръците. Тя се проявява в това, да се грижиш за някого, да споделяш с него своите надежди и мечти. Романтиката означава да бъдеш честен и много, много влюбен." Нора Робъртс

ღ обичкана си ღ

ღ обичкана си ღ

.

.

Най - сладкото мишленце на Земята ! Тук си толкова омацана и красива.

Най - сладкото мишленце на Земята ! Тук си толкова омацана и  красива.

.

.