.

.

понеделник, 6 април 2015 г.

ヾღ彡 Моля те Кати Янг ще простиш ли за Великден ?! Всеки празник го мечтая с теб да бъда. Мечтая за твоето присъствие в него. Мечтая да запомня всеки празник с усмивката ти. Моля те за това да ми простиш и да ми позволиш да бъда част от живота ти. Моля те не ми се подигравай повече, недей бъди толкова злобен и гаднярски човек към това за което мечтае другиго. ヾღ彡

Скъпа Кати Янакиева Янгьозова , знаеш ли откога искам да ти подаря цветя ?
Откога искам да те чуя, да те погледна в очите и просто да си говорим искренно, истински, свястно ?
Незнаеш и за миг в живота не се замисляш, колко е голяма болката от това което правиш с времето.
Смяташ ли че някога в живота ще можеш да направиш този жест, след всички свой подли мисли и дела в живота си, към мен и моето прекрасно семейство.
Всеки ден когато те моля за нещо или просто когато ти подарявам своето време. Иска ми се да ти казвам,че мечтая да те запозная с родителите си, със семейството си. 
Защо ли ? Защото постоянно си всяваш страх, натякваш в живота си чувства, който нямат общо с това да познаваш някого. И въобще не осъзнаваш колко тормозиш човек, как с годините просто се подиграваш, на това че е искрен човек в живота си!
Надявам се един ден да ме оцениш като човек на този свят.
Друго не искам, мечтите ми.... ако някога си щастлива с мен би било чудесно и биха били реалност. 
Защото заразлика от теб, дано да виждаш аз всеки ден искам да те познавам.
И съм безкрайно влюбен в теб момиче.
Моля те искренно прости ми за Великден, моля те искренно нека заедно да го отпразнуваме.
Да се радваме или поне аз да се опитам да те зарадвам, да се опитам да залича този срам , който ми налагаш с годините. Да се опитам да променя нещо, което постоянно в живота го налагаш на човек, без да се интересуваш от нищо. Надявам се някога да мога да бъда оценен от теб Кати Янг като личност, а не по фантазийте ти, по чувствата който си скълъпила за някого, без да виждаш очите и сълзите му.
Моля те искренно и в този ден.
Молел съм те много пъти и на ум и тук. И всеки път е с огромна надежда, надежда която ти създаваш с поведението си. Когато те гледам що за човек си, не смяташ ли ,че всеки ден ще искам да променя това ?
И в този ден пиша към теб и в този ден те обичам Кати Янгьозова....  дано да се съобразиш. Но това е един твой голям недостатък.
Ако ме познаваше , едва ли някога в живота би била такъв човек!

С куп цветя по интернет , дано да се почувстваш обичана. Защото си!
Много си обичана Кати Янгьозова.

Няма коментари:

Публикуване на коментар

Най - грозното нещо в живота е да се подиграваш на надеждата на човек.
На очите , който мечтаят да те видят.
На сълзите от думите и отношението ти.
Иска ми се един ден в живота да разбера , не е ли едно и също и за теб това Кати Янакиева Янгьозова ....

Незнам кое е по отвратителното нещо в живота. Да виждаш ясно надеждата на човек, на едно туптящо сърце. И да се подиграваш на нея, да я зачеркваш и унищожаваш, омаловажаваш с отношението си!
Или да си дала тази надежда на човек и впоследствие да си се отметнала, също да си я зачеркнала. Също да си я омаловажила, да си се подиграла на нея с отношението си.

Извинявай, за мен в живота е еднакво. За мен в живота надеждата е всичко...и от както те виждам каква жена си Кати Янакиева Янгьозова, няма да се спра. Няма и за миг да се замисля. Защото знам че един ден , ще се отнесеш правилно. Един ден ще започнеш да зачиташ сърцето на човек, ще цениш хората в живота си, много повече.

Обичам те Кати Янакиева Янгьозова, ти си всичко което обичам в деня си. И те моля да ме погледнеш, да искаш да ме чуеш. Всеки ден поведението ти, злепоставянето , възгледите ти за любовта ме тормозят и притесняват изключително в живота.Дано да виждаш, защото ти си момичето Катинке ,което искам да целувам по челото всеки ден, всяка утрин от живота си.

.

.

Просто един спомен, едни хубави думи.

Просто един спомен, едни хубави думи.
" От предаването с Марта Вачкова " ( За да видиш картинката прекрасна и толкова сладка Кати Янг, просто я свали, обичам те! С дясно копче на нея и Save Image.)

.

.
.

Обичам те Катинке Янакиева Янгьозова, ти си жената мечта за мен.

Обичам те Катинке Янакиева Янгьозова, ти си жената мечта за мен.

.

.

Цялата ми душа можеш да видиш тук, като отворена книга която е само за теб Кати Янгьозова.

Цялата ми душа можеш да видиш тук, като отворена книга която е само за теб Кати Янгьозова.
Любовта ми, обичта ми , вярата в живота и надеждите ми. Всичко е тук само за най - специалния ми човек на този свят. Това си точно ти, така съм избрал да го покажа! Защото не даваш възможност ? Какво искаш на този свят да призная че да е достатъчно ? Греша всеки ден в който не съм те чул ! Извинявай искренно отново ! Моля те дай ми възможност, бъди част от моя живот това само искам на света. Моля те бъди част от моето семейство, обичана си. Само това искам от живота си точно теб Кати Янакиева Янгьозова да обичам истински и по най - рамнтичния начин. "Романтиката няма нищо общо с комплиментите и подаръците. Тя се проявява в това, да се грижиш за някого, да споделяш с него своите надежди и мечти. Романтиката означава да бъдеш честен и много, много влюбен." Нора Робъртс

ღ обичкана си ღ

ღ обичкана си ღ

.

.

Най - сладкото мишленце на Земята ! Тук си толкова омацана и красива.

Най - сладкото мишленце на Земята ! Тук си толкова омацана и  красива.

Моя живот - писане/молене към една единствена жена неразрешаваща обичта,нежноста да се случи.

Моя живот - писане/молене към една единствена жена неразрешаваща обичта,нежноста да се случи.

.

.