.

.

неделя, 26 април 2015 г.

ヾღ彡 Скъпа Кати Янакиева Янгьозова представям си живота винаги с теб. И тази нощ изписвам свъсем нищожна частица от сърцето и чувствата си към най - специалната жена в очите и душата ми. Моля те Кате, смели се надмен и спри така да се подиграваш с времето ми, с усилията ми като човек. И в тази нощ ти изпращам мъничко обич, за да те топли през ноща. Ти ще си моя избор и на сутринта, където и да си, с когото и да си. Лека нощ мошмороче, лека нощ обичкана принцесо. ヾღ彡

От прекрасното синьо небе
най-красивия букет от звезди. За най - обичаната Кати на Земята.
За момичето на моя живот, на моята младост и неспираща в сърцето ми любов. Единичка на света си Кати Янакиева Янгьозова, единствена за мен, в моето сърчице. Ти си моя избор, дано да го усещаш в живота си. Моля те.
Мечтая да се оженя за теб и единствената причина е тази.
За да имам най - прекрасното семейство с теб Кати Янгьозова. Освен да бъда до теб винаги , да те обичам и дразня. Иска ми се винаги в живота си, да мога да се грижа за теб. Да успявам да ти подаря обич, нежност която да те топли.
Сега тази обич в живота си я правиш, така че да изглежда толкова може би отблъскваща и неискренна. Толкова във времето и се подиграва , надсмива.
Подиграваш се и просто унижаваш, злепоставяш, когато не зачиташ човешкото и това да познаваш.
Искам да ти кажа че в живота ми толкова мъка ми причиняваш с това незачитане. 
В дните ми от както се запознах с теб , всеки ден ме тормози това... че избираш да си измисляш за мен, вместо да ме познаваш. Избираш да всяваш интриги и да игнорираш за да живееш любовта на живота си.
Знам всеки ден че ти Кати Янакиева Янгьозова ще си моя жена. Незащото ще те накарам на сила или защото ще видиш нещо, след всичкото молене от съжаление.Ами просто е... от прекрасно семейство съм. Вярвам че нито заслужавам отношението ти , нито начина по който реагираш на всяка моя дума и чувство ! Начина по който реагираш на любовта в сърцето и душата ми скъпа. Аз всеки ден ще те искам за своя жена.Всеки Божи ден ще те искам за част от моето семейство, от нашето семейство обична Кати Янакиева Янгьозова.
Дано час по - скоро да повярваш в мен. Да повярваш в мен по начина, за който мечтая цял живот.

Спомняш ли си любима Кати Янгьозова, един ден ми даде съвет, да стана свещенник ? Просто се подиграваше, на това че съм избрал да чакам теб, когато разбра колко силно те обичам. И днес помня тези твой думички, този твой жест в живота... когато уж искаше да поговорим. Не ще ги забравя през живота си! Дано да виждаш чудесно мечтите ми за семейство с теб.
Иска ми се да можех да ти ги покажа и изкажа много по - добре , дано някога да успея.
Не смятам да съжалявам за нещо в живота си. Винаги съм можел да ти кажа нещата и по - добре Кати Янгьозова.  Но ти винаги би била същата жена, също толкова зачеркваща каквато си към мен и моето семейство и днес ! За това не смятам да се отказвам да променя точно това. Не смятам да спирам и за секунда да пиша към теб и да се надявам, че ти ще си доста по - добра, доста по обичаща хората!
Знам че в живота си един ден ще престанеш. Просто ще искаш да подходиш по друг начин.


Oсъдила си от първата си дума мойте мечти , моята младост,която отмина ненадейно в мечти за теб. Чуствата и обичта в сърцето ми, който и днес се опитвам да опиша и да подобрявам в себе си. Моля те погледни ме, моля избери мен в деня си. Моля те познавай и помни ме. Аз всеки ден те чакам и го правя!

Няма коментари:

Публикуване на коментар

Най - грозното нещо в живота е да се подиграваш на надеждата на човек.
На очите , който мечтаят да те видят.
На сълзите от думите и отношението ти.
Иска ми се един ден в живота да разбера , не е ли едно и също и за теб това Кати Янакиева Янгьозова ....

Незнам кое е по отвратителното нещо в живота. Да виждаш ясно надеждата на човек, на едно туптящо сърце. И да се подиграваш на нея, да я зачеркваш и унищожаваш, омаловажаваш с отношението си!
Или да си дала тази надежда на човек и впоследствие да си се отметнала, също да си я зачеркнала. Също да си я омаловажила, да си се подиграла на нея с отношението си.

Извинявай, за мен в живота е еднакво. За мен в живота надеждата е всичко...и от както те виждам каква жена си Кати Янакиева Янгьозова, няма да се спра. Няма и за миг да се замисля. Защото знам че един ден , ще се отнесеш правилно. Един ден ще започнеш да зачиташ сърцето на човек, ще цениш хората в живота си, много повече.

Обичам те Кати Янакиева Янгьозова, ти си всичко което обичам в деня си. И те моля да ме погледнеш, да искаш да ме чуеш. Всеки ден поведението ти, злепоставянето , възгледите ти за любовта ме тормозят и притесняват изключително в живота.Дано да виждаш, защото ти си момичето Катинке ,което искам да целувам по челото всеки ден, всяка утрин от живота си.

.

.

Просто един спомен, едни хубави думи.

Просто един спомен, едни хубави думи.
" От предаването с Марта Вачкова " ( За да видиш картинката прекрасна и толкова сладка Кати Янг, просто я свали, обичам те! С дясно копче на нея и Save Image.)

.

.
.

Обичам те Катинке Янакиева Янгьозова, ти си жената мечта за мен.

Обичам те Катинке Янакиева Янгьозова, ти си жената мечта за мен.

.

.

Цялата ми душа можеш да видиш тук, като отворена книга която е само за теб Кати Янгьозова.

Цялата ми душа можеш да видиш тук, като отворена книга която е само за теб Кати Янгьозова.
Любовта ми, обичта ми , вярата в живота и надеждите ми. Всичко е тук само за най - специалния ми човек на този свят. Това си точно ти, така съм избрал да го покажа! Защото не даваш възможност ? Какво искаш на този свят да призная че да е достатъчно ? Греша всеки ден в който не съм те чул ! Извинявай искренно отново ! Моля те дай ми възможност, бъди част от моя живот това само искам на света. Моля те бъди част от моето семейство, обичана си. Само това искам от живота си точно теб Кати Янакиева Янгьозова да обичам истински и по най - рамнтичния начин. "Романтиката няма нищо общо с комплиментите и подаръците. Тя се проявява в това, да се грижиш за някого, да споделяш с него своите надежди и мечти. Романтиката означава да бъдеш честен и много, много влюбен." Нора Робъртс

ღ обичкана си ღ

ღ обичкана си ღ

.

.

Най - сладкото мишленце на Земята ! Тук си толкова омацана и красива.

Най - сладкото мишленце на Земята ! Тук си толкова омацана и  красива.

Моя живот - писане/молене към една единствена жена неразрешаваща обичта,нежноста да се случи.

Моя живот - писане/молене към една единствена жена неразрешаваща обичта,нежноста да се случи.

.

.

Котенца за моето мошмороче